Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Check milk quality
High quality milk
Milk control performing
Milk quality control tests performing
Perform milk control
Perform milk control tests
Perform milk quality control tests
Performing milk control
Performing milk quality control tests
Quality-quantity control of milk production
Taste quality of milk

Traduction de «Taste quality milk » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
taste quality of milk

organoleptische kwaliteit van de melk


check milk quality | milk control performing | perform milk control | performing milk control

controle van melk uitvoeren | melkcontroles uitvoeren




milk quality control tests performing | performing milk quality control tests | perform milk control tests | perform milk quality control tests

controletesten van melk uitvoeren


quality-quantity control of milk production

melkkeuring
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
When cut, the colour ranges from white for the ‘fresh’ cheese to more or less intense straw yellow for the ‘semi-mature’, ‘mature’ and ‘extra-mature’ versions; Aroma: persistent reminiscent of milk and wild cardoon, with scents of aromatic plants and yellow flowers; Taste: initially mild, with scents of milk and flowers and a note of cardoon; an aftertaste that is long and persistent with fresh green echoes; a slightly spicy end note, a characteristic which becomes more intense the longer the cheese has been matured, accompanied b ...[+++]

Gesneden varieert de kleur van wit bij de „verse” kaas tot min of meer strogeel bij de „semi-gerijpte”, „gerijpte” en „oude” soorten. Geur: aanhoudend, met de sensatie van melk en wilde kardoen en een bouquet van aromatische kruiden en gele bloemen. Smaak: in eerste instantie een zachte smaak met aroma’s van melk en bloemen en een vleugje kardoen; een lange, aanhoudende nasmaak, met vleugjes van verse planten; een licht pikante, karakteristieke eindsmaak, die intenser wordt naarmate de kaas langer heeft gerijpt, gecombineerd met een ...[+++]


Specifically, it stands out on account of its distinct taste, which is unexpectedly mild for a sheep’s cheese, and scent, which is given by the cardoon as well as by the local grasses and flowers, the aromatic essences of which, thanks to the low processing temperature ( The area’s climate and geological formation foster the growth of local vegetation, which provides the sheep’s main source of sustenance through grazing and which gives the milk the volatile aromas that give the cheese its distinctive organoleptic ...[+++]

De specifieke kenmerken van de kaas betreffen met name zijn smaak, die onverwacht mild is voor een schapenkaas, en zijn geur, die afkomstig is van kardoen en plaatselijke kruiden en bloemen, waarvan de essences, dankzij de gematigde temperatuur ( Het klimaat en de geologische aspecten van het gebied zijn gunstig voor de ontwikkeling van plaatselijke plantensoorten. Deze planten zijn voor de schapen in de weiden de primaire voedselbron en voorzien de melk van de vluchtige aroma’s die de basis vormen van de specifieke organoleptische eigenschappen van de kaas.


As a result the cheese, which is made with milk from the defined geographical area using established traditional methods, has distinctive organoleptic qualities which can be identified in its well-defined flavours, aromas and tastes.

De kaas die geproduceerd is uit de melk van het afgebakende geografische gebied volgens loyale en constante gebruiken, doorgegeven doorheen de tijd, bezit bijgevolg de specifieke organoleptische kenmerken die tot uiting komen in de sterk gedefinieerde smaken en aroma’s.


Similarly, we think it is important to strengthen the scope and quality of the school milk scheme by extending the range of products that can be included in the scheme, operating as a genuine programme to encourage consumption of milk and milk products, more in line with the tastes of children and young people and paying due attention to nutrition and balanced diet.

Ook vinden wij het belangrijk dat de reikwijdte en kwaliteit van de schoolmelkregeling wordt vergroot door uitbreiding van het assortiment producten dat onder de regeling valt. Daardoor kan de regeling daadwerkelijk fungeren als een programma dat de consumptie van melk en zuivelproducten bevordert doordat het beter aansluit bij de smaak van kinderen en jongeren, en dat gepaste aandacht schenkt aan voeding en een uitgebalanceerd dieet.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Similarly, we think it is important to strengthen the scope and quality of the school milk scheme by extending the range of products that can be included in the scheme, operating as a genuine programme to encourage consumption of milk and milk products, more in line with the tastes of children and young people and paying due attention to nutrition and balanced diet.

Ook vinden wij het belangrijk dat de reikwijdte en kwaliteit van de schoolmelkregeling wordt vergroot door uitbreiding van het assortiment producten dat onder de regeling valt. Daardoor kan de regeling daadwerkelijk fungeren als een programma dat de consumptie van melk en zuivelproducten bevordert doordat het beter aansluit bij de smaak van kinderen en jongeren, en dat gepaste aandacht schenkt aan voeding en een uitgebalanceerd dieet.


We regret, however, that in its present form with the management philosophy adopted and with the resources currently allocated, this programme has in many cases become an encouragement to stop drinking milk in view of the poor quality and unsatisfactory nature of the products offered in relation to the tastes of pupils in lower secondary school.

We betreuren het echter dat in de huidige vorm met de gekozen managementfilosofie en met de huidige toegekende middelen dit programma in veel opzichten een aanmoediging is geworden om te stoppen met het drinken van melk, gezien de slechte kwaliteit en de onbevredigende aard van de geboden producten in relatie tot de smaak van de leerlingen in het lagere vervolgonderwijs.


We regret, however, that in its present form with the management philosophy adopted and with the resources currently allocated, this programme has in many cases become an encouragement to stop drinking milk in view of the poor quality and unsatisfactory nature of the products offered in relation to the tastes of pupils in lower secondary school.

We betreuren het echter dat in de huidige vorm met de gekozen managementfilosofie en met de huidige toegekende middelen dit programma in veel opzichten een aanmoediging is geworden om te stoppen met het drinken van melk, gezien de slechte kwaliteit en de onbevredigende aard van de geboden producten in relatie tot de smaak van de leerlingen in het lagere vervolgonderwijs.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Taste quality milk' ->

Date index: 2023-03-22
w