... produit de bière ; - l'organisation d'un événement ; - un entretien préliminaire avec le donneur d'ordre. 2.3. Attestations requises 2.3.1. Attestations légales Attestation médicale, conformément à la réglementation légale, pour être autorisé à travailler dans l'industrie alimentaire. ...
2.2.4. Autonomie - Is zelfstan
dig in het plannen, organiseren, uitvoeren en begeleiden van de werkzaamheden in opdracht van de klant (organiseren van proeverijen van bieren, het adviseren van bieren bij gerechten, het verzamelen van informatie over de producten, het organiseren van de werkplek, het beoordelen van de producten volgens sensorische analyse, het tappen, schenken en serveren van bieren, het opvolgen van de kwaliteit van de bieren, het organiseren van events met proeverijen, ...) - Is gebonden aan de opdracht, de verwachtingen, de doelen van de klant, de BSB-procedure, de autocontrolegids voor de brouwerijsector, de voedselvei
...[+++]ligheid en -hygiëne i.v.m. het tappen en schenken van bieren, de wetgeving rond het schenken van alcohol, het tijdschema en planning en de veiligheidsprocedures - Doet beroep op de klant voor de opdracht en de afstemming over de wijze waarop de opdracht zal ingevuld worden; de technicus bij defecten aan de tap- en koelinstallatie ; hij overlegt tevens met de opdrachtgever bij onvoorziene problemen 2.2.5. Verantwoordelijkheid - Een uitgewerkte planning en goede voorbereiding - Een selectie van brouwerijen en leveranciers - Een volledige productinformatie - Toegepaste hygiëne- en veiligheidsrichtlijnen - Aangepaste bewaartemperatuur - De correcte toepassing van de wetgeving op het schenken van alcohol - De berekening van de hoeveelheid degustatiebieren - De correcte hantering van de tapinstallatie - Schenking en tappen van bieren volgens BSB-procedure - Zorgvuldig genoteerde en opgevolgde gegevens over de producten - Een professioneel uitgevoerde proeverij met technische toelichting - Een professionele beoordeling van de uitslag van een proeverij - Vergelijking en interpretatie van de resultaten van proeftests met richtwaarden - Keuring van de bierbewaarplaats - Een gefundeerd bieradvies - Een goed georganiseerde, hygiënische en nette werkplek - Keuring en aanpassing van de tapdruk - Aankoppeling van de te proeven vaten - Berekening ...