Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Addition of sucrose in aqueous solution
Concentrated solution of sugar
Concentration of a substance in solution
Sugaring and watering
Titre
Treatment with concentrated solutions

Traduction de «Concentrated solution sugar » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
concentrated solution of sugar

verzadigde suikeroplossing


addition of sucrose in aqueous solution | sugaring and watering

galliseren | toevoeging van saccharose in waterige oplossing


treatment with concentrated solutions

draagstofbesparende methode


titre | concentration of a substance in solution

titer | hoogste verdunning van een stof die nog werkzaam blijft
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Use the solution with a total sugar concentration of 25 % (m/m) (25° Brix): weigh a mass equal to 2 500/P and make up to 100 g with water (paragraph 3.1), where P = percentage (m/m) concentration of total sugars in the rectified concentrated must.

Gebruik de oplossing waarvan het totale suikergehalte op 25 % (m/m) (25°Brix) is gebracht: weeg een hoeveelheid af gelijk aan 2 500/P en vul aan met water tot 100 g (punt 3.1), waarbij P het totale suikergehalte is in % (m/m) van de gerectificeerde geconcentreerde most.


comprises large crystals at least 5 mm in length, obtained by cooling and slow crystallisation of a sufficiently concentrated sugar solution, and

bestaat uit grote kristallen met een lengte van ten minste 5 mm die zijn verkregen door afkoeling en langzame uitkristallisering in verzadigde suikeroplossingen, en


(a)comprises large crystals at least 5 mm in length, obtained by cooling and slow crystallisation of a sufficiently concentrated sugar solution, and

a)bestaat uit grote kristallen met een lengte van ten minste 5 mm die zijn verkregen door afkoeling en langzame uitkristallisering in verzadigde suikeroplossingen, en


One millilitre of iron (II) solution has the same reducing power as n n2 ml of iron (II) solution have the same reducing power asEthanol concentration in g/kg of rectified concentrated must is given by:Ethanol concentration in g/kg of total sugars is given by:where P = percentage concentration (m/m) of total sugars (f) MESO-INOSITOL, SCYLLO-INOSITOL AND SUCROSE

1 ml ijzer(II)ammoniumsulfaatoplossing heeft dus dezelfde reducerende werking als:(n2 n) ml ijzer(II)ammoniumsulfaatoplossing hebben dezelfde reducerende werking als:Het ethylalcoholgehalte van gerectificeerde geconcentreerde most, uitgedrukt in gram per kilogram, is:Het ethylalcoholgehalte, uitgedrukt in gram per kilogram totaal suikers, is: waarin P = het totale suikergehalte in % (m/m).f) MESO-INOSITOL, SCYLLO-INOSITOL EN SACCHAROSE


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
For rectified concentrated musts, use the solution with a sugar concentration of 25 % by mass (25 ° Brix) prepared as described in the chapter 'pH of wine and must', section 4.1.2, and dilute it with water to a quarter of its concentration by making 25 ml up to 100 ml in a volumetric flask.2.3.2.

Bij gerectificeerde geconcentreerde most dient de oplossing te worden gebruikt met een suikergehalte van 25 % (m/m) (25 ° Brix), bereid zoals aangegeven in punt 4.1.2 in hoofd stuk 20 ""Bepaling van de pH". Deze dient nog verder te worden verdund door 25 ml in een maatkolf met gedestilleerd water aan te vullen tot 100 ml.2.3.2.


Use the solution with a sugar concentration of 25 % (m/m) (25° Brix) prepared as described in the chapter 'pH', section 4.1.2.5.3.2.Measurement

Gebruik de oplossing waarvan het suikergehalte op 25 % (m/m) (25 °Brix) is gebracht, zoals aangegeven in punt 4.1.2 van het hoofdstuk ""Bepaling van de pH".5.3.2.


The absorbence at 425 nm of the rectified concentrated must in a solution with 25 % sugar (25° Brix) is quoted to two decimal places.

De extinctie bij 425 nm van de gerectificeerde geconcentreerde most, in de oplossing met 25 % (m/m) suiker (25 °Brix), wordt opgegeven met twee decimalen.


Use the solution with a sugar concentration of 25 % (m/m) (25° Brix) prepared as described in the chapter 'pH', section 4.1.2.

Gebruik de oplossing waarvan het suikergehalte op 25 % (m/m) (25 °Brix) is gebracht, zoals aangegeven in punt 4.1.2 van het hoofdstuk ""Bepaling van de pH".




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Concentrated solution sugar' ->

Date index: 2023-06-25
w