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Administrative Commission for the Road Safety Fund
CIAA
Commission for the Microbiological Safety of Food
Commission of Agriculture and Food Industries
Execute microbiological analysis in the food chain
FCIFS
Federal Commission for International Food Safety
FeeO-FSVO
Implement microbiological analysis in the food chain
Mines Safety Commission
Mines Safety and Health Commission
Perform a microbiological analysis in the food chain
Perform microbiological analysis in the food chain
SHCMOEI

Vertaling van "Commission for the Microbiological Safety Food " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
Commission for the Microbiological Safety of Food

Commission internationale pour l'innocuité microbiologique des aliments


International Commission on the Anthropology of Food and Food Problems

International Commission on the Anthropology of Food and Food Problems


Administrative Commission for the Road Safety Fund

Commission administrative du Fonds de sécurité routière


Secretariat of the Commission on Genetic Resources for Food and Agriculture

Secrétariat de la Commission des ressources génétiques pour l'alimentation et l'agriculture


execute microbiological analysis in the food chain | perform a microbiological analysis in the food chain | implement microbiological analysis in the food chain | perform microbiological analysis in the food chain

réaliser une analyse microbiologique dans la chaîne alimentaire


Ad hoc Group on future priorities of the Commission of the European Communities in the field of safety,hygiene and health at work | AHG Future priorities of the Commission of the European Communities in the field of safety,hygiene and health at work

GAH Etablissement des priorités pour les nouvelles perspectives d'action de la Commission des Communautés européennes en matière de sécurité,d'hygiène et de santé sur le lieu de travail | Groupe ad hoc Etablissement des priorités pour les nouvelles perspectives d'action de la Commission des Communautés européennes en matière de ...[+++]


Mines Safety and Health Commission | Mines Safety Commission | Safety and Health Commission for the Mining and other Extractive Industries | SHCMOEI [Abbr.]

Organe permanent pour la sécurité et la salubrité dans les mines de houille et les autres industries extractives


Commission of Agriculture and Food Industries | Confederation of the Food and Drink Industries of the EEC | Confederation of the Food and Drink Industries of the EU | CIAA [Abbr.]

Confédération des Industries agro-alimentaires | Confédération des Industries agro-alimentaires de l'UE | CIAA [Abbr.]


Federal Commission for International Food Safety [ FCIFS ]

Commission fédérale pour la sécurité alimentaire internationale [ CFSAI ]


Ordinance of 30 October 1985 on the Fees Charged by the Federal Food Safety and Veterinary Office [ FeeO-FSVO ]

Ordonnance du 30 octobre 1985 concernant les émoluments perçus par l'Office fédéral de la sécurité alimentaire et des affaires vétérinaires | Ordonnance sur les émoluments de l´OSAV [ OEmol-OSAV ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The Commission may ask the European Food Safety Authority to give its opinion on the safety of the novel food.

La Commission peut demander à l’Autorité européenne de sécurité des aliments de rendre un avis sur la sécurité du nouvel aliment.


The Commission may ask the European Food Safety Authority to give its opinion on the safety of the novel food.

La Commission peut demander à l’Autorité européenne de sécurité des aliments de rendre un avis sur la sécurité du nouvel aliment.


Summary code: Consumers / Product labelling and packaging / Labelling of Food products / Products added to improve the organoleptic properties of foods Food safety / Food / Chemical safety / General rules

Code de la synthèse: Consommateurs / Étiquetage et emballage de produits / Étiquetage des produits alimentaires / Produits ajoutés pour améliorer les conditions organoleptiques des aliments Sécurité alimentaire / Alimentation / Sécurité chimique / Règles générales


The detection of Salmonella shall be carried out according to Amendment 1 of EN/ISO 6579-2002/Amd1:2007 ‘Microbiology of food and animal feeding stuffs – Horizontal method for the detection of Salmonella spp.

La détection des salmonelles est effectuée selon la norme EN ISO 6579:2002/A1:2007, amendement 1, de l’Organisation internationale de normalisation intitulée «Microbiologie des aliments – Méthode horizontale pour la recherche des Salmonella spp.


