Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Dairy cow
Dairy herd
Dehydrated milk
Dried milk
EU reference laboratory for milk and milk products
Execute microbiological analysis in the food chain
Freeze-dried milk
Implement microbiological analysis in the food chain
Make up of fresh milk
Microbiological control of fresh meats
Microbiological inspection of fresh meats
Microbiology analyser
Microbiology analyzer
Microbiology of fresh milk
Microbiology of milk
Microbiology test
Milk
Milk cow
Milk powder
Perform a microbiological analysis in the food chain
Perform microbiological analysis in the food chain
Perform quality control in microbiology laboratories
Powdered milk
Science of fresh milk

Traduction de «Microbiology milk » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
make up of fresh milk | science of fresh milk | microbiology of fresh milk | microbiology of milk

microbiologie van verse melk


perform quality assurance testing in microbiology laboratories | perform quality control in microbiology laboratories | carry out quality control in microbiology laboratories | carry out quality controls in microbiology laboratories

kwaliteitscontrole in microbiologielaboratoria uitvoeren


execute microbiological analysis in the food chain | perform a microbiological analysis in the food chain | implement microbiological analysis in the food chain | perform microbiological analysis in the food chain

microbiologische analyses in de voedselketen uitvoeren




powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

melkpoeder [ gedroogde melk | gevriesdroogde melk | poedermelk ]


Community Reference laboratory for milk and milk products | Community Reference Laboratory for the analysis and testing of milk and milk products | EU reference laboratory for milk and milk products

communautair referentielaboratorium voor analyses en tests inzake melk en zuivel | EU-referentielaboratorium voor melk en zuivelproducten


microbiology analyser | microbiology analyzer

analysator voor de microbiologie


microbiological control of fresh meats | microbiological inspection of fresh meats

microbiologische controle van vers vlees


dairy cow [ dairy herd | milk cow ]

melkkoe [ melkveestapel ]


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The possibility of obtaining large quantities of milk more than twice a day also has the effect of subjecting the udder and teats to less stress, improving the microbiological quality of the milk and reducing the occurrence of mastitis.

Omdat meerdere keren per dag grote hoeveelheden melk kunnen worden afgenomen, worden bovendien de uier en de spenen minder belast, verbetert de microbiologische kwaliteit van de melk en verkleint de kans op uierontsteking.


1a. Without prejudice to the criteria for certain contaminants levels laid down in Commission Regulation (EC) No 1881/2006 of 19 December 2006 setting maximum levels for certain contaminants in foodstuffs, the microbiological criteria laid down in Commission Regulation (EC) No 2073/2005 of 15 November 2005 on microbiological criteria for foodstuffs shall apply to milk-based drinks intended for young children currently on the market during the transition period laid down in paragraph 1.

1 bis. Onverminderd de criteria voor de vaststelling van de gehalten aan bepaalde verontreinigingen, als bepaald in Verordening (EG) nr. 1881/2006 van de Commissie van 19 december 2006 tot vaststelling van de maximumgehalten aan bepaalde verontreinigingen in levensmiddelen1, gelden gedurende de in lid 1 vastgestelde overgangsperiode de microbiologische criteria als bepaald in Verordening (EG) nr. 2073/2005 van de Commissie van 15 november 2005 inzake microbiologische criteria voor levensmiddelen, voor de voor peuters bestemde dranken op melkbasis die momenteel op de markt zijn;


Commission Regulation (EU) No 365/2010 of 28 April 2010 amending Regulation (EC) No 2073/2005 on microbiological criteria for foodstuffs as regards Enterobacteriaceae in pasteurised milk and other pasteurised liquid dairy products and Listeria monocytogenes in food grade salt (Text with EEA relevance)

Verordening (EU) nr. 365/2010 van de Commissie van 28 april 2010 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 2073/2005 inzake microbiologische criteria voor levensmiddelen wat betreft Enterobacteriaceae in gepasteuriseerde melk en andere gepasteuriseerde vloeibare zuivelproducten en Listeria monocytogenes in keuken- en tafelzout (Voor de EER relevante tekst)


EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32010R0365 - EN - Commission Regulation (EU) No 365/2010 of 28 April 2010 amending Regulation (EC) No 2073/2005 on microbiological criteria for foodstuffs as regards Enterobacteriaceae in pasteurised milk and other pasteurised liquid dairy products and Listeria monocytogenes in food grade salt (Text with EEA relevance) // COMMISSION REGULATION (EU) No 365/2010

EUROPA - EU law and publications - EUR-Lex - EUR-Lex - 32010R0365 - EN - Verordening (EU) nr. 365/2010 van de Commissie van 28 april 2010 tot wijziging van Verordening (EG) nr. 2073/2005 inzake microbiologische criteria voor levensmiddelen wat betreft Enterobacteriaceae in gepasteuriseerde melk en andere gepasteuriseerde vloeibare zuivelproducten en Listeria monocytogenes in keuken- en tafelzout (Voor de EER relevante tekst) // VERORDENING (EU) Nr. 365/2010 VAN DE COMMISSIE


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
1. This Regulation lays down certain reference methods for the chemical, physical and microbiological analysis and sensory evaluation of milk and milk products to be used under the arrangements provided for in the common organisation of the market in milk and milk products established by Regulation (EC) No 1255/1999 and the rules for applying those methods.

1. In deze verordening worden bepaalde referentiemethoden vastgesteld voor de chemische, fysische en microbiologische analyse en de sensorische evaluatie van melk en zuivelproducten die worden gebruikt krachtens de regelingen die zijn opgenomen in de gemeenschappelijke ordening der markten in de sector melk en zuivelproducten die bij Verordening (EG) nr. 1255/1999 is vastgesteld, alsmede de voorschriften voor de toepassing van die methoden.


IV. MICROBIOLOGICAL CRITERIA FOR RAW MILK

IV. Microbiologische criteria voor rauwe melk


Member States shall ensure that raw milk intended for direct consumption or for the manufacture of products whose manufacturing process does not include any treatment capable of eliminating pathogenic micro-organisms, is tested in order to ensure the microbiological safety of the products.

De lidstaten zien erop toe dat rauwe koemelk die bestemd is voor rechtstreekse consumptie of waarmee producten worden vervaardigd zonder dat de melk daarbij een behandeling ondergaat die pathogene micro-organismen kan vernietigen, wordt getest teneinde de microbiologische veiligheid van de producten te garanderen.


This Regulation lays down the rules for applying the methods for the chemical, physical and microbiological analysis and sensory evaluation of milk and milk products to be used under the arrangements provided for in the common organisation of the market in milk and milk products established by Regulation (EC) No 1255/1999. It also lays down some of those methods.

In deze verordening worden de regels vastgesteld voor de toepassing van de in de regelingen in het kader van Verordening (EG) nr. 1255/1999 houdende een gemeenschappelijke ordening der markten in de sector melk en zuivelproducten vastgestelde methoden voor chemische, fysische en microbiologische analyse en voor sensorische evaluatie van melk en zuivelproducten, alsmede sommige van die methoden.


2. In the random sampling checks carried out in the treatment establishment pasteurized milk must meet the following microbiological standards (1):

2. Gepasteuriseerde melk moet bij steekproefcontroles in de melkbehandelingsinrichting aan de onderstaande microbiologische normen (1) voldoen:


(iii) the microbiological and hygienic condition of the milk-based products;

iii) de microbiologische kwaliteit en de hygiënestaat van de produkten op basis van melk;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Microbiology milk' ->

Date index: 2024-06-20
w