Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Substances having an unpleasant odour or taste

Vertaling van "Substances having an unpleasant odour taste " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
substances having an unpleasant odour or taste

substances à odeur et goût désagréables


substances having an unpleasant odour or taste

substances à odeur et goût désagréables
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
It protects against unpleasant tastes or odours, improves appearance, makes tablets easier to swallow, gives a distinctive appearance, and protects sensitive active ingredients.

Il protège contre les goûts ou les odeurs désagréables, améliore l'aspect du produit, rend plus facile l'ingestion des comprimés, leur donne un aspect distinctif et en protège les principes actifs.


Information shall be provided on other hazards which do not result in classification but which may contribute to the overall hazards of the substance or mixture, such as formation of air contaminants during hardening or processing, dustiness, explosive properties which do not fulfil the classification criteria of part 2 Section 2.1 of Annex I to Regulation (EC) No 1272/2008, dust explosion hazards, cross-sensitisation, suffocation, freezing, high potency for odour or taste ...[+++] or environmental effects like hazards to soil-dwelling organisms, or photochemical ozone creation potential.

Des informations doivent être données sur d'autres dangers qui n'entraînent pas la classification, mais qui peuvent contribuer aux dangers généraux de la substance ou du mélange, tels que la formation de contaminants atmosphériques pendant le durcissement ou le traitement, l'empoussiérage, les propriétés explosives qui ne satisfont pas aux critères de classification énoncés à l'annexe I, partie 2, section 2.1, du règlement (CE) no ...[+++]


It protects against unpleasant tastes or odours, improves appearance, makes tablets easier to swallow, gives a distinctive appearance, and protects sensitive active ingredients.

Il protège contre les goûts ou les odeurs désagréables, améliore l'aspect du produit, rend plus facile l'ingestion des comprimés, leur donne un aspect distinctif et en protège les principes actifs.


Flavourings: substances used to impart or modify the odour and taste of food.

Arômes: substances utilisées pour améliorer ou modifier l’odeur et le goût des aliments.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
‘flavour enhancers’ are substances which enhance the existing taste and/or odour of a foodstuff.

Les «exhausteurs de goût» sont des substances qui renforcent le goût et/ou l’odeur d’une denrée alimentaire.


‘flavour enhancers’ are substances which enhance the existing taste and/or odour of a foodstuff;

Les «exhausteurs de goût» sont des substances qui renforcent le goût et/ou l’odeur d’une denrée alimentaire.


Information shall be provided on other hazards which do not result in classification but which may contribute to the overall hazards of the substance or mixture, such as formation of air contaminants during hardening or processing, dustiness, dust explosion hazards, cross-sensitisation, suffocation, freezing, high potency for odour or taste, or environmental effects like hazards to soil-dwelling organisms, or p ...[+++]

Des informations doivent être données sur d’autres dangers qui n’entraînent pas la classification, mais qui peuvent contribuer aux dangers généraux de la substance ou du mélange, tels que la formation de contaminants atmosphériques pendant le durcissement ou le traitement, l’empoussiérage, les risques de coups de poussière, la sensibilisation croisée, l’asphyxie, la congélation, la sensibilisation très puissante de l’odorat ou du goût, ainsi qu’aux effets sur l’environnement, tels que les dangers ...[+++]


14'. flavour enhancers' are substances which enhance the existing taste and/or odour of a foodstuff;

14. Les «exhausteurs de goût» sont des substances qui renforcent le goût et/ou l’odeur d’une denrée alimentaire.


(l) 'flavour enhancers` are substances which enhance the existing taste and/or odour of a foodstuff;

l) «exhausteurs de goût», les substances qui renforcent le goût et/ou l'odeur d'une denrée alimentaire;


Substances added to cosmetic products to reduce or mask unpleasant body odours.

Substances ajoutées aux produits cosmétiques, constituées d'agents tensioactifs favorisant la formation de mélanges intimes entre des liquides non miscibles.




Anderen hebben gezocht naar : Substances having an unpleasant odour taste     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Substances having an unpleasant odour taste' ->

Date index: 2022-01-10
w