1904 | Graanpreparaten verkregen door poffen of door roos
teren (bijvoorbeeld cornflakes); granen (andere dan mais) in de vorm van korrels of in de vorm van vlokken of van
andere bewerkte korrels (met uitzondering van meel, gries en griesmeel), voorgekookt of op
andere wijze bereid, elders genoemd noch elders onder begrepen | Vervaardiging: uit materialen van om het even welke post, met uitzondering van materialen bedoeld bij post 1806,waarbij het gebruikte graan of meel (met uitzondering van harde tarwe en mais van de soort Zea indur
...[+++]ata, en derivaten van deze beide granen) geheel en al verkregen zijn, enwaarbij de waarde van alle gebruikte materialen van hoofdstuk 17 niet meer bedraagt dan 30 % van de prijs af fabriek van het product | |1904 | Lebensmittel, durch Aufblähen oder Rösten von Getreide oder Getreideerzeugnissen
hergestellt (z. B. Cornflakes); Getreide (ausgenommen Mais) in Form von Körnern oder Flocken oder anders bearbeiteten Körnern, ausgenommen Mehl, Grütze und Grieß,
vorgekocht oder in anderer Weise zubereitet, anderweit weder genannt noch inbegriffen | Herstellen aus Vormaterialien jeder Position, ausgenommen aus Vormaterialien der Position 1806,bei dem das gesamte verwendete Getreide und Mehl (ausgenommen Hartweizen und Mais der Sorte Zea indurata
...[+++]sowie ihre Folgeprodukte) vollständig gewonnen oder hergestellt sind undbei dem der Wert aller verwendeten Vormaterialien des Kapitels 17 30 v. H. des Ab-Werk-Preises der Ware nicht überschreitet | |