Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Clean-up period
Cleanup time
Dual-bath treatment
Dynamic backup
Hot back-up
Hot backup
Hot lay up
Hot layup
Hot wash
Hot wash up
Hot wash-up
Hot washed wool
Hot-and-cold bath
Hot-and-cold bath treatment
Hot-and-cold open bath
Hot-and-cold open-bath treatment
Hot-and-cold open-tank treatment
On-line backup
Online back-up
Open-tank treatment
Post exercise briefing
Post mortem
Wash time
Wash up
Wash-up time
Washing
Washing up
Washup
Washup time

Vertaling van "Hot wash-up " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
post exercise briefing | post mortem | hot wash-up

critique de l'exercice








hot backup | hot back-up | dynamic backup | on-line backup | online back-up

sauvegarde à chaud | sauvegarde dynamique




clean-up period | cleanup time | washup time | wash-up time

temps de toilette


clean-up period [ wash-up time ]

temps passé à la douche [ temps passé aux douches ]


hot lay up [ hot layup ]

désarmement partiel [ désarmement pour une courte période | désarmement provisoire ]


dual-bath treatment | hot-and-cold bath | hot-and-cold bath treatment | hot-and-cold open bath | hot-and-cold open-bath treatment | hot-and-cold open-tank treatment | open-tank treatment

traitement chaud et froid en cuve ouverte
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
You have the lead-up to an exercise; you have the actual exercise itself; and at the end you have what we euphemistically refer to as hot wash-ups, where you try to evaluate very quickly what the general success was, and then you try to learn the lessons from the longer term.

Vous avez l'étape préparatoire, puis le déroulement de l'exercice proprement dit, et à la fin se déroule ce qu'on appelle par euphémisme un lavage à chaud, où l'on essaye d'évaluer très brièvement le niveau de succès de l'exercice, de façon à en tirer des leçons pour l'avenir.


crushed to pieces of approximately 15 mm and degreased with hot water at a temperature of minimum 70 °C for at least 30 minutes, minimum 80 C for at least 15 minutes, or minimum 90 °C for at least 10 minutes, and then separated and subsequently washed and dried for at least 20 minutes in a stream of hot air with an initial temperature of minimum 350 °C, or for 15 minutes in a stream of hot air with an initial temperature of more than 700 °C,

broyés en morceaux de 15 mm environ et dégraissés à l'eau chaude à une température minimale de 70 °C pendant au moins 30 minutes, une température minimale de 80 °C pendant au moins 15 minutes ou une température minimale de 90 °C pendant au moins 10 minutes, et ensuite séparés puis lavés et séchés pendant au moins 20 minutes dans un courant d'air chaud à une température initiale minimale de 350 °C ou pendant 15 minutes dans un courant d'air chaud à une température initiale supérieure à 700 °C.


‘appliances’ are appliances burning gaseous fuels used for cooking, heating, hot water production, refrigeration, lighting or washing and having, where applicable, a normal water temperature not exceeding 105 C, as well as forced draught burners (gas burners fitted with combustion air fans) and heating bodies to be equipped with such burners.

«appareils»: les appareils de cuisson, de chauffage, de production d’eau chaude, de réfrigération, d’éclairage et de lavage brûlant des combustibles gazeux et ayant, le cas échéant, une température normale d’eau qui n’est pas supérieure à 105 C. Les brûleurs à air soufflé (brûleurs à gaz équipés de ventilateurs d’air de combustion) et les corps de chauffe équipés de ces brûleurs sont assimilés à des appareils.


Experts from ENISA (the EU's European Network and Information Security Agency) will present a "hot wash" of initial results in the days immediately following the exercise and a report with key findings will be issued before the end of the year.

Des experts de l'ENISA (l'Agence européenne chargée de la sécurité des réseaux et de l'information) présenteront une «analyse à chaud» des premiers résultats de l'exercice dans les prochains jours, tandis qu'un rapport contenant les principales conclusions sera publié avant la fin de l'année.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Should the requirement in point 4 of Chapter I of Annex II to Regulation (EC) No 852/2004 (1) that ‘[a]n adequate number of washbasins is to be available . with hot and cold running water’ be interpreted as meaning that the term ‘Handwaschbecken’ used in the German language version is to be understood as any hand washing facility (connected to a hot water supply), or only as a washbasin which is used exclusively for hand-washing?

