Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
A floral composition technique
Arrange floral decorations
Artistic floral arranger
Bract
Design floral decorations
Designing floral decorations
Develop floral decorations
Floral arranger
Floral bract
Floral composing techniques
Floral composition performance
Floral composition techniques
Floral design
Floral designer
Floral pattern
Flower bract
Leafy bract
Spathaceous bract

Traduction de «Floral bract » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


a floral composition technique | floral composition performance | floral composing techniques | floral composition techniques

techniques de composition florale


designing floral decorations | develop floral decorations | arrange floral decorations | design floral decorations

concevoir des décorations florales


floral designer | artistic floral arranger | floral arranger

décorateur floral | décoratrice florale | designer | designer floral | designer d'arrangements floraux




spathaceous bract

bractée spathacée | bractée spathée




spathaceous bract

bractée spathée | bractée spathacée




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Organoleptic properties: aroma: intense thistly and floral; texture: bracts that are fleshy yet tender and crispy at the base; flavour: full-bodied with a balanced blend of bitter and sweet notes thanks to the presence of polyphenol derivatives and cynarin; astringency: the presence of tannins, which are natural components of artichokes, is hardly noticeable, since it is offset by the prevalent sweet flavours resulting from the significant carbohydrate content.

Organoleptiques: parfum: intense de cardon et de fleur; consistance: bractées charnues et dans le même temps tendres et croquantes à la base; goût: prononcé et associant de manière équilibrée l’amer et le douçâtre du fait de la présence de dérivés polyphénoliques et de cynarine; astringence: la présence de tanins, composants naturels de l’artichaut, se ressent faiblement car elle est compensée par les sensations dominantes de sucré, dues à la présence importante de glucides.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Floral bract' ->

Date index: 2023-07-18
w