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Adjust curing ovens
Allowing composite workpiece to cure
Allowing curing of composite workpiece
Beleke
Bulk cure
Composite workpiece curing
Controlling curing ovens
Cure composite workpiece
Cure in the round
Cured meat products
Cured meat products plant
Curing
Curing chamber
Curing machine
Curing oven
Curing oven adjusting
Curing oven controlling
Curing range
Curing unit
Field curing
Field hay curing
Field hay drying
Field-curing
Hard smoked salmon
Indian cure salmon
Indian hard cured salmon
Indian style salmon
Indian-cure salmon
Maatjes cure
Maatjes cure herring
Maattje cure
Mow drying hay
Operate curing room equipment
Round cure
Round salt
Salt in the round
Salt round
Use curing room equipment
Use of curing room equipment
Utilise curing room equipment

Traduction de «Cure by-product » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
curing chamber | curing unit | curing oven | curing machine | curing range

polymériseuse | rame de polymérisation | assortiment de polymérisation | rame de cuisson


operate curing room equipment | use of curing room equipment | use curing room equipment | utilise curing room equipment

utiliser le matériel de salles de séchage


curing | field curing | field hay curing | field hay drying | field-curing | mow drying hay

fanage au sol | fanage aux champs | fanage classique | fanage naturel | fanage sur le sol | séchage aux champs | séchage en champ | séchage sur les champs


allowing curing of composite workpiece | composite workpiece curing | allowing composite workpiece to cure | cure composite workpiece

faire sécher une pièce à usiner composite


controlling curing ovens | curing oven adjusting | adjust curing ovens | curing oven controlling

régler un four de cuisson


cured meat products

produits de charcuterie et de salaison




salt round | round cure | round salt | salt in the round | bulk cure | cure in the round

saler entier | saler en rond | saler en tas


maatjes cure | maattje cure | maatjes cure herring

procédé de salage maatjes | harengs salés maatjes


Indian-cure salmon [ Indian cure salmon | Indian style salmon | hard smoked salmon | Indian hard cured salmon | beleke ]

saumon à l'indienne [ saumon fortement fumé | saumon très fumé | beleke ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Category 08. 3.4.3 — ‘Other traditionally cured products (Immersion and dry cured processes used in combination or where nitrite and/or nitrate is included in a compound product or where the curing solution is injected into the product prior to cooking)’ is amended as follows:

la catégorie 08.3.4.3 «Autres produits saumurés de manière traditionnelle (Processus de salaison par immersion ou à sec utilisés en combinaison ou lorsque les nitrites et/ou les nitrates sont contenus dans un produit composé ou lorsque la saumure est injectée dans le produit avant la cuisson.)» est modifiée comme suit:


Category 08. 3.4.1 — ‘Traditional immersion cured products (Meat products cured by immersion in a curing solution containing nitrites and/or nitrates, salt and other components)’ is amended as follows:

la catégorie 08.3.4.1 «Produits traditionnels saumurés par immersion (produits à base de viande qui ont été immergés dans une saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants)» est modifiée comme suit:


Category 08. 3.4.3 — ‘Other traditionally cured products (Immersion and dry cured processes used in combination or where nitrite and/or nitrate is included in a compound product or where the curing solution is injected into the product prior to cooking)’ is amended as follows:

la catégorie 08.3.4.3 «Autres produits saumurés de manière traditionnelle (Processus de salaison par immersion ou à sec utilisés en combinaison ou lorsque les nitrites et/ou les nitrates sont contenus dans un produit composé ou lorsque la saumure est injectée dans le produit avant la cuisson.)» est modifiée comme suit:


Category 08. 3.4.1 — ‘Traditional immersion cured products (Meat products cured by immersion in a curing solution containing nitrites and/or nitrates, salt and other components)’ is amended as follows:

la catégorie 08.3.4.1 «Produits traditionnels saumurés par immersion (produits à base de viande qui ont été immergés dans une saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants)» est modifiée comme suit:


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Category 08. 3.4.2 — ‘Traditional dry cured products (Dry curing process involves dry application of curing mixture containing nitrites and/or nitrates, salt and other components to the surface of the meat followed by a period of stabilisation/maturation)’, is amended as follows:

la catégorie 08.3.4.2 «Produits traditionnels traités en salaison sèche (Le processus de salaison à sec consiste en l'application à sec d'un mélange de saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants à la surface de la viande, puis en une période de stabilisation/maturation.)» est modifiée comme suit:


Other traditionally cured products (Immersion and dry cured processes used in combination or where nitrite and/or nitrate is included in a compound product or where the curing solution is injected into the product prior to cooking)’

Autres produits saumurés de manière traditionnelle (Processus de salaison par immersion ou à sec utilisés en combinaison ou lorsque les nitrites et/ou les nitrates sont contenus dans un produit composé ou lorsque la saumure est injectée dans le produit avant la cuisson.)»


Traditional immersion cured products (Meat products cured by immersion in a curing solution containing nitrites and/or nitrates, salt and other components)

Produits traditionnels saumurés par immersion (produits à base de viande qui ont été immergés dans une saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants)


Traditional immersion cured products (Meat products cured by immersion in a curing solution containing nitrites and/or nitrates, salt and other components)’

Produits traditionnels saumurés par immersion (produits à base de viande qui ont été immergés dans une saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants)»


Immersion and dry cured processes used in combination or where nitrite and/or nitrate is included in a compound product or where the curing solution is injected into the product prior to cooking.

Processus de salaison par immersion ou à sec utilisés en combinaison ou lorsque les nitrites et/ou les nitrates sont contenus dans un produit composé ou lorsque la saumure est injectée dans le produit avant la cuisson.


This shift particularly shaped Italian production, with the most sought after varieties (Virginia and Bright, belonging to "Flue Cured", and Burley falling in the "Light Air Cured" group) now representing about 77% of national production.

Cette évolution concerne en particulier la production italienne, où les variétés les plus demandées (Virgina and Bright, appartenant à la variété "Flue Cured", et Burley, appartenant à la variété "Light Air Cured") représentent à présent environ 77 % de la production nationale.


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