Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Arrange wine-tasting events
Control remote sensing equipment
Distortion of sense of taste
Dysgeusia
Evaluate remote sensing technologies
Examine remote sensing technologies
Hold a wine-tasting event
Hold wine-tasting events
Host wine-tasting events
MARS
Monitoring Agriculture by Remote Sensing
Monitoring Agriculture with Remote Sensing
Monitoring of Agriculture with Remote Sensing
Operate remote sensing equipment
Remote sensing equipment operation
Remote sensing technology research
Research remote sensing technologies
Sense aerial
Sense antenna
Sense of taste
Sense of taste normal
Sensing aerial
Sensing antenna
Taste
Use remote sensing equipment

Vertaling van "Sense taste " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


C/O - loss of taste sense

klachten van verlies van smaakzin




hold a wine-tasting event | hold wine-tasting events | arrange wine-tasting events | host wine-tasting events

wijnproeverijen organiseren


dysgeusia | distortion of sense of taste

dysgeusie | smaakstoornis


sense aerial | sense antenna | sensing aerial | sensing antenna

aftastantenne


remote sensing equipment operation | use remote sensing equipment | control remote sensing equipment | operate remote sensing equipment

teledetectieapparatuur bedienen


evaluate remote sensing technologies | examine remote sensing technologies | remote sensing technology research | research remote sensing technologies

teledetectietechnologieën onderzoeken


Monitoring Agriculture by Remote Sensing | Monitoring Agriculture with Remote Sensing | Monitoring of Agriculture with Remote Sensing | MARS [Abbr.]

MARS [Abbr.]


Spinocerebellar ataxia type 31 (SCA31) is a very rare disease with manifestation of late-onset of cerebral ataxia, dysarthria, and horizontal gaze nystagmus, and that is occasionally accompanied by pyramidal signs, tremor, decreased vibration sense,

spinocerebellaire ataxie type 31
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
3. Points to the need also to enhance the school curriculum with information about gastronomic culture (in particular at local level), food preparation, production, conservation and distribution processes, the social and cultural influence of foodstuffs, and consumer rights; urges the Member States to incorporate into their school curricula workshops on the development of the senses, in particular taste, which combine instruction on the nutritional benefits of foodstuffs with the provision of information on the regional and national gastronomic heritage;

3. wijst op de noodzaak om schoolprogramma's tevens te verrijken met informatie over de - met name lokale - eetcultuur, voedselbereiding, de voedselproductie-, bewarings- en distributieprocessen, de sociaal-culturele invloeden van levensmiddelen en consumentenrechten; stelt voor dat de lidstaten in hun onderwijsprogramma's workshops opnemen die gericht zijn op de ontwikkeling van de zintuigen, met name de smaakzin, waarbij voorlichting over de voedingswaarde van levensmiddelen gecombineerd wordt met informatie over het regionaal en nationaal gastronomisch erfgoed;


22. Points out that gastronomy is an instrument which can be used to develop growth and jobs in a wide range of economic sectors, such as the restaurant, tourism, agri-food and research industries; notes that gastronomy can also develop a keen sense for the protection of nature and the environment, which ensures that food has a more authentic taste and is less processed with additives or preservatives;

22. wijst erop dat de gastronomie een goed instrument is voor het creëren van groei en werkgelegenheid in uiteenlopende bedrijfstakken, zoals onder andere de horeca, het toerisme, de agrolevensmiddelenindustrie en het onderzoek; wijst erop dat de gastronomie ook een scherpe zin kan ontwikkelen voor de bescherming van de natuur en het milieu die ervoor zorgen dat levensmiddelen een authentiekere en minder door additieven of conserveermiddelen verkregen smaak hebben;


22. Points out that gastronomy is an instrument which can be used to develop growth and jobs in a wide range of economic sectors, such as the restaurant, tourism, agri-food and research industries; notes that gastronomy can also develop a keen sense for the protection of nature and the environment, which ensures that food has a more authentic taste and is less processed with additives or preservatives;

22. wijst erop dat de gastronomie een goed instrument is voor het creëren van groei en werkgelegenheid in uiteenlopende bedrijfstakken, zoals onder andere de horeca, het toerisme, de agrolevensmiddelenindustrie en het onderzoek; wijst erop dat de gastronomie ook een scherpe zin kan ontwikkelen voor de bescherming van de natuur en het milieu die ervoor zorgen dat levensmiddelen een authentiekere en minder door additieven of conserveermiddelen verkregen smaak hebben;


3. Points to the need also to enhance the school curriculum with information about gastronomic culture (in particular at local level), food preparation, production, conservation and distribution processes, the social and cultural influence of foodstuffs, and consumer rights; urges the Member States to incorporate into their school curricula workshops on the development of the senses, in particular taste, which combine instruction on the nutritional benefits of foodstuffs with the provision of information on the regional and national gastronomic heritage;

3. wijst op de noodzaak om schoolprogramma's tevens te verrijken met informatie over de - met name lokale - eetcultuur, voedselbereiding, de voedselproductie-, bewarings- en distributieprocessen, de sociaal-culturele invloeden van levensmiddelen en consumentenrechten; stelt voor dat de lidstaten in hun onderwijsprogramma's workshops opnemen die gericht zijn op de ontwikkeling van de zintuigen, met name de smaakzin, waarbij voorlichting over de voedingswaarde van levensmiddelen gecombineerd wordt met informatie over het regionaal en nationaal gastronomisch erfgoed;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Should they feel physically unwell, and in particular if their sense of smell or taste is affected, or if they are under any psychological effect that prevents them from concentrating on their work, the tasters shall refrain from tasting and shall inform the panel leader accordingly.

Als de proever zich fysiek niet goed voelt, in het bijzonder als de geur- of smaakwaarneming is aangetast, of bij psychologische omstandigheden die concentratie onmogelijk maken, onthoudt de proever zich van het proeven en dient hij de organisator in te lichten.


The quality label of a certain way of life, of taste and style, of open social relations, environmental protection, a sense of progress.

Het keurmerk dat staat voor een bepaalde manier van leven, voor smaak en stijl, open maatschappelijke verhoudingen, milieubescherming, vooruitgangsstreven.


Schemes like this, which offer students a taste of working life, can also give them a sense of direction and motivate them to work harder.

Dergelijke systemen, die leerlingen een inkijkje in de arbeidsmarkt bieden, kunnen hun ook richting geven en hen motiveren om harder te werken.


Some are interactive, involving food tasting, language learning through the senses, conversation tables, etc.).

Er zijn onder meer een aantal interactieve presentaties, waarbij eten kan worden geproefd, talen kunnen worden geleerd met behulp van de zintuigen en aan conversatietafels kan worden deelgenomen.


w