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Anti-crease finish
Anti-creasing finishing
Auto-ignition temperature
Autogenous ignition temperature
Autoignition temperature
Bare finish worsted
Cocked finish
Coordinate finishing room for footwear manufacturing
Coordinate finishing room in footwear manufacturing
Coordinate footwear finishing room
Crease-resistant finishing
Crease-resistant treatment
Crush-resistant finishing
Curing temperature
Dipped finish
Easy care finish
Finishing temperature
Hard finish worsted
Martensite finish temperature
Mf temperature
Minimum-care finish
Napless finish worsted
Pileless finish worsted
SIT
Schreiner finish
Schreiner-finish
Schreinerfinish
Self-ignition temperature
Set-over finish
Shreiner finish
Silk finish
Silk-finish
Slack finish
Spontaneous ignition temperature
Spontaneous inflammation temperature
Spontaneous-ignition temperature
Tilted finish
Wash and wear finish
Wash wear finish
Wash-and-wear finish
Wash-wear finish
Wrinkle-free finish
Wrinkle-resistant finishing

Vertaling van "Finishing temperature " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


Mf temperature | martensite finish temperature

température Mf


curing temperature [ finishing temperature ]

température du coup de feu [ température finale ]


cocked finish | dipped finish | set-over finish | slack finish | tilted finish

bague défore


bare finish worsted | hard finish worsted | napless finish worsted | pileless finish worsted

apprêt rasé


coordinate finishing room for footwear manufacturing | organise finishing room activities in footwear manufacturing | coordinate finishing room in footwear manufacturing | coordinate footwear finishing room

coordonner un atelier de finition dans la production d’articles chaussants


wrinkle-free finish [ anti-creasing finishing | anti-crease finish | crease-resistant finishing | crease-resistant treatment | anti-creasing finishing | wrinkle-resistant finishing | crush-resistant finishing ]

apprêt d'infroissabilité [ traitement d'infroissabilité ]


wash-wear finish | wash wear finish | minimum-care finish | easy care finish | wash-and-wear finish | wash and wear finish

apprêt lavé-prêt-à-porter | lavé-prêt-à-porter


self-ignition temperature [ SIT | autoignition temperature | autogenous ignition temperature | auto-ignition temperature | spontaneous ignition temperature | spontaneous-ignition temperature | spontaneous inflammation temperature ]

température d'auto-inflammation [ température d'allumage spontané | température d'inflammation spontanée | température d'auto-ignition | température d'autoallumage ]


schreiner finish | shreiner finish | schreinerfinish | schreiner-finish | silk finish | silk-finish

similisage | apprêt-soie | apprêt schreiner
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Raw materials, ingredients, intermediate products and finished products likely to support the reproduction of pathogenic micro-organisms or the formation of toxins are not to be kept at temperatures that might result in a risk to health.

Les matières premières, les ingrédients, les produits semi-finis et les produits finis susceptibles de favoriser la reproduction de micro-organismes pathogènes ou la formation de toxines ne doivent pas être conservés à des températures qui pourraient entraîner un risque pour la santé.


The following fishery products must be frozen at a temperature of not more than -20oC in all parts of the product for not less than 24 hours; this treatment must be applied to the raw product or the finished product:

Les produits de la pêche suivants doivent être congelés à une température ne dépassant pas - 20 oC en tous points du produit pendant une période d'au moins 24 heures; ce traitement doit être appliqué au produit cru ou au produit fini:


The following fishery products must be frozen at a temperature of not more than – 20 °C in all parts of the product for not less than 24 hours; this treatment must be applied to the raw product or the finished product:

Les produits de la pêche suivants doivent être congelés à une température ne dépassant pas - 20 °C en tous points du produit pendant une période d'au moins vingt-quatre heures; ce traitement doit être appliqué au produit cru ou au produit fini:


Raw materials, ingredients, intermediate products and finished products likely to support the reproduction of pathogenic micro-organisms or the formation of toxins are not to be kept at temperatures that might result in a risk to health.

Les matières premières, les ingrédients, les produits semi-finis et les produits finis susceptibles de favoriser la reproduction de micro-organismes pathogènes ou la formation de toxines ne doivent pas être conservés à des températures qui pourraient entraîner un risque pour la santé.


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5. Raw materials, ingredients, intermediate products and finished products likely to support the reproduction of pathogenic micro-organisms or the formation of toxins are not to be kept at temperatures that might result in a risk to health.

5. Les matières premières, les ingrédients, les produits semi-finis et les produits finis susceptibles de favoriser la reproduction de micro-organismes pathogènes ou la formation de toxines ne doivent pas être conservés à des températures qui pourraient entraîner un risque pour la santé.


1. The following fishery products must be frozen at a temperature of not more than -20 °C in all parts of the product for not less than 24 hours; this treatment must be applied to the raw product or the finished product:

1. Les produits de la pêche suivants doivent être congelés à une température ne dépassant pas - 20 °C en tous points du produit pendant une période d'au moins 24 heures; ce traitement doit être appliqué au produit cru ou au produit fini:


4. Raw materials, ingredients, intermediate products and finished products likely to support the reproduction of pathogenic micro-organisms or the formation of toxins must be kept at temperatures which would not result in a risk to health.

4. Les matières premières, les ingrédients, les produits semi-finis et les produits finis susceptibles de favoriser la prolifération de micro-organismes pathogènes ou la formation de toxines doivent être conservés à des températures qui n'entraînent pas de risque pour la santé.


4. Raw materials, ingredients, intermediate products and finished products likely to support the growth of pathogenic micro-organisms or the formation of toxins must be kept at temperatures which would not result in a risk to health.

4. Les matières premières, les ingrédients, les produits semi-finis et les produits finis susceptibles de favoriser le développement de micro-organismes pathogènes ou la formation de toxines doivent être conservés à des températures qui n’entraînent pas de risque pour la santé.


4. Raw materials, ingredients, intermediate products and finished products likely to support the reproduction of pathogenic micro-organisms or the formation of toxins must be kept at temperatures which would not result in a risk to health.

4. Les matières premières, les ingrédients, les produits semi-finis et les produits finis susceptibles de favoriser la prolifération de micro-organismes pathogènes ou la formation de toxines doivent être conservés à des températures qui n’entraînent pas de risque pour la santé.


(i) the dried petfood consisted of products of slaughtered animals heat-treated so as to achieve a temperature throughout their substance of at least 90 °C, on the understanding that the treatment was not necessary for finished products the ingredients of which had undergone such treatment;

i) que les aliments séchés pour animaux consistent en produits d'animaux abattus qui ont été traités thermiquement de manière à atteindre une température à coeur d'au moins 90 °C, étant entendu que le traitement n'est pas nécessaire pour des produits fins dont les composants ont été soumis à un tel traitement;


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