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Beef
Beef Commission Act
Beef Sire Evaluation Program
Beef Sire Monitoring Program
Beef animal
Beef cattle
Beef cubes
Beef on the bone
Beef performance
Beef-on-the-bone
Beefing performance
Bone in beef
Bone-in beef
Boneless diced beef
Bullock
CBSEP
Canadian Beef Sire Evaluation Program
Canadian Beef Sire Monitoring Program
Chopped beef
Conversion to beef production
Cruelty-free hamburger
Cultured beef burger
Cultured beef patty
Dairy herd conversion
Diced beef
Diced stewing beef
Frankenburger
Frankenstein burger
Frankenstein's burger
Fresh ground beef
Ground beef
Hamburg
In vitro beef burger
Lab-grown hamburger
Laboratory-grown beef burger
Laboratory-grown hamburger
Meat performance
Minced beef
Regular ground beef
Steer
Stem-cell beef burger
Stew beef
Stewing beef
Synthetic hamburger
Test-tube beef burger

Vertaling van "level beef " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
stewing beef | diced beef | diced stewing beef | stew beef | beef cubes | boneless diced beef

bœuf en cubes


laboratory-grown beef burger [ laboratory-grown hamburger | lab-grown hamburger | cultured beef burger | cultured beef patty | in vitro beef burger | test-tube beef burger | stem-cell beef burger | Frankenburger | Frankenstein burger | Frankenstein's burger | cruelty-free hamburger | synthetic hamburger ]

hamburger in vitro [ hamburger éprouvette | hamburger à base de cellules souches | hamburger cultivé en laboratoire | burger in vitro | burger éprouvette | burger de cellules souches | steak haché in vitro | steak de hamburger à base de cellules souches | steak in vitro | steak cultivé en labo ]


ground beef | fresh ground beef | hamburg | minced beef | chopped beef | regular ground beef

bœuf haché




Canadian Beef Sire Evaluation Program [ CBSEP | Beef Sire Evaluation Program | Canadian Beef Sire Monitoring Program | Beef Sire Monitoring Program ]

Programme canadien d'évaluation des taureaux de boucherie


beef on the bone | beef-on-the-bone | bone in beef | bone-in beef

bœuf non désossé


Beef Commission Act [ An Act to Encourage and Promote the Development of the Beef Industry and to Establish the Nova Scotia Beef Commission ]

Beef Commission Act [ An Act to Encourage and Promote the Development of the Beef Industry and to Establish the Nova Scotia Beef Commission ]


beef performance | beefing performance | meat performance

aptitude bouchère




conversion to beef production [ dairy herd conversion ]

reconversion lait-viande
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(22) In order to ensure that the necessary rules for the proper functioning of the identification, registration and traceability of bovine animals and beef are applied, the power to adopt acts in accordance with Article 290 of the Treaty should be delegated to the Commission in respect of requirements for alternative means of identification of bovine animals, special circumstances in which Member States may extend the maximum periods for the application of the means of identification, data to be exchanged between the computerised databases of the Member States, the maximum period for certain reporting obligations, the requirements for me ...[+++]

(22) Afin de garantir l'application des règles nécessaires au bon fonctionnement de l'identification, de l'enregistrement et de la traçabilité des bovins et de la viande bovine, il y a lieu que le pouvoir d'adopter des actes délégués soit conféré à la Commission, conformément à l'article 290 du traité, en ce qui concerne les exigences relatives à d'autres moyens d'identifier les bovins, les circonstances particulières dans lesquelles les États membres peuvent prolonger le délai maximal prévu pour l'application des moyens d'identification, les données à échanger entre les bases de données informatisées des États membres, le délai maximal prévu pour certaines obligations de notification, les exigences applicables aux moyens d'identification, ...[+++]


(22) In order to ensure that the necessary rules for the proper functioning of the identification, registration and traceability of bovine animals and beef are applied, the power to adopt acts in accordance with Article 290 of the Treaty should be delegated to the Commission in respect of requirements for alternative means of identification of bovine animals, special circumstances in which Member States may extend the maximum periods for the application of the means of identification, data to be exchanged between the computerised databases of the Member States, the maximum period for certain reporting obligations, the requirements for me ...[+++]

