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Fungi growing
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Mycology
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The study of fungi
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VAT identification number
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Value added tax identification number
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Wild growing fungi

Vertaling van "Number fungi " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


fungi studies | mycology | the study of fungi

mycologie


FDHA Ordinance of 26 June 1995 on the Requirements for Qualified Fungi Experts | Fungi Experts Ordinance

Ordonnance du DFI du 26 juin 1995 sur les qualifications des experts en champignons | Ordonnance sur les experts en champignons


fungi growing [ growing of fungi ]

croissance de champignons


fresh fungi | fresh edible fungi

champignons comestibles frais


wild growing fungi (1) | edible fungi wild growing (3) | edible wild mushrooms (3)

champignons sauvages


value added tax identification number | value added tax number | VAT ID number | VAT identification number | VAT registration number | VAT No [Abbr.]

numéro d'identification TVA


abbreviated dialing number | abbreviated dialling number | short code dialing number | short code dialling number

numéro abrégé


announce bingo game numbers | call out bingo numbers | announce bingo numbers | call bingo numbers aloud

annoncer les numéros du bingo


allot numbers to clients' belongings | allot numbers to clients' possessions | allocate number to clients' belongings | allocate numbers to clients' belongings

attribuer des numéros aux effets personnels de clients
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
If it's covered under part 6 it's a living organism, so the triggers you would want would depend on the number of micro-organisms, how many fungi, how many bacteria, etc.

Si cette substance est visée par la partie 6, il s'agit d'un organisme vivant. Par conséquent les déclencheurs dépendraient du nombre de micro-organismes, du nombre de champignons, du nombre de bactéries, etc.


Musty-humid-earthy: Characteristic flavour of oils obtained from fruit in which large numbers of fungi and yeasts have developed as a result of its being stored in humid conditions for several days or of oil obtained from olives that have been collected with earth or mud on them and which have not been washed.

Moisi – humidité-terre Flaveur caractéristique des huiles obtenues à partir de fruits attaquées par des moisissures et des levures par suite d'un stockage des fruits pendant plusieurs jours dans l’humidité, ou des huiles obtenues à partir d’olives ayant été ramassées avec de la terre, ou boueuses et non lavées.


In this bill, there are a number of schedules that deal with toxins, bacteria, fungi, viruses and other human pathogens.

Il renferme quelques annexes concernant les toxines, les bactéries, les champignons, les virus et d'autres agents pathogènes humains.


Musty/humid: characteristic flavour of oil from olives in which large numbers of fungi and yeasts have developed as a result of storage for several days in humid conditions.

Moisi-humide: flaveur caractéristique de l’huile obtenue d'olives attaquées par des moisissures et des levures par suite d'un stockage des fruits pendant plusieurs jours dans l'humidité.


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A variety of Fusarium fungi, which are common soil fungi, produce a number of different mycotoxins of the class of trichothecenes such as deoxynivalenol (DON), nivalenol (NIV), T-2 toxin and HT-2 toxin and some other toxins (zearalenone and fumonisins).

Une variété de champignons Fusarium, qui sont des champignons communs dans le sol, produit un certain nombre de mycotoxines de la classe des trichothécènes telles que le déoxynivalénol (DON), le nivalénol (NIV), la toxine T-2, la toxine HT-2 ainsi qu'un certain nombre d'autres toxines (zéaralénone et fumonisines).


Mustiness-humidity: characteristic flavour of oils obtained from fruit in which large numbers of fungi and yeasts have developed, as a result of its being stored in piles, in humid conditions, for several days.

Métallique: flaveur qui rappelle les métaux. Elle est caractéristique de l'huile qui est demeurée longtemps en contact avec des aliments ou des surfaces métalliques, dans des conditions impropres, au cours des processus de broyage, de malaxage, de pression ou de stockage.


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