La prescription de l’annexe II, chapitre I, point 4, du règlement (CE) no 852/2004 (1), selon laquelle il faut «un nombre suffisant de lavabos . équipés d’eau courante, chaude et froide», doit-elle être interprétée en ce sens que le terme «Handwaschbecken» employé dans la version allemande de ce texte désigne toute installation (pourvue d’une arrivée d’eau chaude) pour le lavage des mains ou uniquement un lavabo destiné exclusivement au lavage des mains?


hot water (e.g. installation of new devices, direct and efficient use in space heating, washing machines).

eau chaude (exemples: installation de nouveaux appareils, utilisation directe et efficace pour le chauffage de locaux, machines à laver).


—crushed to pieces of approximately 15 mm and degreased with hot water at a temperature of minimum 70 °C for at least 30 minutes, minimum 80 C for at least 15 minutes, or minimum 90 °C for at least 10 minutes, and then separated and subsequently washed and dried for at least 20 minutes in a stream of hot air with an initial temperature of minimum 350 °C, or for 15 minutes in a stream of hot air with an initial temperature of more than 700 °C,

—broyés en morceaux de 15 mm environ et dégraissés à l'eau chaude à une température minimale de 70 °C pendant au moins 30 minutes, une température minimale de 80 °C pendant au moins 15 minutes ou une température minimale de 90 °C pendant au moins 10 minutes, et ensuite séparés puis lavés et séchés pendant au moins 20 minutes dans un courant d'air chaud à une température initiale minimale de 350 °C ou pendant 15 minutes dans un courant d'air chaud à une température initiale supérieure à 700 °C.


Every sink or other such facility provided for the washing of food is to have an adequate supply of hot and/or cold potable water consistent with the requirements of Chapter VII and be kept clean and, where necessary, disinfected.

Tout évier ou dispositif similaire de lavage des aliments doit disposer d'une alimentation adéquate en eau potable, chaude et/ou froide, être conforme aux exigences du chapitre VII et être nettoyé régulièrement et, au besoin, désinfecté.


The proposal covers in particular the broad area of appliances used for cooking, heating, hot water production, refrigeration, lighting or washing, regardless of whether those appliances are manufactured in series or are produced as a single unit.

La proposition couvre notamment une vaste gamme d'appareils utilisés pour la cuisson, le chauffage, la production d'eau chaude, la réfrigération, l'éclairage ou le lavage, qu'ils soient produits en série ou à l'unité.


(i) changing rooms, wash basins, showers and flush lavatories; the latter shall not open directly on to the work rooms; the wash basins must have hot and cold running water, materials for cleansing and disinfecting the hands and disposable hand towels; the wash basins must be near the lavatories;

i) des vestiaires, des lavabos et des douches ainsi que des cabinets d'aisance avec chasse d'eau, ces derniers ne pouvant ouvrir directement sur les locaux de travail ; les lavabos doivent être pourvus d'eau courante chaude et froide, de dispositifs pour le nettoyage et la désinfection des mains ainsi que d'essuie-mains à n'utiliser qu'une seule fois ; des lavabos doivent être placés à proximité des cabinets d'aisance;




Anderen hebben gezocht naar : clean-up period     cleanup time     dual-bath treatment     dynamic backup     hot back-up     hot backup     hot lay up     hot layup     hot wash     hot wash up     hot wash-up     hot washed wool     hot-and-cold bath     hot-and-cold bath treatment     hot-and-cold open bath     hot-and-cold open-bath treatment     hot-and-cold open-tank treatment     on-line backup     online back-up     open-tank treatment     post exercise briefing     post mortem     wash time     wash up     wash-up time     washing     washing up     washup     washup time     Hot wash-up     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Hot wash-up' ->

Date index: 2022-05-19
w