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Butter milk powder
Butter milk powder
Buttermilk powder
Cocoa butter powder
Cream powder
DSM
Dried high-fat milk
Dried milk
Dried skim milk
Dried skimmed milk
Dry milk
High-fat milk powder
Low fat milk powder
Milk powder
Mycryo
Mycryo butter
Mycryo cocoa butter
Mycryo cocoa powder
Mycryo powder
Non-fat dried milk
Non-fat dry milk
Nonfat dry milk
Partly skimmed-milk powder
Partly-skimmed milk powder
Powdered cocoa butter
Powdered milk
Powdered skim milk
Reduced fat milk powder
S.M.P.
SFMP
SMP
Semi-fat milk powder
Skim milk powder
Skimmed milk powder
Skimmed-milk powder

Vertaling van "Butter milk powder " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


buttermilk powder (1) | butter milk powder (2)

babeurre en poudre


cocoa butter powder | powdered cocoa butter | mycryo | mycryo butter | mycryo cocoa butter | mycryo powder | mycryo cocoa powder

beurre de cacao en poudre | beurre de cacao cryogénisé | mycryo | beurre mycryo | beurre de cacao mycryo | poudre mycryo


skim milk powder [ S.M.P. | skimmed milk powder | dried skim milk | powdered skim milk | non-fat dry milk | non-fat dried milk | nonfat dry milk ]

poudre de lait écrémé [ P.L.E. | lait écrémé en poudre ]


partly skimmed-milk powder | partly-skimmed milk powder | semi-fat milk powder | SFMP [Abbr.]

lait demi-écrémé en poudre | lait en poudre partiellement écrémé | lait partiellement écrémé en poudre


dried skim milk | dried skimmed milk | skimmed milk powder | skimmed-milk powder | DSM [Abbr.] | SMP [Abbr.]

lait écrémé en poudre | lait en poudre écrémé | poudre de lait écrémé | LEP [Abbr.]


dried milk | milk powder | powdered milk | dry milk

lait sec | lait en poudre | poudre de lait


skim milk powder | powdered skim milk

lait écrémé en poudre | poudre de lait écrémé


reduced fat milk powder | low fat milk powder

lait en poudre à teneur réduite en matière grasse


dried high-fat milk (1) | high-fat milk powder (2) | cream powder (3)

lait en poudre à forte teneur en matière grasse | lait en poudre enrichi en matière grasse | crème en poudre
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In general, therefore, prices for cheese have for some time remained constant and have not been significantly influenced by the reduction of the institutional prices for bulk products (butter and skimmed-milk powder).

Dans l'ensemble, les prix du fromage restent donc stables depuis un certain temps, la baisse des prix institutionnels pour les produits bruts (beurre et poudre de lait écrémé) n'ayant pas eu d'incidence notable.


In particular, the respect of maximum quantities and quantitative limits for cereals, butter and skimmed milk powder may require rapid action.

Une action rapide pourrait en particulier être nécessaire pour assurer le respect des quantités maximales et des limites quantitatives pour les céréales, le beurre et le lait écrémé en poudre.


Instead of coping with a growing supply in the face of a stagnating demand for bulk commodities, we are now faced with a growing demand for high value products (especially for cheese and fresh dairy products) internally and externally, high prices and a subsequent decrease in the role of intervention as an outlet for butter and skimmed milk powder.

Alors qu’à l’époque l’Europe était confrontée à une hausse de l’offre et à une stagnation de la demande de produits de base, nous observons aujourd’hui, sur le marché intérieur comme sur le marché international, une augmentation de la demande de produits de haute valeur (particulièrement les fromages et les produits laitiers frais), des prix élevés et, partant, un recul de l’intervention comme débouché pour le beurre et le lait écrémé en poudre.


We ought to take the following measures to end the crisis in this sector: extend the measures envisaged for storing butter, milk powder and cheeses, speed up the creation of a dairy product fund to meet the needs of small producers and young farmers, and reach an understanding with the supermarkets in terms of setting a fair price for both agricultural producers and retailers.

