Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Certificaten voor dierlijke producten toekennen
Certificaten voor dierlijke producten uitreiken
Dierlijk product
Dierlijk produkt
Dierlijk vet
Dierlijke afvallen
Dierlijke afvalstoffen
Dierlijke bijprodukten
Dierlijke mest
Dierlijke meststof
Dierlijke oliën en vetten
Dierlijke vetstof
Het gastengedeelte overdragen
Hoorn
Ivoor
Meststof van dierlijke oorsprong
Proces voor de zuivering van dierlijk vet
Product van dierlijke oorsprong
Stof van dierlijke oorsprong
Veeteeltproduct
Visvetstof
Volgend gebruik
Volgende rangorde

Traduction de «volgende dierlijke » (Néerlandais → Allemand) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
dierlijk product [ dierlijk produkt | product van dierlijke oorsprong | veeteeltproduct ]

tierisches Erzeugnis [ Erzeugnis der Viehzucht | Produkt tierischen Ursprungs | Tierprodukt ]


dierlijk vet [ dierlijke oliën en vetten | dierlijke vetstof | visvetstof ]

tierisches Fett [ Fett tierischen Ursprungs | Fischfett ]


dierlijke afvallen | dierlijke afvalstoffen | dierlijke bijprodukten

tierische Abfälle | tierische Reststoffe | tierischer Abfall


dierlijke mest | dierlijke meststof | meststof van dierlijke oorsprong

tierischer Dünger | Tiermist


stof van dierlijke oorsprong [ hoorn | ivoor ]

tierische Substanz [ Elfenbein | Horn ]


ervoor zorgen dat het gedeelte voor de gasten schoon en klaar overgedragen kan worden aan de volgende ploeg | het gastengedeelte overdragen | het gastengedeelte schoon en klaar overdragen aan de volgende ploeg

den Versorgungsbereich übergeben | den Servicebereich übergeben | den Servicebereich weitergeben


(erop) volgend bevel | volgende rangorde

Nachträgliche Anordnung




certificaten voor dierlijke producten toekennen | certificaten voor dierlijke producten uitreiken

Bescheinigungen für Tiererzeugnisse ausstellen


proces voor de zuivering van dierlijk vet

Verfahren zur Reinigung tierischer Fette
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
De in de verordening vervatte regels voor levensmiddelen van dierlijke oorsprong hebben betrekking op de volgende belangrijke sectoren: vlees, schaaldieren, vis en melk.

Die für Lebensmittel tierischen Ursprungs geltenden Vorschriften der Verordnung finden für folgende Hauptsektoren Anwendung: Fleisch, Muscheln, Fisch und Milch.


Bewerking en verwerking, behalve het uitsluitend verpakken van de volgende grondstoffen, al dan niet eerder bewerkt of onbewerkt, voor de fabricage van levensmiddelen of voeder van : i) uitsluitend dierlijke grondstoffen (andere dan uitsluitend melk) met een productiecapaciteit van meer dan 75 t per dag eindproducten; ii) uitsluitend plantaardige grondstoffen met een productiecapaciteit van meer dan 300 t per dag eindproducten of 600 t per dag eindproducten indien de installatie gedurende een periode van niet meer dan 90 opeenvolgend ...[+++]

Behandlung und Verarbeitung, mit alleiniger Ausnahme der Verpackung, folgender Rohstoffe, unabhängig davon, ob sie zuvor verarbeitet wurden oder nicht, zur Herstellung von Nahrungsmitteln oder Futtererzeugnissen aus i) ausschließlich tierischen Rohstoffen (mit alleiniger Ausnahme von Milch) mit einer Produktionskapazität von mehr als 75 t Fertigerzeugnissen pro Tag; ii) ausschließlich pflanzlichen Rohstoffen mit einer Produktionskapazität von mehr als 300 t Fertigerzeugnissen pro Tag oder 600 t pro Tag, sofern die Anlage an nicht mehr als 90 aufeinander folgenden Tagen im Jahr in Betrieb ist; iii) tierischen und pflanzlichen Rohstoffen ...[+++]


Categorie 3-materiaal omvat de volgende dierlijke bijproducten:

Material der Kategorie 3 umfasst folgende tierische Nebenprodukte:


Categorie 2-materiaal omvat de volgende dierlijke bijproducten:

Material der Kategorie 2 umfasst folgende tierische Nebenprodukte:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Categorie 1-materiaal omvat de volgende dierlijke bijproducten:

Material der Kategorie 1 umfasst folgende tierische Nebenprodukte:


2. Deze verordening is niet van toepassing op de volgende dierlijke bijproducten:

(2) Diese Verordnung gilt nicht für folgende tierische Nebenprodukte:


