Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetaat
Acrylzuur
Alcoholzuur
Aromatisch zuur
Azijnzuur
Citroenzuur
Complexometrie met EDTA
E472a
EDTA
Ester
Ethyleendiamine tetra-azijnzuur
Ethyleendiaminetetra-azijnzuur
Ethyleendiaminetetraazijnzuur
Ethyleendinitrilotetra-azijnzuur
Ftaalzuur
Mierenzuur
Organisch zuur
Oxaalzuur
Salicylzuur
Tetraceminum-ethyleendiaminezuur
Vetzuur
Zuringzuur

Vertaling van "azijnzuur " (Nederlands → Duits) :

TERMINOLOGIE


ethyleendiamine tetra-azijnzuur | ethyleendiaminetetraazijnzuur | ethyleendiaminetetra-azijnzuur | ethyleendinitrilotetra-azijnzuur | tetraceminum-ethyleendiaminezuur | EDTA [Abbr.]

Äthylendiamintetraessigsäure | Äthylendinitrilotetraessigsäure | Ethylendiamintetraessigsäure | ADTE [Abbr.] | AeDTE [Abbr.] | EDTA [Abbr.]


E472a | mono-en diglyceriden van in spijsvetten voorkomende vetzuren veresterd met azijnzuur | mono-en diglyceriden van vetzuren veresterd met azijnzuur

E472a | Mono und Diglyzeride von Speisefettsaeuren


complexometrie met aethyleendiamine tetra azijnzuur natricum | complexometrie met EDTA | complexometrie met ethyleendiamine tetra azijnzuur natricum

Komplexometrie mit Aethylendiamintetraessigsaeure | Komplexometrie mit Äthylendiamintetraessigsäure


organisch zuur [ acetaat | acrylzuur | alcoholzuur | aromatisch zuur | azijnzuur | citroenzuur | ester | ftaalzuur | mierenzuur | oxaalzuur | salicylzuur | vetzuur | zuringzuur ]

organische Säure [ Acetat | Acrylsäure | Alkoholsäure | Ameisensäure | Aromasäure | Essigsäure | Ester | Fettsäure | Oxalsäure | Phthalsäure | Salicylsäure | Zitronensäure ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
een gehalte aan vluchtige zuren heeft van ten hoogste 1,5 gram per liter, uitgedrukt in azijnzuur.

einen Gehalt an flüchtiger Säure von höchstens 1,5 g/l, berechnet als Essigsäure, aufweist.


een totaal zuurgehalte heeft van ten minste 60 gram per liter, uitgedrukt in azijnzuur.

einen als Essigsäure berechneten Säuregehalt von mindestens 60 g/l aufweist.


Suikermaïs (Zea mays var. saccharata ), bereid of verduurzaamd in azijn of in azijnzuur

Zuckermais (Zea mays var. saccharata ), mit Essig oder Essigsäure zubereitet oder haltbar gemacht


Aardappelen in de vorm van meel, gries, griesmeel of vlokken, op andere wijze bereid of verduurzaamd dan in azijn of azijnzuur, bevroren, andere dan de producten bedoeld bij post 2006

Kartoffeln in Form von Mehl, Grieß oder Flocken, anders als mit Essig oder Essigsäure zubereitet oder haltbar gemacht, gefroren, ausgenommen Erzeugnisse der Position 2006


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Broodwortelen, bataten (zoete aardappelen) en dergelijke eetbare plantendelen met een zetmeelgehalte van 5 of meer gewichtspercenten, bereid of verduurzaamd in azijn of azijnzuur

Yamswurzeln, Süßkartoffeln und ähnliche genießbare Pflanzenteile, mit einem Stärkegehalt von 5 GHT oder mehr, mit Essig oder Essigsäure zubereitet oder haltbar gemacht


Aardappelen in de vorm van meel, gries, griesmeel of vlokken, op andere wijze bereid of verduurzaamd dan in azijn of azijnzuur, niet bevroren, andere dan de producten bedoeld bij post 2006

Kartoffeln in Form von Mehl, Grieß oder Flocken, anders als mit Essig oder Essigsäure zubereitet oder haltbar gemacht, ungefroren, ausgenommen Erzeugnisse der Position 2006


Suikermaïs (Zea mays var. saccharata ), op andere wijze bereid of verduurzaamd dan in azijn of azijnzuur, bevroren, andere dan de producten bedoeld bij post 2006

Zuckermais (Zea mays var. saccharata ), anders als mit Essig oder Essigsäure zubereitet oder haltbar gemacht, gefroren, ausgenommen Erzeugnisse der Position 2006


Voor de deeltakken „Aardappelmeel, -gries en -vlokken”, „Aardappelen, op andere wijze verduurzaamd dan in azijn of azijnzuur, bevroren” en „Wei in poeder, in korrels of in andere vaste vorm” is uit deze beoordeling gebleken dat zij op basis van specifieke kenmerken duidelijk kunnen worden onderscheiden van andere deeltakken en voldoen aan de kwantitatieve criteria van artikel 10 bis, lid 15, van Richtlijn 2003/87/EG.

Diese Bewertung ergab, dass die Teilsektoren „Mehl, Grieß, Flocken, Granulat und Pellets aus Kartoffeln, nicht zubereitet oder haltbar gemacht“, „Verarbeitete Kartoffeln, ohne Essig zubereitet oder haltbar gemacht, gefroren“ sowie „Molke in Form von Pulver und Granulat oder in anderer fester Form, auch gesüßt“ anhand spezifischer Merkmale deutlich von anderen Teilsektoren unterschieden werden können und die in Artikel 10a Absatz 15 der Richtlinie 2003/87/EG genannten quantitativen Kriterien erfüllen.


Groenten, vruchten en andere eetbare plantendelen, bereid of verduurzaamd in azijn of azijnzuur:

Gemüse, Früchte, Nüsse und andere genießbare Pflanzenteile, mit Essig oder Essigsäure zubereitet oder haltbar gemacht:


Andere groenten, op andere wijze bereid of verduurzaamd dan in azijn of azijnzuur, bevroren, andere dan de producten bedoeld bij post 2006:

Anderes Gemüse, anders als mit Essig oder Essigsäure zubereitet oder haltbar gemacht, gefroren, ausgenommen Erzeugnisse der Position 2006:




Anderen hebben gezocht naar : acetaat     acrylzuur     alcoholzuur     aromatisch zuur     azijnzuur     citroenzuur     complexometrie met edta     ethyleendiamine tetra-azijnzuur     ftaalzuur     mierenzuur     organisch zuur     oxaalzuur     salicylzuur     vetzuur     zuringzuur     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'azijnzuur' ->

Date index: 2021-04-25
w