Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Assembling of eating utensils
Common fox
Common leaf weevil
Common zorro
Construction of eating utensils
Crab-eating dog
Crab-eating fox
Crab-eating zorro
EAT
EAT-26
EAT-40
EU EAT
Eating Attitudes Test
Eating Attitudes Test
Eating disorder
Eating disorders
Eating utensils production
Election Assessment Team
Electoral Assessment Team
European Union Election Assessment Team
Forest fox
Granivorous
Large green weevil
Leaf-eating weevil
Manufacturing of cutlery
Pear leaf eating weevil
Plan menu for a patient
Plan patient menus
Plan patients' menus
Savannah fox
Seed-eating
Seedeater
Set up patients eating plan
Types of eating disorders

Traduction de «EAT » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
Eating Attitudes Test (EAT-40) [ EAT-40 | Eating Attitudes Test ]

Eating Attitudes Test (EAT-40) [ EAT-40 | échelle des attitudes alimentaires ]


Eating Attitudes Test (EAT-26) [ EAT-26 | Eating Attitudes Test ]

questionnaire de dépistage des troubles alimentaires [ EAT-26 | échelle des attitudes alimentaires ]


leaf-eating weevil | common leaf weevil | large green weevil | pear leaf eating weevil

phyllobius des poiriers


anorexia, bulimia and binge-eating disorders | types of eating disorders | eating disorder | eating disorders

troubles alimentaires | troubles de l’alimentation


common fox | common zorro | crab-eating dog | crab-eating fox | crab-eating zorro | forest fox | savannah fox

renard crabier


assembling of eating utensils | construction of eating utensils | eating utensils production | manufacturing of cutlery

fabrication de couverts


Election Assessment Team | Electoral Assessment Team | European Union Election Assessment Team | EAT [Abbr.] | EU EAT [Abbr.]

équipe d'évaluation des élections


Action Towards Healthy Eating: Canada's Guidelines for Healthy Eating and Recommended Strategies for Implementation [ Canada's Guidelines for Healthy Eating and Recommended Strategies for Implementation ]

Action concertée pour une saine alimentation : recommandations alimentaires pour la santé des Canadiens et des Canadiennes et stratégies recommandées pour la mise en application [ Recommandations alimentaires pour la santé des Canadiens et des Canadiennes et stratégies recommandées pour la mise en application ]


plan menu for a patient | plan patients' menus | plan patient menus | set up patients eating plan

établir les menus des patients


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Consumption of fruit and vegetables in the EU-1 in 7 persons aged 15 or over eats at least 5 portions of fruit or vegetables daily . while 1 in 3 does not eat any fruit or vegetables every day // Brussels, 14 October 2016

Consommation de fruits et légumes dans l'UE-1 personne sur 7 de 15 ans ou plus mange au moins cinq portions de fruits et légumes par jour...tandis qu'1 sur 3 n'en mange pas quotidiennement // Bruxelles, le 14 octobre 2016


In the European Union (EU) however, slightly more than a third (34.4%) of the population aged 15 or over did not eat them on a daily basis in 2014, while less than 15% (14.1%) consumed at least 5 portions each day.

Dans l'Union européenne (UE) toutefois, un peu plus du tiers (34,4%) de la population âgée de 15 ans et plus n'en mangeaient pas sur une base quotidienne en 2014, tandis que moins de 15% (14,1%) en consommaient au moins cinq portions par jour.


(Return tabled) Question No. 447 Ms. Kirsty Duncan: — With regard to diagnosis, treatment, awareness and prevention, and research of eating disorders: (a) do the Canadian Institutes of Health Research (CIHR) and Health Canada (HC) have any statistics about how many Canadians suffer from each of the following conditions, (i) anorexia nervosa, (ii) bulimia nervosa, (iii) binge eating disorder; (b) do the CIHR and HC have any statistics about the average costs of each of (i) anorexia nervosa, (ii) bulimia nervosa, (iii) binge eating disorder to the health system; (c) do the CIHR and HC have any statistics about how many Canadians (i) reco ...[+++]

