Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Dietary fats and oils origins
Origin of dietary fats and oils
Origins of dietary fats and oils
Source of dietary fats and oils

Vertaling van "Origins dietary fats and oils " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
dietary fats and oils origins | source of dietary fats and oils | origin of dietary fats and oils | origins of dietary fats and oils

oorsprong van dieetvetten en oliën
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
That overall dietary patterns may be more relevant than specific foods in the etiology of diet-related diseases; healthy dietary patterns are characterised by high consumption of fruits and vegetables, consumption of fish and by giving preference to low-fat dairy, whole grains, lean meat and poultry and using vegetable oils as replacement of solid fats where possible, as ...[+++]

Algemene voedingspatronen kunnen in de etiologie van voedingsgerelateerde ziekten van meer betekenis zijn dan specifieke levensmiddelen, gezonde voedingspatronen worden gekenmerkt door een hoge consumptie van groenten en fruit, het eten van vis en een voorkeur voor zuivel met een laag vetgehalte, hele graankorrels, mager vlees en gevogelte en het gebruik van plantaardige oliën als vervanging van vaste vetten waar mogelijk, zoals in de mediterrane keuken of andere keukens, in navolging van relevante nationale richtsnoeren voor voeding/voedingsaanbevelingen;


At the same time certain technical adaptations should be made, in particular the name of the active substances ‘Repellents by smell of animal or plant origin/fish oil’ and ‘fat distillation residues’ should be replaced respectively by ‘fish oil’ and fat distillation residues.

Tegelijkertijd moeten bepaalde technische aanpassingen worden aangebracht: met name moeten de namen van de werkzame stoffen „op geur gebaseerde afweermiddelen van dierlijke of plantaardige oorsprong/visolie” en „vetdestillatieresiduen” worden vervangen door respectievelijk „visolie” en „vetdestillatieresiduen”.


To enhance feed hygiene and without prejudice to the competence of the Member States as laid down in Article 10(2) of Regulation (EC) No 183/2005, establishments further processing crude vegetable oils, manufacturing products derived from oils of vegetable origin and blending fats should be subject to approval in accordance with that Regulation if these products are intended for use in feed ...[+++]

Om de diervoederhygiëne te vergroten en onverminderd de bevoegdheid van de lidstaten, als vastgesteld in artikel 10, lid 2, van Verordening (EG) nr. 183/2005, moeten inrichtingen die ruwe plantaardige oliën verder verwerken, van oliën van plantaardige oorsprong afgeleide producten produceren en vetten mengen, overeenkomstig die verordening worden erkend, als deze producten bestemd zijn om in diervoeders te worden gebruikt.


As already mentioned here, this includes cereals, rice, legumes, nuts, fruit and vegetables, frequent consumption of fish, olive oil as the main dietary fat and moderate consumption of wine.

Zoals hier al is gezegd, gaat het daarbij om granen, rijst, peulvruchten, gedroogde vruchten, fruit en groenten, veelvuldige consumptie van vis, olie als voornaamste voedingsvet en matige consumptie van wijn.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
B3065 Waste edible fats and oils of animal or vegetable origin (e. g. frying oils), provided they do not exhibit an Annex III characteristic

B3065 afval van spijsoliën en -vetten van dierlijke of plantaardige oorsprong (bv. frituurolie), mits deze geen kenmerk van bijlage III vertonen


312 specialised manufacture of chemical products principally for industrial and agricultural purposes (including the manufacture for industrial use of fats and oils of vegetable or animal origin falling within ISIC group 312)

312 Gespecialiseerde fabrieken voor de vervaardiging van chemische grondstoffen voor industriële of agrarische toepassing (hieraan moet worden toegevoegd: de vervaardiging van industriële oliën en vetten van plantaardige of dierlijke oorsprong behorende bij ISIC-groep 312)


Waste edible fats and oils of animal or vegetable origin (e.g. frying oils)

Afval van spijsoliën en -vetten van dierlijke of plantaardige oorsprong (bijvoorbeeld frituurolie)


"feed material" means those feed materials, as defined in Directive 96/25/EC , that are of animal origin including processed animal proteins, blood products, rendered fats, fish oil, fat derivatives, gelatine and hydrolysed proteins, dicalcium phosphate, milk, milk-based products and colostrum;

voedermiddel: voedermiddelen als gedefinieerd in Richtlijn 96/25/EG , voorzover die van dierlijke oorsprong zijn. Hieronder vallen verwerkte dierlijke eiwitten, bloedproducten, gesmolten vet, visolie, vetderivaten, gelatine en gehydrolyseerde eiwitten, dicalciumfosfaat, melk, producten op basis van melk en biest;


Directive 2002/32/EC of the European Parliament and of the Council of 7 May 2002 on undesirable substances in animal feed, [22] as amended by Commission Directive 2003/57/EC of 17 June 2003, [23] establishes maximum levels for dioxins in feed materials of plant origin, minerals, binders, animal fat, and other products of animal origin, fish oil, fish meal, and compound feedingstuffs, including fish feed.

In Richtlijn 2002/32/EG van het Europees Parlement en de Raad van 7 mei 2002 inzake ongewenste stoffen in diervoeding [22], zoals gewijzigd bij Richtlijn 2003/57/EG van de Commissie van 17 juni 2003 [23], worden maximale concentraties vastgesteld voor dioxinen in voedermaterialen van plantaardige oorsprong, mineralen, bindmiddelen, dierlijke vetten en andere producten van dierlijke oorsprong, visolie, vismeel en mengvoeders met inbegrip van visvoer.


1.2. Method B : applicable to feedingstuffs from which oils and fats cannot be totally extracted with diethyl either without prior hydrolysis, to feedingstuffs of animal origin, glutens, dried potato pulps, dried brewing and distilling dreys and waste, dried yeasts, waste from biscuits, bread and cooked foods, milk products and feedingstuffs containing a high proportion of such products (at least 40 %) and to c ...[+++]

1.2 . Werkwijze B : toepasselijk voor veevoeders , waarvan het vet niet volledig met diethylether geëxtraheerd kan worden zonder voorafgaande hydrolyse , veevoeders van dierlijke herkomst , melkprodukten inbegrepen , glutenprodukten , gedroogde aardappelvezels , gedroogde bostel en gedroogde spoeling van de brouwerij en de branderij , gedroogde gist , afvalprodukten van de bakkerij , gebakken veevoeders , alsmede voor veevoeders met een hoog gehalte aan bovengenoemde stoffen ( ten minste 40 % ) en voor mengvoeders met een hoog gehalte aan toegevoegd vet .




Anderen hebben gezocht naar : dietary fats and oils origins     Origins dietary fats and oils     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Origins dietary fats and oils' ->

Date index: 2022-11-03
w