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According to the Regulation (EC) 178/2002 of the European Parliament and of the Council of 28 January 2002 laying down the general principles and requirements of food law, establishing the European Food Safety Authority and laying down procedures in matters of food safety , food grade salt is a ready-to-eat food.

Conformément au règlement (CE) no 178/2002 du Parlement européen et du Conseil du 28 janvier 2002 établissant les principes généraux et les prescriptions générales de la législation alimentaire, instituant l’Autorité européenne de sécurité des aliments et fixant des procédures relatives à la sécurité des denrées alimentaires , le sel de qualité alimentaire est une denrée alimentaire prête à être consommée.


On 26 November 2009 following a request from the Commission, the Scientific Panel on Food Additives and Nutrient Sources added to Food (ANS) adopted an opinion on the safety of Ferric Sodium EDTA.

Le 26 novembre 2009, donnant suite à une demande de la Commission, le groupe scientifique sur les additifs alimentaires et les sources de nutriments ajoutés aux aliments (groupe ANS) a rendu un avis sur la sécurité du sel de sodium de l’édétate de fer (III).


Furthermore, the European Food Safety Authority’s (EFSA) Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies in its opinion "on a request from the Commission related to a Novel Food application from Forbes Medi-Tech for approval of plant sterol-containing milk-based beverages" of 25 November 2003 concurred for that application with the conclusions of the SCF, in its opinion on applications for approval of a variety of plant sterol enriched foods ...[+++]

En outre, dans son avis du 25 novembre 2003"sur une demande de la Commission relative à une demande d’autorisation de mise sur le marché de boissons à base de lait contenant du stérol végétal émanant de Forbes Medi-Tech". souscrit aux conclusions exprimées par le CSAH dans son avis du 5 mars 2003 concernant des demandes d’autorisation d’une variété de denrées alimentaires contenant du stérol végétal, et a conclu que l’ajout de phytostérols était sans danger pour autant que la consommation quotidienne n’excède pas 3 grammes.


On the basis of an opinion of the European Food Safety Authority (EFSA), expressed on 26 November 2003, changes are made to current authorisations in order to keep the level of nitrosamines as low as possible by bringing down the levels of nitrites and nitrates added to food whilst maintaining the microbiological safety of food products.

Sur la base d'un avis de l'Autorité européenne de sécurité des aliments (EFSA) du 26 novembre 2003, des modifications sont apportées aux autorisations actuelles afin de limiter, autant que possible, la teneur en nitrosamines en abaissant les doses de nitrates et de nitrites ajoutés aux denrées alimentaires tout en préservant la sécurité microbiologique des produits alimentaires.


(i) of each processed batch with the standards, in particular as regards processing methods and microbiological safety of the end product, which have been laid down in measures which have been adopted in accordance with paragraph 6 of this Article,

i) de chaque lot transformé avec les normes établies dans les mesures arrêtées conformément au paragraphe 6 du présent article, notamment en ce qui concerne les méthodes de transformation et la sécurité microbiologique du produit fini,


Furthermore, the European Food Safety Authority’s (EFSA) Panel on Dietetic Products, Nutrition and Allergies in its opinion "on a request from the Commission related to a Novel Food application from Forbes Medi-Tech for approval of plant sterol-containing milk-based beverages" of 25 November 2003 concurred for that application with the conclusions of the SCF, in its opinion on applications for approval of a variety of plant sterol enriched foods ...[+++]

En outre, dans son avis du 25 novembre 2003"sur une demande de la Commission relative à une demande d’autorisation de mise sur le marché de boissons à base de lait contenant du stérol végétal émanant de Forbes Medi-Tech". souscrit aux conclusions exprimées par le CSAH dans son avis du 5 mars 2003 concernant des demandes d’autorisation d’une variété de denrées alimentaires contenant du stérol végétal, et a conclu que l’ajout de phytostérols était sans danger pour autant que la consommation quotidienne n’excède pas 3 grammes.




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Date index: 2023-10-21
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