(Le document est déposé) Question n 447 Mme Kirsty Duncan: En ce qui concerne le diagnostic, le traitement, la sensibilisation, la prévention et la recherche en matière de troubles de l’alimentation: a) les Instituts de recherche en santé du Canada (IRSC) et Santé Canada (SC) possèdent-ils des statistiques sur le nombre de Canadiens souffrant de chacun des troubles suivants, (i) anorexie mentale, (ii) boulimie mentale, (iii) frénésie alimentaire; b) les IRSC et SC possèdent-ils des statistiques sur les coûts moyens des troubles suivants pour le système de soins santé (i) anorexie mentale, (ii) boulimie mentale, (iii) frénésie alimentair ...[+++]


(Return tabled) Question No. 225 Mr. Dennis Bevington: With regard to the study and treatment of eating disorders: (a) how many major eating disorder studies have been funded by the Canadian Institutes of Health Research (CIHR) including treatment, prevention or epidemiology research; (b) how many CIHR peer review committees include members who have expertise in eating disorders; (c) are questions about eating disorders included in national databases; (d) what Health Canada eating disorder initiatives are in place; (e) what are the reasons for which Health Canada does not include low body mass index (BMI) as a separate category; (f) ...[+++]

(Le document est déposé) Question n 225 M. Dennis Bevington: En ce qui concerne l’étude et le traitement des troubles de l’alimentation: a) combien d’études d’ampleur sur les troubles de l’alimentation ont été financées par les Instituts de recherche en santé du Canada (IRSC), notamment sur le traitement, la prévention et les recherches en épidémiologie; b) combien de comités d’examen par les pairs des IRSC comprennent des membres ayant une expertise en troubles de l’alimentation; c) des questions sur les troubles de l’alimentation sont-elles incluses dans les bases de données nationales; d) quelles sont les initiatives mises en place par Santé Canada en matière de troubles de l’alimentation; e) pour quelles raisons Santé Canada n’inclu ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
With the slogan "Eat well - feel good", this enhanced scheme from farm to school will put greater focus on educational measures to improve children's awareness of healthy eating habits, the range of farm produce available, as well as sustainability, environmental and food waste issues.

Sous le slogan «Manger sain pour se sentir bien», ce programme renforcé, conçu sur le modèle «de la ferme à l’école», mettra l’accent sur des mesures éducatives visant à sensibiliser davantage les enfants aux habitudes alimentaires saines, à la large gamme de produits agricoles disponibles, ainsi qu'aux questions relatives à la durabilité, à l'environnement et aux déchets alimentaires.


The Healthy Eating Campaign brings the message: Eat it, Drink it, Move it right into schools.

La campagne en faveur d'une alimentation saine fait entrer le message «Savoure, Déguste et Bouge» dans les écoles.


The Healthy Eating Campaign runs alongside the EU’s School Fruit Scheme and School Milk Scheme – important initiatives to encourage a more balanced diet and healthier eating habits amongst children.

La campagne en faveur d'une alimentation saine se déroulera parallèlement aux programmes européens en faveur de la consommation de fruits à l’école et de la distribution de lait aux écoliers , qui sont des initiatives importantes contribuant à une alimentation plus équilibrée et à des habitudes alimentaires plus saines chez les jeunes.


Ready-to-eat foods intended for infants and ready-to-eat foods for special medical purposes

Denrées alimentaires prêtes à être consommées destinées aux nourrissons et denrées alimentaires prêtes à être consommées destinées à des fins médicales spéciales


1.1 Ready-to-eat foods intended for infants and ready-to-eat foods for special medical purposes

1.1 Denrées alimentaires prêtes à être consommées destinées aux nourrissons et denrées alimentaires prêtes à être consommées destinées à des fins médicales spéciales


E. coli in pre-cut fruit and vegetables (ready-to-eat) and in unpasteurised fruit and vegetable juices (ready-to-eat):

E. coli dans les fruits et légumes prédécoupés (prêts à être consommés) et dans les jus de fruits et de légumes non pasteurisés (prêts à être consommés):


w