Denmark has requested the Commission to
authorise that new method for grading pig carcasses on its territory and has presented a detailed description of the dissection trial, indicating the principles on which this method is based, the results of its dissection trial and the equation used for assessing the percentage of lean meat in the protocol provided for in Article 23(4) of Commission Regulation (EC) No 1249/2008 of 10 December 2008 laying down de
tailed rules on the implementation of the Community scales for the classification of
...[+++]beef, pig and sheep carcasses and the reporting of prices thereof (3).Le Danemark a demandé à la Commi
ssion d’autoriser l’application de la nouvelle méthode de classement des carcasses de porcs. Il a également présenté une description détaillée de l’essai de dissection, en indiquant les principes sur lesqu
els se fonde ladite méthode, les résultats de l’essai de dissection et l’équation d’estimation de la teneur en viande maigre dans le protocole prévu à l’article 23, paragraphe 4, du règlement (CE) no 1249/2008 de la Commission du 10 décembre 2008 portant modalités d’application des grilles communautair
...[+++]es de classement des carcasses de bovins, de porcins et d’ovins et de la communication des prix y afférents (3).