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Accredited environment verifier
Accredited environmental auditor
Accredited environmental verifier
Busy verification
Busy verify
Card verifier
Check practicality
Confirm visitor identification
Distillation safety verifying
Key verify
Key-verify
Punched card verifier
Punched tape verifier
Tape verifier
Verification of distillation safety
Verify distillation safety
Verify feasibility
Verify if feasible
Verify usefulness
Verify visitor identification
Verify visitor's identification
Verifying distillation safety
Verifying visitor identification

Vertaling van "Busy verify " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
observe/busy verify

écoute discrète - vérification d'occupation


busy verification [ busy verify ]

vérification d'occupation


verify visitor's identification | verifying visitor identification | confirm visitor identification | verify visitor identification

contrôler l’identité de visiteurs


verification of distillation safety | verifying distillation safety | distillation safety verifying | verify distillation safety

contrôler la sécurité de la distillation


check practicality | verify usefulness | verify feasibility | verify if feasible

vérifier la faisabilité


punched tape verifier | tape verifier

vérificatrice de bande | vérificatrice de bande perforée


card verifier | punched card verifier

vérificatrice de cartes | vérificatrice des cartes perforées


accredited environment verifier | accredited environmental auditor | accredited environmental verifier

vérificateur environnemental agréé


card verifier [ punched card verifier ]

vérificatrice de cartes [ vérificatrice de cartes perforées ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
14 (1) Every person to whom a certificate has been issued shall keep documents, records and books of account at his place of business or other prescribed place in Canada in such form and containing such information as will enable the Minister to verify that the person is qualified to apply for a certificate, to verify the Canadian ownership rate or control status of the person and to verify the accuracy and completeness of the information and documentation submitted to the Minister in respect of the person.

14 (1) Tout titulaire de certificat doit conserver les documents, les dossiers et les livres de comptabilité à son établissement ou en un autre lieu au Canada prévu par les règlements, de telle manière et avec les renseignements nécessaires pour permettre au ministre de vérifier si le titulaire est un demandeur admissible, de vérifier le taux de participation canadienne ou l’état de contrôle canadien du titulaire et de vérifier l’exactitude et l’intégralité des renseignements et des documents fournis au ministre à l’égard du titulaire.


(2) For the purposes of section 17 of the Act, an accredited meter verifier’s records shall contain the following information and documentation for each measuring apparatus used in the course of the accredited meter verifier’s business, whether or not it is owned by the accredited meter verifier:

(2) Les dossiers que le vérificateur accrédité doit tenir en application de l’article 17 de la Loi contiennent, pour chaque appareil de mesure qu’il utilise dans l’exercice de ses fonctions, qu’il en soit ou non propriétaire, les renseignements et documents suivants :


28 (1) For the purposes of section 17 of the Act, an accredited meter verifier’s records shall contain the following information and documentation for each meter verified or reverified in the course of the accredited meter verifier’s business:

28 (1) Les dossiers que le vérificateur accrédité doit tenir en application de l’article 17 de la Loi contiennent, pour chaque compteur qu’il soumet à une vérification initiale ou subséquente dans l’exercice de ses fonctions, les renseignements et documents suivants :


5. Without prejudice to paragraphs 2 to 4, food business operators, within the businesses under their control, shall ensure compliance with the requirements of food information law and relevant national provisions which are relevant to their activities and shall verify that such requirements are met.

5. Sans préjudice des paragraphes 2 à 4, les exploitants du secteur alimentaire, dans les entreprises placées sous leur contrôle, assurent et vérifient la conformité avec les exigences de la législation concernant l’information sur les denrées alimentaires et avec les dispositions nationales qui sont pertinentes dans leurs activités.


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1. Without prejudice to paragraphs 3 and 4, food business operators, within the businesses under their control, shall ensure compliance with the requirements of food information law which are relevant to their activities and shall verify that such requirements are met.

1. Sans préjudice des dispositions des paragraphes 3 et 4, les exploitants du secteur alimentaire, au sein des entreprises qu’ils contrôlent, assurent et vérifient la conformité avec les exigences de la législation concernant les denrées alimentaires qui sont pertinentes dans leurs activités.


5. Without prejudice to paragraphs 2 to 4, food business operators, within the businesses under their control, shall ensure compliance with the requirements of food information law and relevant national provisions which are relevant to their activities and shall verify that such requirements are met.

5. Sans préjudice des paragraphes 2 à 4, les exploitants du secteur alimentaire, dans les entreprises placées sous leur contrôle, assurent et vérifient la conformité avec les exigences de la législation concernant l’information sur les denrées alimentaires et avec les dispositions nationales qui sont pertinentes dans leurs activités.


The Canada Firearms Centre (CAFC) has established a Verifiers’ Network with over 5,000 approved verifiers to assist businesses and individuals that need to have their firearms verified.

Le Centre des armes à feu Canada (CAFC) a mis sur pied un réseau de vérificateurs constitué de plus de 5 000 vérificateurs autorisés chargés d'aider les entreprises et les particuliers qui doivent faire vérifier leurs armes à feu.


In addition to the general requirements of Article 4(4) concerning audits of good hygiene practices, the official veterinarian is to verify continuous compliance with food business operators' own procedures concerning any collection, transport, storage, handling, processing and use or disposal of animal by-products, including specified risk material, for which the food business operator is responsible.

Outre les exigences générales de l'article 4, paragraphe 4, relatives aux audits concernant les bonnes pratiques d'hygiène, le vétérinaire officiel doit s'assurer que l'exploitant du secteur alimentaire respecte en permanence ses propres procédures concernant chaque collecte, transport, entreposage, manipulation, transformation et utilisation ou élimination des sous-produits animaux, y compris les matériels à risques spécifiés, qui sont sous la responsabilité de l'exploitant du secteur alimentaire.


For the purpose of verifying compliance with national provisions concerning assurance contracts, it may require an assurance undertaking that proposes to carry on assurance business within its territory, under the right of establishment or the freedom to provide services, to effect only non-systematic notification of those policy conditions and other printed documents without that requirement constituting a prior condition for an assurance undertaking to carry on its business.

Dans le but de contrôler le respect des dispositions nationales relatives aux contrats d'assurance, il ne peut exiger de toute entreprise d'assurance souhaitant effectuer sur son territoire des opérations d'assurance, en régime d'établissement ou en régime de libre prestation de services, que la communication non systématique des conditions et des autres imprimés qu'elle se propose d'utiliser, sans que cette exigence puisse constituer pour l'entreprise d'assurance une condition préalable de l'exercice de son activité.


The Clerk can verify that people who are on public business report to him as to where and when they are on public business.

Le greffier peut vérifier qui s'occupe d'affaires publiques, à quel moment et à quel endroit.


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