Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetic acid concentrated solution
Addition of sucrose in aqueous solution
Ammonia concentrated solution
Concentrated solution of sugar
Concentration of a substance in solution
Potash concentrated solution
SSS
Solution concentration
Sugar-salt solution
Sugaring and watering
Titre
Treatment with concentrated solutions

Vertaling van "Concentrated solution sugar " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
concentrated solution of sugar

sirop de sucre concentré


addition of sucrose in aqueous solution | sugaring and watering

adjonction de saccharose en solution aqueuse | gallisage | gallisation | sucrage-mouillage


treatment with concentrated solutions

méthode pour épargner le support


potash concentrated solution

solution concentrée de potasse


ammonia concentrated solution

solution concentrée d'ammoniaque


acetic acid concentrated solution

solution concentrée d'acide acétique




solution concentration

concentration de l'agent corrosif


titre | concentration of a substance in solution

titre | degré
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Use the solution with a total sugar concentration of 25 % (m/m) (25° Brix): weigh a mass equal to 2 500/P and make up to 100 g with water (paragraph 3.1), where P = percentage (m/m) concentration of total sugars in the rectified concentrated must.

Utiliser la solution dont la teneur en sucres totaux est de 25 pour 100 (m/m) (25° Brix): peser une masse égale à 2500/P et compléter à 100 g avec l’eau (point 3.1), avec P = teneur pour 100 (m/m) en sucres totaux du moût concentré rectifié.


(a)comprises large crystals at least 5 mm in length, obtained by cooling and slow crystallisation of a sufficiently concentrated sugar solution, and

a)est constitué de cristaux volumineux d'une longueur d'au moins 5 millimètres, obtenus par refroidissement et cristallisation lente d'une solution sucrée suffisamment concentrée, et


comprises large crystals at least 5 mm in length, obtained by cooling and slow crystallisation of a sufficiently concentrated sugar solution, and

est constitué de cristaux volumineux d'une longueur d'au moins 5 millimètres, obtenus par refroidissement et cristallisation lente d'une solution sucrée suffisamment concentrée, et


One millilitre of iron (II) solution has the same reducing power as n n2 ml of iron (II) solution have the same reducing power asEthanol concentration in g/kg of rectified concentrated must is given by:Ethanol concentration in g/kg of total sugars is given by:where P = percentage concentration (m/m) of total sugars (f) MESO-INOSITOL, SCYLLO-INOSITOL AND SUCROSE

Un millilitre de solution de fer II a même pouvoir réducteur que:n' - n ml de solution de fer II ont même pouvoir réducteur que:Èthanol en g/kg de moût concentré rectifié:Èthanol en g/kg de sucres totaux:avec P = teneur pour 100 (m/m) en sucres totaux.f) MESO-INOSITOL, SCYLLO-INOSITOL ET SACCHAROSE


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
For rectified concentrated musts, use the solution with a sugar concentration of 25 % by mass (25 ° Brix) prepared as described in the chapter 'pH of wine and must', section 4.1.2, and dilute it with water to a quarter of its concentration by making 25 ml up to 100 ml in a volumetric flask.2.3.2.

Dans le cas du moût concentré rectifié, utiliser la solution dont la teneur en sucres est de 25 pour 100 (m/m) (25° Brix) préparée comme il est indiqué au chapitre «Détermination du pH», en 4.1.2 et la diluer au quart en portant 25 ml à 100 ml dans un ballon jaugé avec de l'eau.2.3.2.


Use the solution with a sugar concentration of 25 % (m/m) (25° Brix) prepared as described in the chapter 'pH', section 4.1.2.5.3.2.Measurement

Utiliser la solution dont la teneur en sucres est de 25 pour 100 (m/m) (25° Brix) préparée comme il est indiqué au chapitre «pH», en 4.1.2.5.3.2. Mesure


Use the solution with a sugar concentration of 25 % (m/m) (25° Brix) prepared as described in the chapter 'pH', section 4.1.2.

Utiliser la solution dont le titre en sucres est de 25 pour 100 (m/m) (25 ° Brix) préparée comme il est indiqué au chapitre «pH», en 4.1.2.


The absorbence at 425 nm of the rectified concentrated must in a solution with 25 % sugar (25° Brix) is quoted to two decimal places.

L'absorbance à 425 nm du moût concentré rectifié en solution à 25 pour 100 (m/m) de sucres (25 ° Brix) est exprimée avec 2 décimales.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Concentrated solution sugar' ->

Date index: 2021-12-12
w