Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acid curd cheese
Complete curd processing of cheese
Cottage cheese
Curd
Curd cheese
Operate curd processing of cheese
Perform curd processing of cheese
Perform curd processing of cheeses
Plastic curd cheese
Pot cheese
Soft curd cheese
Stirred curd cheese

Traduction de «Acid curd cheese » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
acid curd cheese

fromage de caillé lactique | fromage de lait aigre | fromage de lait caillé






Cottage cheese | curd cheese | curd

cottage | fromage cottage


cottage cheese [ curd cheese | pot cheese ]

cottage [ fromage cottage ]










complete curd processing of cheese | perform curd processing of cheeses | operate curd processing of cheese | perform curd processing of cheese

transformer le caillé du fromage
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Thus, ‘Brocciu corse’/‘Brocciu’ follows logically from this traditional cheese production which involves the use of non-matured fresh milk and the production of slightly acidic curds using rennet.

Le Brocciu corse/Brocciu est donc la suite logique de ces fabrications traditionnelles de fromage qui impliquent l’utilisation d’un lait frais sans maturation préalable et l’obtention de caillés peu acidifiés à caractère «présure».


29. Cottage cheese shall be the product, in the form of discrete curd particles, prepared from skim milk, evaporated skim milk or skim milk powder and harmless acid-producing bacterial cultures, may contain milk, cream, milk powder, rennet, salt, calcium chloride, added lactose, pH adjusting agents, relish fruits or vegetables and shall contain not more than

29. Le fromage cottage doit être constitué de petites particules de caillé obtenu à partir de lait écrémé, de lait écrémé concentré, de lait écrémé en poudre et de cultures bactériennes acidogènes inoffensives; il peut contenir du lait, de la crème, du lait en poudre, de la présure, du sel, du chlorure de calcium, un complément de lactose, un rajusteur de pH, de la relish, des fruits, des légumes, et doit contenir au plus


Olmützer Quargel is an acid curd cheese which originated in Austrian Moravia (cf'. Handbuch der Käse', Dr Heinrich Mair-Waldburg (ed.)) and has been produced in Austria since about the end of the 19th century.

L’«Olmützer Quargel» est un fromage de lait caillé originaire de la Moravie autrichienne (cf. ‘Handbuch der Käse’, sous la direction de Heinrich Mair-Waldburg) qui est produit en Autriche depuis à peu près la fin du 19e siècle.


Olmützer Quargel is an acid curd cheese which originated in Austrian Moravia (cf'. Handbuch der Käse', Dr Heinrich Mair-Waldburg (ed.)) and has been produced in Austria since about the end of the 19th century.

L’«Olmützer Quargel» est un fromage de lait caillé originaire de la Moravie autrichienne (cf. ‘Handbuch der Käse’, sous la direction de Heinrich Mair-Waldburg) qui est produit en Autriche depuis à peu près la fin du 19e siècle.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Acid curd cheese' ->

Date index: 2021-11-24
w