Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Agri-food industry
Agri-food products
Agri-food sector
Agri-foodstuffs
Agri-foodstuffs chain
Agri-foodstuffs sector
Agriproduct processing
Agro-food industry
Agro-industry
Agro-processing industry
Agro-processing sector
Exert quality control to food processing
Exert quality control to processing food
Exert quality management to processing food
Exert quality supervision to processing food
Fermentation of food processed
Fermentation procedures of food
Fermentation processes of food
Fermented food
Food factory
Food industry
Food processing
Food processing aid
Food processing plant
Food products
Food-processing industry
Food-processing plant
Manage time in a food processing operation
Manage time in food processing operations
Oversee time in food processing operations
Processed food
Processed food product
Processing of food
Processing of foodstuffs
Supervise time in food processing operations
The fermentation process of food

Traduction de «Fermentation food processed » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
fermentation of food processed | fermentation procedures of food | fermentation processes of food | the fermentation process of food

processus de fermentation d'aliments


food processing [ processing of food | processing of foodstuffs | Food industry(STW) ]

transformation alimentaire [ traitement des aliments | transformation de produit alimentaire ]


agri-food industry [ agro-food industry | food-processing industry | agro-processing industry | agri-food sector | agro-processing sector | agri-foodstuffs sector ]

industrie agroalimentaire [ IAA | secteur agroalimentaire | agroalimentaire | filière agroalimentaire | industrie de la transformation des aliments ]


Food processing aid

dispositif d’aide à la transformation d’aliments


manage time in a food processing operation | oversee time in food processing operations | manage time in food processing operations | supervise time in food processing operations

gérer le temps dans des opérations de transformation de denrées alimentaires


exert quality control to food processing | exert quality supervision to processing food | exert quality control to processing food | exert quality management to processing food

appliquer un contrôle qualité à la transformation de denrées alimentaires


food processing plant [ food factory | food-processing plant ]

usine de transformation des aliments




processed food product [ Food products(ECLAS) | processed food(UNBIS) ]

produit alimentaire complexe


agri-foodstuffs [ agri-foodstuffs chain | Agri-food products(ECLAS) | Agro-industry(STW) | agriproduct processing(UNBIS) ]

agroalimentaire [ agro-alimentaire | circuit agroalimentaire ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, food enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.

les fromages, le beurre, les laits et crèmes fermentés pour autant que n’aient pas été ajoutés d’autres ingrédients que des produits lactés, des enzymes alimentaires et des cultures de micro-organismes nécessaires à la fabrication ou, dans le cas des fromages autres que frais ou fondus, que le sel nécessaire à leur fabrication.


(d)cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, food enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.

d)les fromages, le beurre, les laits et crèmes fermentés pour autant que n’aient pas été ajoutés d’autres ingrédients que des produits lactés, des enzymes alimentaires et des cultures de micro-organismes nécessaires à la fabrication ou, dans le cas des fromages autres que frais ou fondus, que le sel nécessaire à leur fabrication.


(d)cheese, butter, fermented milk and cream, to which no ingredient has been added other than lactic products, food enzymes and micro-organism cultures essential to manufacture, or in the case of cheese other than fresh cheese and processed cheese the salt needed for its manufacture.

d)les fromages, le beurre, les laits et crèmes fermentés pour autant que n’aient pas été ajoutés d’autres ingrédients que des produits lactés, des enzymes alimentaires et des cultures de micro-organismes nécessaires à la fabrication ou, dans le cas des fromages autres que frais ou fondus, que le sel nécessaire à leur fabrication.


(a)‘food enzyme’ means a product obtained from plants, animals or micro-organisms or products thereof including a product obtained by a fermentation process using micro-organisms:

a)on entend par «enzyme alimentaire» un produit obtenu à partir de plantes, d'animaux ou de micro-organismes ou de produits dérivés, y compris un produit obtenu par un procédé de fermentation à l'aide de micro-organismes:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
‘food enzyme’ means a product obtained from plants, animals or micro-organisms or products thereof including a product obtained by a fermentation process using micro-organisms:

on entend par «enzyme alimentaire» un produit obtenu à partir de plantes, d'animaux ou de micro-organismes ou de produits dérivés, y compris un produit obtenu par un procédé de fermentation à l'aide de micro-organismes:


"food enzyme" means a product obtained by extraction from plants, animals, micro-organisms or products thereof, or by a fermentation process using micro-organisms:

on entend par "enzyme alimentaire" un produit obtenu par extraction à partir de plantes, d'animaux, de micro-organismes ou de produits qui en sont dérivés, ou par un procédé de fermentation à l'aide de micro-organismes:


(2) ‘food enzyme’ means a product obtained by extraction from plants, animals, micro-organisms or products thereof, or by a fermentation process using micro-organisms:

(2) on entend par "enzyme alimentaire" un produit obtenu par extraction à partir de plantes, d'animaux, de micro-organismes ou de produits qui en sont dérivés, ou par un procédé de fermentation à l'aide de micro-organismes:


‘food enzyme’ means a product obtained by extraction from plants or animals or by a fermentation process using micro-organisms:

on entend par "enzyme alimentaire" un produit obtenu par extraction à partir de plantes ou d'animaux ou par un procédé de fermentation à l'aide de micro-organismes:


The presence of these additives that are actually generated by the fermentation process during the manufacture of the food, primarily do not have a technological function in itself.

La présence de ces additifs, produits au cours de la fermentation qui a lieu lors de la fabrication du produit, n'a pas de fonction technique en soi.


"food enzyme" means a product obtained by extraction from plants, animals, micro-organisms or products thereof, or by a fermentation process using micro-organisms:

on entend par "enzyme alimentaire" un produit obtenu par extraction à partir de plantes, d'animaux, de micro-organismes ou de produits qui en sont dérivés, ou par un procédé de fermentation à l'aide de micro-organismes:


w