WHEREAS COUNCIL REGULATION N 211/66/EEC ( 3 ) OF 14 DECEMBER 1966 ADDED AN ADDITIONAL CLASS TO THE COMMON QUALITY STANDARDS FOR CAULIFLOWERS AND TOMATOES ; WHEREAS COUNCIL REGULATION ( EEC ) N 1194/69 ( 4 ) OF 26 JUNE 1969 ADDED AN ADDITIONAL CLASS TO THE COMMON QUALITY STANDARDS FOR LETTUCE , CURLED-LEAVED ENDIVES AND BROAD-LEAVED ( BATAVIAN ) ENDIVES , ONIONS , WITLOOF CHICORY , ASPARAGUS AND CUCUMBERS ;
CONSIDERANT QUE LE REGLEMENT N 211/66/CEE DU CONSEIL , DU 14 DECEMBRE 1966 ( 3 ) , A AJOUTE UNE CATEGORIE DE QUALITE SUPPLEMENTAIRE AUX NORMES COMMUNES DE QUALITE , NOTAMMENT POUR LES CHOUX-FLEURS ET LES TOMATES ; QU'UNE TELLE CATEGORIE SUPPLEMENTAIRE A ETE AJOUTEE AUX NORMES COMMUNES DE QUALITE , NOTAMMENT POUR LES LAITUES , LES CHICOREES FRISEES ET SCAROLES , LES OIGNONS , LES CHICOREES WITLOOF , LES ASPERGES ET LES CONCOMBRES PAR LE REGLEMENT ( CEE ) N 1194/69 DU CONSEIL , DU 26 JUIN 1969 ( 4 ) ;