Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse new cooking methods
Chlorine-restricted diet
Cook vegetable dishes
Cook vegetable products
Cooking vegetable products
Diet cook
Diet kitchen cook
Diet poor in chlorine
Diet-cook
Energy restricted diet
Health care cook
Investigate new cooking methods
Low-chlorine diet
Nursery cook
Research new cooking methods
Search for new cooking methods
Slimming diet
Special diet cook
Therapeutic diet cook
Weight-reducing diet

Vertaling van "Diet cook " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE




nursery cook | special diet cook | diet cook | health care cook

cuisinier diététicien | cuisinier diététicien/cuisinière diététicienne | cuisinière diététicienne


therapeutic diet cook

cuisinier de régimes thérapeutiques [ cuisinière de régimes thérapeutiques ]




diet kitchen cook

cuisinier de repas régime [ cuisinière de repas régime ]


cook vegetable dishes | cook vegetables, fruits, grains, and pulses | cook vegetable products | cooking vegetable products

confectionner des plats à base de légumes | cuisiner des plats végétariens | cuisiner des légumes | préparer des légumes


investigate new cooking methods | search for new cooking methods | analyse new cooking methods | research new cooking methods

étudier de nouvelles méthodes de cuisson


energy restricted diet | slimming diet | weight-reducing diet

régime amaigrissant | régime hypocalorique


chlorine-restricted diet | diet poor in chlorine | low-chlorine diet

régime pauvre en chlore
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
AB. whereas UNESCO’s recognition of the Mediterranean diet as an intangible cultural heritage is important because it considers this diet to comprise a set of knowledge, skills, practices, rituals, traditions and symbols that are related to agricultural crops, fisheries and livestock farming, and to methods of conserving, processing, cooking, sharing and eating food;

AB. considérant l'importance qu'implique la reconnaissance par l'Unesco de la diète méditerranéenne comme patrimoine culturel immatériel en tant qu'ensemble de connaissances, de compétences, de pratiques, de rituels, de traditions et de symboles liés aux cultures et aux récoltes agricoles, à la pêche et à l'élevage, ainsi qu'à la façon de conserver, de transformer, de cuisiner, de partager et de consommer les aliments;


Ab. whereas UNESCO’s recognition of the Mediterranean diet as an intangible cultural heritage is important because it considers this diet to comprise a set of knowledge, skills, practices, rituals, traditions and symbols that are related to agricultural crops, fisheries and livestock farming, and to methods of conserving, processing, cooking, sharing and eating food;

AB. considérant l'importance qu'implique la reconnaissance par l'Unesco de la diète méditerranéenne comme patrimoine culturel immatériel en tant qu'ensemble de connaissances, de compétences, de pratiques, de rituels, de traditions et de symboles liés aux cultures et aux récoltes agricoles, à la pêche et à l'élevage, ainsi qu'à la façon de conserver, de transformer, de cuisiner, de partager et de consommer les aliments;


The young Europeans in EU27are invited to test their knowledge on balanced diet and healthy lifestyle, re-discover the benefits of fruit, vegetables and dairy products, and try to win amazing prizes involving sports and good cooking habits.

Les jeunes Européens de l’UE-27 sont invités à tester leurs connaissances en matière d’alimentation équilibrée et de mode de vie sain, à redécouvrir les bienfaits des fruits, des légumes et des produits laitiers, et à essayer de gagner de fabuleux prix ayant trait au sport et à de bonnes habitudes alimentaires.


The approach of Alfonso Iaccarino, a well-known Italian chef and member of the expert committee on the recognition of the Mediterranean diet as Intangible Cultural Heritage of Humanity, is to return to natural, simple foods and to tradition, diversity and quality in cooking.

L’approche développée par Alfonso Iaccarino, un cuisinier italien réputé qui fait partie du comité d’expert pour la reconnaissance du régime méditerranéen au patrimoine culturel de l’humanité, consiste à retourner aux produits alimentaires simples et naturels et à promouvoir la tradition, la diversité et la qualité dans notre cuisine.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
In North America our diets now consist about 90% to 95% of cooked and processed foods.

En Amérique du Nord, notre alimentation se compose aujourd'hui à 90 ou 95 p. 100 environ d'aliments cuits ou transformés.


The fundamental change in eating habits and the resultant transformation of the way food is produced and processed – for who, after all, still washes their own vegetables or still cooks according to basic recipes? – mean that ready-produced food constitutes an increasing part of our diet.

Eu égard au bouleversement des habitudes alimentaires et aux transformations connexes dans la production et le traitement des denrées alimentaires - quelle ménagère en effet lave encore elle-même ses légumes ou prépare ses repas sur la base de recettes traditionnelles -, les plats préparés font de plus en plus partie intégrante de notre alimentation.


The fundamental change in eating habits and the resultant transformation of the way food is produced and processed – for who, after all, still washes their own vegetables or still cooks according to basic recipes? – mean that ready-produced food constitutes an increasing part of our diet.

Eu égard au bouleversement des habitudes alimentaires et aux transformations connexes dans la production et le traitement des denrées alimentaires - quelle ménagère en effet lave encore elle-même ses légumes ou prépare ses repas sur la base de recettes traditionnelles -, les plats préparés font de plus en plus partie intégrante de notre alimentation.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Diet cook' ->

Date index: 2022-10-21
w