2° dierlijke bijproducten : karkassen, delen van dieren, van vissen of producten van dierlijke oorsprong die niet voor menselijke consumptie bestemd zijn zoals omschreven in de artikelen 2 en volgende van Verordening (EG) nr. 1774/2002 van het Europees Parlement en de Raad van 3 oktober 2002 tot vaststelling van gezondheidsvoorschriften inzake niet voor menselijke consumptie bestemde dierlijke bijproducten;

2° tierische Nebenprodukte: die Gerippe, Teile von Tieren, Fischen oder die Produkte tierischer Herkunft, die nicht für den direkten menschlichen Verzehr bestimmt sind, so wie sie in dem Artikel 2 und den folgenden Artikeln der Verordnung (EG) Nr. 1774/2002 des Europäischen Parlaments und des Rates vom 3. Oktober 2002 mit Hygienevorschriften für nicht für den menschlichen Verzehr bestimmte tierische Nebenprodukte beschrieben werden;


(2) In zijn vergadering van 27 en 28 februari 2003 heeft het Gezamenlijk Comité van beheer voor de overeenkomst (hierna "het Comité" te noemen) een aanbeveling gedaan met betrekking tot de vaststelling van de gelijkwaardigheid van certificeringssystemen voor de volgende dierlijke producten: darmen, huiden, voeder voor gezelschapsdieren, beenderen en beenderproducten, verwerkte dierlijke eiwitten, bloed en bloedproducten, reuzel en gesmolten vet, grondstoffen voor diervoeders of voor farmaceutische of technische doeleinden en producten die zijn verkregen van vlees van pluimvee.

(2) Der Gemeinsame Verwaltungsausschuss für das Abkommen (im Folgenden "Ausschuss" genannt) hat in seiner Sitzung am 27. und 28. Februar 2003 eine Empfehlung zur Feststellung der Gleichwertigkeit der Bescheinigungssysteme für folgende tierische Erzeugnisse ausgesprochen: Tierdärme, Häute und Felle, Heimtierfutter, Knochen und Knochenerzeugnisse, verarbeitetes tierisches Eiweiß, Blut und Bluterzeugnisse, Schmalz und ausgelassene Fette, Rohstoffe für Futtermittel, pharmazeutische und technische Zwecke sowie Erzeugnisse von Gefluegelfleisch.


22. aan artikel 12 wordt de volgende alinea toegevoegd: "Met betrekking tot de regels van bijlage I, deel B, inzake de dierlijke productie mogen de lidstaten echter strengere regels toepassen voor op hun grondgebied geproduceerde dieren en dierlijke producten, mits die regels overeenstemmen met het Gemeenschapsrecht en zij het in de handel brengen van andere dieren of dierlijke producten die aan de eisen van deze verordening voldoen, niet belemmeren of beperken".

22. Dem Artikel 12 wird der folgende Absatz angefügt: "Was jedoch die in Anhang I Teil B genannten Vorschriften für die tierische Erzeugung anbelangt, so können die Mitgliedstaaten hinsichtlich der in ihrem Gebiet erzeugten Tiere und tierischen Erzeugnisse strengere Vorschriften anwenden, sofern diese Vorschriften sich im Einklang mit dem Gemeinschaftsrecht befinden und die Vermarktung anderer Tiere oder tierischer Erzeugnisse, die den Anforderungen der Verordnung genügen, weder untersagen noch beschränken".


20. aan artikel 9 wordt het volgende lid toegevoegd: "12. a) Voor de vleesproductie vergewissen de lidstaten zich er, onverminderd bijlage III, van dat de controles worden uitgevoerd in alle stadia van het productieproces, het slachten, het uitsnijden, en alle andere vormen van bereiding tot de verkoop aan de consument, teneinde, voorzover dat technisch mogelijk is, de dierlijke producten overal in de gehele keten van productie, verwerking en andere vormen van bereiding van de plaats van de dierlijke productie tot de plaats van de uit ...[+++]

20. Dem Artikel 9 wird folgender Absatz angefügt: "(12) a) Bei der Fleischerzeugung aus der Tierproduktion vergewissern sich die Mitgliedstaaten unbeschadet der Bestimmungen des Anhangs III, daß sich die Kontrollen auf alle Stufen der Erzeugung, Schlachtung, Zerlegung und alle sonstigen Aufbereitungen bis hin zum Verkauf an den Verbraucher erstrecken, um - soweit dies technisch möglich ist - die Rückverfolgbarkeit der tierischen Erzeugnisse in der Produktions-, Verarbeitungs- und Aufbereitungskette von der Einheit, in der die Tiere erzeugt werden, bis zur Einheit der endgültigen Verpackung und/oder Kennzeichnung zu gewährleisten.


w