Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer HACCP
Apply HACCP
Applying HACCP
Assess HACCP
Audit HACCP
Audit of HACCP
EU Action Plan on Drugs
EU Action Plan to Combat Drugs
EU Drugs Action Plan
European Union Action Plan on Drugs
European Union Action Plan to Combat Drugs
European Union Drugs Action Plan
Examine HACCP
HACCP
HACCP Plan
HACCP certification
HACCP hazard identification approach
HACCP inspections undertaking for aquatic organisms
HACCP system
Hazard Analysis Critical Control Point certification
Hazard analysis and critical control point
Hazard analysis critical control point
Hazard analysis critical control point system
Hazard analysis of critical control points
Perform HACCP inspections for aquatic organisms
Performing HACCP inspections for aquatic organisms
Undertaking HACCP inspections for aquatic organisms
Utilise HACCP

Traduction de «HACCP Plan » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


assess HACCP | examine HACCP | audit HACCP | audit of HACCP

effectuer un audit HACCP | effectuer une analyse des risques et maîtrise des points critiques


administer HACCP | utilise HACCP | apply HACCP | applying HACCP

appliquer la méthode HACCP


HACCP inspections undertaking for aquatic organisms | performing HACCP inspections for aquatic organisms | perform HACCP inspections for aquatic organisms | undertaking HACCP inspections for aquatic organisms

réaliser des inspections HACCP pour des organismes aquatiques


HACCP system | hazard analysis and critical control point | hazard analysis critical control point system | hazard analysis of critical control points | HACCP [Abbr.]

système d’analyse des dangers et points critiques pour leur maîtrise | système d’analyse des risques — points critiques pour leur maîtrise | système d'analyse des risques et maîtrise des points critiques | système HACCP | ARMPC [Abbr.] | HACCP [Abbr.]


Guidelines for the Application of the Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) System

Lignes directrices pour l'application du système de l'analyse des risques - point critique pour leur maîtrise


HACCP certification [ Hazard Analysis Critical Control Point certification ]

certification HACCP


hazard analysis critical control point [ HACCP ]

analyse des risques et maîtrise des points critiques [ HACCP ]


HACCP hazard identification approach

principe HACCP d'identification des dangers


EU Action Plan on Drugs | EU Action Plan to Combat Drugs | EU Drugs Action Plan | European Union Action Plan on Drugs | European Union Action Plan to Combat Drugs | European Union Drugs Action Plan

plan d'action de l'Union européenne en matière de lutte contre la drogue | plan d'action drogue de l'Union européenne
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(iv) the HACCP plans or the prerequisite plans of the registered establishment no longer comply with the requirements specified in the FSEP Manual; and

(iv) les plans HACCP ou les programmes préalables de l’établissement ne sont pas conformes au Manuel du PASA;


(c) the applicant or operator does not have the required HACCP plans in place or the HACCP plans are not functioning in accordance with the FSEP Manual; or

c) le demandeur ou l’exploitant n’applique pas les plans HACCP requis ou il déroge au Manuel du PASA;


(iv) if the hazard analysis has identified hazards, a HACCP plan in which all critical control points, critical limits, monitoring procedures used at critical control points, frequencies of monitoring procedures and corrective actions are specified, and

(iv) lorsque l’analyse des dangers a signalé des dangers, un plan HACCP précisant tous les points de contrôle critiques, les limites critiques, les méthodes de surveillance employées aux points de contrôle critiques, la fréquence d’emploi des méthodes de surveillance et les mesures correctives,


(c) in respect of each critical control point specified in the HACCP plan,

c) pour chaque point de contrôle critique mentionné dans le plan HACCP :


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
57.1 (1) Every operator shall ensure that all personnel at the registered establishment who are involved in the examination, handling and slaughter of food animals, the examination, processing and handling of meat products, including inedible meat products, ingredients, packaging and labelling materials, the maintenance of equipment, the handling of chemical products and the cleaning and disinfecting of equipment and the premises, the development, implementation, maintenance and supervision of prerequisite programs, HACCP plans and other control programs

57.1 (1) L’exploitant veille à ce que tous les membres du personnel de l’établissement agréé qui examinent les animaux pour alimentation humaine ou qui les manutentionnent ou les abattent, tous ceux qui examinent, transforment ou manutentionnent les produits de viande, y compris les produits de viande non comestibles, les ingrédients ou le matériel d’emballage et d’étiquetage, tous ceux qui entretiennent l’équipement, tous ceux qui manutentionnent les produits chimiques ou nettoient et assainissent l’équipement et les lieux, et tous ceux qui participent à l’élaboration, à l’application, au maintien ou à la supervision des programmes préalables, des plans HACCP ou ...[+++]


The HACCP plan must reflect normal and abnormal/ emergency operating conditions including a breakdown of the process and it must specify possible corrective actions which are to be applied in the case of abnormal/emergency operating conditions.

Le plan HACCP doit refléter les conditions d’exploitation normales et les cas d’anomalie ou d’urgence, notamment les pannes survenant au cours du procédé, et préciser les mesures correctives pouvant être appliquées dans les cas d’anomalie ou d’urgence.


The HACCP plan referred to in paragraph 2(b) must be based on the critical parameters which are used to obtain the risk reduction, in particular:

Le plan HACCP visé au point 2 b) doit être fondé sur les paramètres critiques utilisés aux fins de la réduction des risques, notamment:


If the successful functioning of the process can only be demonstrated with reference to technical parameters which are specifically related to the equipment used in the process, the HACCP plan must also include the technical limits which must be met, in particular energy uptake, number of pump strokes or dosage of chemicals.

Si l’efficacité du procédé ne peut être démontrée que sur la base des paramètres techniques inhérents à l’équipement utilisé dans le procédé, le plan HACCP doit également indiquer les limites techniques à respecter, notamment la consommation d’énergie, le nombre de coups de pompe ou les doses de substances chimiques.


The critical limits retained in the HACCP plan must be defined, based on the results of the experimental validation and/ or of the model provided.

Les limites critiques fixées dans le plan HACCP doivent être définies sur la base des résultats de la validation expérimentale ou du modèle fourni.


3. The number of sample units of the sampling plans set out in Annex I may be reduced if the food business operator can demonstrate by historical documentation that he has effective HACCP-based procedures.

3. Le nombre d'unités à prélever suivant les plans d'échantillonnage définis à l'annexe I peut être réduit si l'exploitant du secteur alimentaire est en mesure de démontrer, par une documentation historique, qu'il dispose de procédures efficaces fondées sur les principes HACCP.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'HACCP Plan' ->

Date index: 2022-11-26
w