Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Appraise quality characteristics of food products
Appraise shelf life of food products
Assess quality characteristics of food products
Assess shelf life of food products
Assess the quality characteristics of a food product
Assess the shelf life of a food product
Assess the shelf life of food products
Check quality characteristics of food products

Traduction de «Assess shelf life food products » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
assess the shelf life of a food product | assess the shelf life of food products | appraise shelf life of food products | assess shelf life of food products

houdbaarheidstermijn van voedingsmiddelen beoordelen


appraise quality characteristics of food products | assess the quality characteristics of a food product | assess quality characteristics of food products | check quality characteristics of food products

kwaliteitskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen


appraise environmental parameters at the workplace for food products | assess environmental parameters of the workplace for food products | assess environmental parameters at the workplace for food products | check environmental parameters at the workplace for food products

milieuparameters op de werkplek voor voedingsmiddelen beoordelen
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
12. Calls on the Commission, when drawing up development policies, to support measures aimed at reducing waste along the entire food supply chain in developing countries where production methods, post-harvest management, processing and packaging infrastructure and processes are problematic and inadequate; suggests encouraging the modernisation of this agricultural equipment and infrastructure in order to reduce post-harvest losses and extend the shel ...[+++]

12. verzoekt de Commissie bij het uitwerken van het ontwikkelingsbeleid steun te geven aan maatregelen die zijn gericht op het terugdringen van verspilling over de hele lengte van de voedselvoorzieningsketen in ontwikkelingslanden waar de productietechnieken, het beheer van de naoogst, de infrastructuur, de verwerkingsprocessen en de verpakking ontoereikend en inadequaat zijn; beveelt aan dat de modernisering van deze landbouwapparatuur en -infrastructuur wordt aangemoedigd om de naoogstverliezen te verkleinen en de houdbaarheidsperiode van voedsel te verlengen; is bovendien van mening dat een doeltreffender voedselvoorzieningsketen er ...[+++]


12. Calls on the Commission, when drawing up development policies, to support measures aimed at reducing waste along the entire food supply chain in developing countries where production methods, post-harvest management, processing and packaging infrastructure and processes are problematic and inadequate; suggests encouraging the modernisation of this agricultural equipment and infrastructure in order to reduce post-harvest losses and extend the shel ...[+++]

12. verzoekt de Commissie bij het uitwerken van het ontwikkelingsbeleid steun te geven aan maatregelen die zijn gericht op het terugdringen van verspilling over de hele lengte van de voedselvoorzieningsketen in ontwikkelingslanden waar de productietechnieken, het beheer van de naoogst, de infrastructuur, de verwerkingsprocessen en de verpakking ontoereikend en inadequaat zijn; beveelt aan dat de modernisering van deze landbouwapparatuur en -infrastructuur wordt aangemoedigd om de naoogstverliezen te verkleinen en de houdbaarheidsperiode van voedsel te verlengen; is bovendien van mening dat een doeltreffender voedselvoorzieningsketen er ...[+++]


Preservatives – these are added to prolong the shelf-life of foods by protecting them against micro-organisms;

conserveermiddel – om de houdbaarheid van levensmiddelen te verlengen door ze te beschermen tegen micro-organismen;


Antioxidants – they are substances, which prolong the shelf-life of foods by protecting them against oxidation (i.e. fat rancidity and colour changes)

antioxidant – om de houdbaarheid van levensmiddelen te verlengen door ze te beschermen tegen oxidatie (d.w.z. het ranzig worden van vet en kleurveranderingen);


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Well-designed food packaging can also help consumers keep what they buy at its best through re-closable packs, new vacuum and shrink wrap packaging that extends shelf life.

Levensmiddelen kunnen ook beter worden bewaard door goed ontworpen hersluitbare verpakkingen, nieuwe luchtdichte verpakkingen en verpakkingen van krimpfolie die de houdbaarheid verlengen.