Nous devons prendre les mesures suivantes pour mettre fin à la crise dans ce secteur: prolonger les mesures de stockage du beurre, de la poudre de lait et du fromage, accélérer la création d’un fonds du secteur laitier pour répondre aux besoins des petits producteurs et des jeunes producteurs, et parvenir à un accord avec les supermarchés en termes de fixation d’un prix équitable aussi bien pour les producteurs agricoles que pour les détaillants.


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2009 and 2010 intervention periods for butter and skimmed milk powder *

Périodes d'intervention 2009 et 2010 pour le beurre et le lait écrémé en poudre *


on the proposal for a Council regulation derogating from Regulation (EC) No 1234/2007 (‘Single CMO’ Regulation) as regards the 2009 and 2010 intervention periods for butter and skimmed milk powder

sur la proposition de règlement du Conseil portant dérogation au règlement (CE) n 1234/2007 (règlement "OCM unique") en ce qui concerne les périodes d'intervention 2009 et 2010 pour le beurre et le lait écrémé en poudre


– having regard to the proposal for a Council Regulation derogating from Regulation (EC) No 1234/2007 ("Single CMO" regulation) as regards the 2009 and 2010 intervention periods for butter and skimmed milk powder (COM(2009)0354 ) and to its position of 17 September 2009 thereon ,

– vu la proposition de règlement du Conseil portant dérogation au règlement (CE) n° 1234/2007 (règlement "OCM unique") en ce qui concerne les périodes d'intervention 2009 et 2010 pour le beurre et le lait écrémé en poudre (COM(2009)0354 final) et sa position du 17 septembre 2009 sur cette proposition ,


Council Regulation (EC) No 1255/1999 of 17 May 1999 on the common organisation of the market in milk and milk products , was amended shortly before the adoption of the Single CMO Regulation introducing various amendments to the public intervention and private storage schemes in respect of butter and skimmed milk powder, repealing the possibility for military forces to buy butter at reduced prices and setting a flat-rate aid for all categories of milk supplied to pupils in educational establishments.

Le règlement (CE) no 1255/1999 du Conseil du 17 mai 1999 portant organisation commune des marchés dans le secteur du lait et des produits laitiers a été modifié peu de temps avant l’adoption du règlement OCM unique. Différentes modifications ont été apportées concernant les systèmes d’intervention publique et de stockage privé pour le beurre et le lait écrémé en poudre, la possibilité pour les armées d’acheter du beurre à prix réduit a été abrogée et une aide forfaitaire pour la cession de toutes les catégories de lait aux élèves dans les établissements scolaires a été fixée.


At present, demand for high value products is increasing both on the internal market and the international market (particularly for cheese and fresh dairy products), prices are high, and, hence, there is a reduction in the role of intervention as an outlet for butter and skimmed milk powder.

Aujourd'hui, sur le marché intérieur comme sur le marché international, il y a une augmentation de la demande de produits de haute valeur (particulièrement les fromages et les produits laitiers frais), des prix élevés et, partant, un recul de l'intervention comme débouché pour le beurre et le lait écrémé en poudre.


The proposal to amend Regulation (EC) No 1255/1999 on the common organisation of the market in milk and milk products is made up of a number of specific proposals: decreasing the intervention price for skimmed milk powder (SMP); a school milk scheme; abolition of the intervention trigger for butter; abolition of obligatory use of import licences; harmonisation of the quality criteria for butter in a single EU-wide quality class ...[+++]

La proposition de modification du règlement (CE) n° 1255/1999 portant organisation commune des marchés dans le secteur du lait et des produits laitiers comporte un grand nombre de propositions spécifiques, telles que la réduction du prix d'intervention pour le lait écrémé en poudre (LEP); le régime de distribution de lait dans les écoles; la suppression du seuil d'intervention pour le beurre; l'abandon de la présentation obligatoire d'un certificat d'importation; l'harmonisation des critères de qualité pour le beurre en vue d'établir une classe de qualité uniformisée qui s'appliquera au sein de l'Union européenne et qui remplacera le ...[+++]




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Date index: 2021-03-22
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