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Canadian Dairy Information Centre
Dairy
Dairy centre
Dairy farm
Dairy farm product processing
Dairy farming
Dairy industry
Dairy production
Dairying
Handle dairy test materials
In-milk
Lactating
Look after dairy processing machines
Manufacturing dairy farm products
Milk centre
Milk collection
Milk production
Operate use dairy test materials
Process dairy farm products
Processing dairy farm products
Tend dairy processing machines
Tending dairy processing machines
Use dairy test materials
Utilise dairy test materials
Watch dairy processing machines

Vertaling van "Dairy centre " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


dairy industry [ dairy | dairying(UNBIS) ]

industrie laitière [ laiterie ]


dairy farm product processing | manufacturing dairy farm products | process dairy farm products | processing dairy farm products

transformer des produits laitiers


handle dairy test materials | utilise dairy test materials | operate use dairy test materials | use dairy test materials

utiliser du matériel de test pour les produits laitiers


dairy farm [ milk collection | Dairy farming(ECLAS) ]

exploitation laitière [ collecte laitière | ramassage du lait ]


dairy production [ milk production ]

production laitière [ production de lait ]


look after dairy processing machines | watch dairy processing machines | tend dairy processing machines | tending dairy processing machines

utiliser des machines de traitement de produits laitiers


Interprofessional Dairy Information and Documentation Centre

Centre d'information et de documentation sur l'industrie du lait | Centre interprofessionnel de documentation et d'information laitière | CIDIL [Abbr.]


(dairy) cow in milk | in-milk (dairy) cow | lactating (dairy) cow

vache en lactation | vache laitière en lactation


Canadian Dairy Information Centre

Centre canadien d'information laitière
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In the first point there is a description of the registers of operators and of the requirements that all operators intervening in the production of ‘Idiazabal’ cheese must meet: cattle farms, milk collection centres and dairies.

Le premier alinéa décrit le système de registres des opérateurs ainsi que les exigences auxquelles doivent répondre tous les opérateurs participant à l’élaboration du fromage «Idiazabal», à savoir les élevages, les centres de collecte du lait et les fromageries.


As I mentioned, Laval is clearly recognized as a world centre in dairy and dairy products research.

Comme je l'ai mentionné, l'Université Laval est clairement reconnue comme un chef de file mondial en recherche sur l'industrie laitière et les produits laitiers.


Each of our research centres has a critical mass of expertise and specialized facilities. For example, pilot plant facilities at our food research centres at Guelph and Saint-Hyacinthe advance genomics capabilities at Saskatoon, London and Ottawa, facilities for swine and dairy in Sherbrooke, and beef cattle at Lethbridge and Lacombe, just to name a few.

Chacun de nos centres de recherche a une masse critique de compétences et d'installations spécialisées, notamment des usines-pilotes aux centres de recherche sur les aliments de Guelph et de Saint-Hyacinthe, des installations de génomique avancées à Saskatoon, London et Ottawa, des installations de recherche sur les porcs et les bovins laitiers à Sherbrooke et des installations de recherche sur les bovins de boucherie à Lethbridge et à Lacombe.


dairy products produced from raw milk of bovine, ovine or caprine animals which have been resident for at least 30 days on a holding situated, within an area listed in Annex I, in the centre of a circle of at least 10 km radius in which no outbreak of foot-and-mouth disease has occurred during 30 days prior to the date of production of the raw milk, and subject to a maturation or ripening process of at least 90 days during which the pH is lowered below 6.0 throughout the substance, and the rind of which has been treated with 0,2 % citric acid immediately prior to wrapping or ...[+++]

les produits laitiers obtenus à partir de lait cru de bovins, d'ovins ou de caprins qui ont résidé pendant au moins 30 jours dans une exploitation située, dans une zone figurant à l'annexe I, au centre d'un cercle d'un rayon d'au moins 10 km dans lequel aucun foyer de fièvre aphteuse n'a été constaté au cours des 30 jours précédant la date de production du lait cru, et soumis à un processus de maturation pendant au minimum 90 jours, pendant lequel le pH est ramené à un niveau inférieur à 6,0 dans toute la substance, et dont la croûte a été traitée avec 0,2 % d'acide citrique immédiatement avant le conditionnement ou l'emballage.


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This McGill University project, started as a means of helping dairy farmers, has developed into a world-class centre of expertise on which the entire Canadian dairy industry depends when decisions need to be made.

Ce projet de l'Université McGill, mis sur pied afin d'aider les exploitants de fermes laitières, a été transformé en centre d'expertise reconnu dans le monde entier vers lequel toute l'industrie laitière canadienne se tourne pour prendre des décisions.


This is what transpires: ``As far as the food research and development centre at Saint-Hyacinthe and the dairy and pork research centre in Lennoxville are concerned, the impact will be minimal.

On nous répond: «En ce qui a trait au centre de recherche et de développement sur les aliments de Saint-Hyacinthe et au centre de recherche laitière et porcine de Lennoxville, les effets seront minimes.


In addition, provision will also be made for the establishment of an applications development facility at the National Dairy Products Centre where new dairy ingredients can be evaluated and assessed.

Il prévoit d'autre part la création d'une unité de conception et d'application industrielles au sein du "National Dairy Products Centre" dont le rôle sera d'évaluer et d'expérimenter de nouveaux ingrédients laitiers.


I/36/65 CONSTRUCTION OF A PROVINCIAL DAIRY CENTRE AT VITERBO

I/36/65 CONSTRUCTION D'UN CENTRE PROVINCIAL LAITIER A VITERBO


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