Finally, food packaging can help consumers use what they buy effectively through portioning, extending shelf life and providing tips.

Een goede verpakking kan er ook toe bijdragen dat consumenten efficiënt gebruiken wat zij hebben gekocht door verdeling in porties, een langere houdbaarheid en het geven van tips.


49. Recognises the considerable efforts already made in the livestock sector, currently in difficulty, to upgrade buildings and equipment to hygiene and health standards; without prejudice to the basic principles of food safety and traceability, calls for a critical review of certain hygiene, animal health and animal marking standards with a view to ending the disproportionate burdens imposed on small and medium-sized enterprises (SMEs); calls in particular upon the Commission to review EU hygiene standards, particularly local or direct marketing and the shelf life ...[+++]roducts, in order to make them proportionate to the risks and avoid placing a disproportionate burden on small production channels such as direct producer-consumer relations and short food supply chains;

49. erkent de aanzienlijke inspanningen die al zijn geleverd in de zich momenteel in moeilijkheden bevindende veehouderijsector om gebouwen en uitrustingen aan normen op het gebied van hygiëne en gezondheid aan te passen; pleit, zonder afbreuk te doen aan de fundamentele beginselen van sanitaire veiligheid en traceerbaarheid, aan op een kritische beoordeling van een aantal diergezondheids- en dieridentificatienormen om een einde te maken aan de buitensporige belasting van kleine en middelgrote bedrijven door CC; drin ...[+++]


48. Recognises the considerable efforts already made in the livestock sector, currently in difficulty, to upgrade buildings and equipment to hygiene and health standards; without prejudice to the basic principles of food safety and traceability, calls for a critical review of certain hygiene, animal health and animal marking standards with a view to ending the disproportionate burdens imposed on small and medium-sized enterprises (SMEs); calls in particular upon the Commission to review EU hygiene standards, particularly local or direct marketing and the shelf life ...[+++]roducts, in order to make them proportionate to the risks and avoid placing a disproportionate burden on small production channels such as direct producer-consumer relations and short food supply chains;

48. erkent de aanzienlijke inspanningen die al zijn geleverd in de zich momenteel in moeilijkheden bevindende veehouderijsector om gebouwen en uitrustingen aan normen op het gebied van hygiëne en gezondheid aan te passen; pleit, zonder afbreuk te doen aan de fundamentele beginselen van sanitaire veiligheid en traceerbaarheid, aan op een kritische beoordeling van een aantal diergezondheids- en dieridentificatienormen om een einde te maken aan de buitensporige belasting van kleine en middelgrote bedrijven door CC; drin ...[+++]


Would the Commission not agree that processed canned fish products are ideally suited for food aid as the product is high in protein, has a long shelf life and can be supplied at short notice?

Is de Commissie het niet met mij eens dat verwerkte ingeblikte visproducten uitstekend geschikt zijn als voedselhulp daar zij veel eiwitten bevatten, lang houdbaar zijn en op korte termijn kunnen worden geleverd?


The Belgian authorities justify their requirements on the grounds that the presentation of the parallel imports is not exactly the same as that of the products already on the Belgian market, the differences being shelf-life (longer for products registered in Belgium), the trade name in the case of one of the products, the size of the packages and a few minor points concerning storage conditions.

De Belgische autoriteiten verantwoorden hun eis met het feit dat de presentatie van de paralel ingevoerde producten niet helemaal overeenstemt met de presentatie van de producten die reeds op de Belgische markt zijn. De verschillen die de Belgische autoriteiten als argument aanvoeren, betreffen de opslagperiode (langer voor de in België geregistreerde producten), de verkoopbenaming van een van de producten, de afmetingen van de verpakkingen en enkele andere minder belangrijke aspecten in verband met het bewaren van de producten.




D'autres ont cherché : Assess shelf life food products     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Assess shelf life food products' ->

Date index: 2024-01-10
w