(22) Afin de garantir l'application des règles nécessaires au bon fonctionnement de l'identification, de l'enregistrement et de la traçabilité des bovins et de la viande bovine, il y a lieu que le pouvoir d'adopter des actes délégués soit conféré à la Commission, conformément à l'article 290 du traité, en ce qui concerne les exigences relatives à d'autres moyens d'identifier les bovins, les circonstances particulières dans lesquelles les États membres peuvent prolonger le délai maximal prévu pour l'application des moyens d'identification, les données à échanger entre les bases de données informatisées des États membres, le délai maximal ...[+++]


Under Regulation (EC) No 1782/2003 some Member States opted for the implementation of the single payment scheme and for the partial implementation of the single payment scheme in the sheepmeat and goatmeat sector as well as in the beef and veal sector at regional level.

Dans le cadre du règlement (CE) no 1782/2003, certains États membres ont opté pour la mise en œuvre du régime de paiement unique et la mise en œuvre partielle du régime de paiement unique dans le secteur des viandes ovine et caprine ainsi que dans le secteur de la viande bovine au niveau régional.


1. Until the local numbers of young male bovines reach a level sufficient to ensure the maintenance and development of local beef production in the French overseas departments and Madeira, the possibility shall be introduced of importing bovine animals from third countries, without applying the customs duties referred to in Article 30 of Regulation (EC) No 1254/1999, for fattening and consumption in the French overseas departments and Madeira.

1. Jusqu’à ce que le cheptel de jeunes bovins mâles locaux atteigne un niveau suffisant pour assurer le maintien et le développement de la production de viande locale dans les DOM et à Madère, il est ouvert la possibilité d’importer des animaux bovins originaires des pays tiers, sans application des droits de douane visés à l’article 30 du règlement (CE) no 1254/1999, en vue de l’engraissement et de la consommation dans les DOM et à Madère.


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In the beef and veal sector the programme may include the possibility of a supply of male animals for fattening until the local numbers of young male bovines reach a level sufficient to maintain traditional beef production, and within the limit of the balance provided for under Article 5.

Dans le secteur bovin, ce programme peut comprendre la possibilité d'un approvisionnement en animaux mâles destinés à l'engraissement jusqu'à ce que le cheptel de jeunes bovins mâles locaux atteigne un niveau suffisant au maintien de la production de viande traditionnelle, et dans la limite du bilan prévu à l'article 5.


– (DE) Mr President, ladies and gentlemen, let me begin with a piece of good news: the beef markets have started to recover. According to the estimates we have received from the Member States, consumption is now about 10% down on pre-crisis levels.

- (DE) Monsieur le Président, Mesdames et Messieurs les Députés, pour commencer, une bonne nouvelle : les marchés du secteur de la viande bovine ont entamé un mouvement de redressement. Selon les estimations des États membres qui nous ont été fournies, le recul de la consommation s'élève encore à environ 10 %.


It is universally accepted that, in view of the fall in beef consumption, cattle farming cannot be sustained at the accustomed level.

Il est certain qu'en raison du recul de la consommation de viande bovine, l'élevage de bovins ne peut plus être poursuivi comme par le passé.


If this system were to result in a lower level of beef production, it would be right and proper for us to reward those farmers who trim the size of their herds in such a natural way instead of producing surpluses which cannot be marketed and may even have to be destroyed.

Si de cette manière, nous arrivions à une diminution de la production dans le secteur de la viande bovine, nous devrions également récompenser les exploitations qui réduisent leur cheptel de cette façon naturelle au lieu de produire des surplus qui ne trouveraient pas de débouchés commerciaux et devraient peut-être même être éliminés.


As a result, consumer confidence in the quality of beef and beef products will be improved, a higher level of protection of public health preserved and the lasting stability of the beef market will be reinforced.

Par conséquent, la confiance des consommateurs dans la qualité de la viande bovine et des produits à base de viande sera améliorée, un niveau élevé de protection de la santé publique préservé, et la stabilité durable du marché de la viande bovine renforcée.


(7) As a result, consumer confidence in the quality of beef and beef products will be improved, a higher level of protection of public health preserved and the lasting stability of the beef market will be reinforced.

(7) Par conséquent, la confiance des consommateurs dans la qualité de la viande bovine et des produits à base de viande sera améliorée, un niveau élevé de protection de la santé publique préservé, et la stabilité durable du marché de la viande bovine renforcée.


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