Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Barreled salted cod
Barrelled salted cod
Boneless dry salted cod
Boneless salt cod
De-icing salt
Dried salted cod
Esmeralda bug
Green cod
Green grass bug
Green plant bug
Green salted cod
Green shield bug
Green vegetable bug
Green-salted hide
Hide salted in brine
Highway salt
Ice-control salt
Road salt
Roe
Salt cod tripe
Salted cod-roe
Skin salted in brine
Southern green stink bug
Thawing salt
Tomato and bean bug
Wet salted hide
Wet salted skin
Wet-salted hide

Vertaling van "Green salted cod " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


boneless dry salted cod [ boneless salt cod ]

morue salée-séchée désossée


barreled salted cod [ barrelled salted cod ]

morue salée en baril




wet-salted hide | green-salted hide

peau salée fraîche






de-icing salt | highway salt | ice-control salt | road salt | thawing salt

sel de déneigement


hide salted in brine | skin salted in brine | wet salted hide | wet salted skin

peau salée au moyen de la saumure


esmeralda bug | green grass bug | green plant bug | green shield bug | green vegetable bug | southern green stink bug | tomato and bean bug

punaise verte du sud
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Benzenemethanaminium, N-ethyl-N-(4-((4-(ethyl((3-sulfophenyl)methyl)amino)phenyl)(4-hydroxy-2-sulfophenyl)methylene)-2,5-cyclohexadien-1-ylidene)-3-sulfo-, hydroxide, inner salt, disodium salt (Fast Green FCF; CI 42053) when used as a substance in hair dye products

dihydrogéno(éthyl)[4-[4-[éthyl(3-sulfonatobenzyl)amino](4-hydroxy- 2-sulfonatobenzhydrylidène]cyclohexa-2,5-diène-1-ylidène](3-sulfonatobenzyl)ammonium, sel de disodium (Fast Green FCF; CI 42053) en cas d’utilisation comme substance dans les teintures capillaires


Then we plan to introduce a food labelling system in which foods with a low sugar, fat and salt content would have a green traffic light on the label and those with a high content a red traffic light.

Ensuite nous prévoyons d’instaurer un système d’étiquetage des aliments, où les denrées peu sucrées, peu grasses et peu salées se verraient gratifiées d’un feu vert et celles qui ont une teneur élevée en sucre, en graisse et en sel, affligées d’un feu rouge.


32. Calls for an EU-wide ban on artificial trans-fatty acids; urges Member States to follow good practice in controlling the content of substances (e.g. salt) in food and calls on the Commission to draw up a programme for exchanging best practice across Member States; points out that special exemptions should be provided for PDO (protected designation of origin), PGI (protected geographical indication), TSG (traditional speciality guaranteed) and other types of traditional products in order to preserve original recipes; to this end ...[+++]

32. demande l'interdiction, dans toute l'Union européenne, des acides gras trans, presse les États membres de l'Union européenne de faire œuvre de bonnes pratiques en contrôlant la teneur des substances (par exemple la teneur en sels) présentes dans les aliments et demande à la Commission de mettre en place un programme d'échange de bonnes pratiques entre les États membres; souligne que des exemptions spéciales doivent être prévues pour les dénominations d'origine protégée (DOP), les indications géographiques protégées (IGP) et les spécialités traditionnelles garanties (STG) ainsi que pour les autres produits traditionnels, de manière à préserver les recettes originales; fait dès lors part de ses nombreuses attentes à l'égard du futur livre vert sur ...[+++]


32. Calls for an EU-wide ban on artificial trans-fatty acids; urges Member States to follow good practice in controlling the content of substances (e.g. salt) in food and calls on the Commission to draw up a programme for exchanging best practice across Member States; points out that special exemptions should be provided for PDO (protected designation of origin), PGI (protected geographical indication), TSG (traditional speciality guaranteed) and other types of traditional products in order to preserve original recipes; to this end ...[+++]

32. demande l'interdiction, dans toute l'Union européenne, des acides gras trans, presse les États membres de l'Union européenne de faire œuvre de bonnes pratiques en contrôlant la teneur des substances (par exemple la teneur en sels) présentes dans les aliments et demande à la Commission de mettre en place un programme d'échange de bonnes pratiques entre les États membres; souligne que des exemptions spéciales doivent être prévues pour les dénominations d'origine protégée (DOP), les indications géographiques protégées (IGP) et les spécialités traditionnelles garanties (STG) ainsi que pour les autres produits traditionnels, de manière à préserver les recettes originales; fait dès lors part de ses nombreuses attentes à l'égard du futur livre vert sur ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
32. Calls for an EU-wide ban on artificial trans-fatty acids and urges EU Member States to follow good practice in controlling the content of substances (e.g. salt) in food and calls on the Commission to draw up a programme for exchanging best practice across Member States; points out that special exemptions should be provided for PDO (protected designation of origin), PGI (protected geographical indication), TSG (traditional speciality guaranteed) and other types of traditional products in order to preserve original recipes; to thi ...[+++]

32. demande l'interdiction, dans toute l'Union européenne, des acides gras trans, presse les États membres de l'Union européenne de faire œuvre de bonnes pratiques en contrôlant la teneur des substances (par exemple la teneur en sels) présentes dans les aliments et demande à la Commission de mettre en place un programme d'échange de bonnes pratiques entre les États membres; souligne que des exemptions spéciales doivent être prévues pour les dénominations d'origine protégée (DOP), les indications géographiques protégées (IGP) et les spécialités traditionnelles garanties (STG) ainsi que pour les autres produits traditionnels, de manière à préserver les recettes originales; fait dès lors part de ses nombreuses attentes à l'égard du futur livre vert sur l ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Green salted cod' ->

Date index: 2022-12-19
w