Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
E965 maltitol
E965i maltitol
E965ii maltitolsyrup
Glucose syrup with a high fructose content
Glucose-fructose
HFCS
HFGS
High fructose corn syrup
High fructose glucose syrup
High-fructose corn syrup
High-fructose glucose syrup
Hydrogenated high maltose syrup
Hydrogenated high-maltose glucose syrup
Isosyrup

Vertaling van "Hydrogenated high-maltose glucose syrup " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
E965 maltitol | E965i maltitol | E965ii maltitolsyrup | hydrogenated high-maltose glucose syrup

E965 maltitol | E965i maltitol | E965ii sirop de maltitol


glucose syrup with a high fructose content | high fructose glucose syrup | high-fructose glucose syrup | HFGS [Abbr.]

sirop de glucose à haute teneur en fructose | SGHTF [Abbr.]


hydrogenated high maltose syrup

sirop hydrogéné à teneur élevée en maltose [ sirop hydrogéné concentré en maltose ]


high-fructose corn syrup [ HFCS | high fructose corn syrup | glucose-fructose | isosyrup ]

sirop de maïs à haute teneur en fructose [ sirop de glucose à haute teneur en fructose | glucose-fructose ]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Hydrogenated starch hydrolysate, hydrogenated glucose syrup and polyglucitol

Hydrolysat d’amidon hydrogéné, sirop de glucose hydrogéné et polyglucitol.


Other names are used for isoglucose such as glucose-fructose syrup, fructose-glucose syrup and high fructose corn syrup.

D'autres dénominations sont utilisées pour désigner l'isoglucose, par exemple sirop de glucose-fructose, sirop de fructose-glucose et sirop de maïs à haute teneur en fructose.


It is manufactured by the catalytic hydrogenation of a mixture of starch hydrolysates consisting of glucose, maltose and higher glucose polymers, similar to the catalytic hydrogenation process used for the manufacture of maltitol syrup.

Il est produit par l’hydrogénation catalytique d’un mélange d’hydrolysats d’amidon composé de glucose, de maltose et de polymères de glucose supérieur, similaire au processus d’hydrogénation catalytique utilisé pour la fabrication du sirop de maltitol.


Other sugars, including chemically pure lactose, maltose, glucose and fructose, in solid form; sugar syrups not containing added flavouring or colouring matter; artificial honey, whether or not mixed with natural honey; caramel.

Autres sucres, y compris le lactose, le maltose, le glucose et le fructose (lévulose) chimiquement purs, à l’état solide; sirops de sucres sans addition d’aromatisants ou de colorants; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel; sucres et mélasses caramélisés


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
When high-fructose corn syrup is ingested, blood glucose levels spike faster and subsequently drop faster, making the body crave more sweetness.

Lorsqu'on ingère du sirop de maïs riche en fructose, les niveaux de glucose dans le sang s'élèvent plus vite et par la suite baissent plus rapidement, ce qui amène le corps à vouloir davantage de sucre.


Sorbitol (IFN 8-16-024) is a substance prepared industrially from glucose by high pressure hydrogenation or by electrolytic reduction.

Sorbitol (NIA 8-16-024) — substance préparée industriellement par hydrogénation à haute pression ou par réduction électrolytique de glucose.


Sorbitol (IFN 8-16-024) is a substance prepared industrially from glucose by high pressure hydrogenation or by electrolytic reduction.

Sorbitol (NIA 8-16-024) — substance préparée industriellement par hydrogénation à haute pression ou par réduction électrolytique de glucose.


1702 | Other sugars, including chemically pure lactose, maltose, glucose and fructose, in solid form; sugar syrups not containing added flavouring or colouring matter, artificial honey, whether or not mixed with natural honey, caramel |

1702 | Autres sucres, y compris le lactose, le maltose, le glucose et le fructose (lévulose) chimiquement purs, à l’état solide; sirops de sucres sans addition d’aromatisants ou de colorants; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel; sucres et mélasses caramélisés |


1702 | Other sugars, including chemically pure lactose, maltose, glucose and fructose, in solid form; sugar syrups not containing added flavouring or colouring matter; artificial honey, whether or not mixed with natural honey; caramel: |

1702 | Autres sucres, y compris le lactose, le maltose, le glucose et le fructose (lévulose) chimiquement purs, à l’état solide; sirops de sucres sans addition d’aromatisants ou de colorants; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel; sucres et mélasses caramélisés: |


1702 | Other sugars, including chemically pure lactose, maltose, glucose and fructose, in solid form; sugar syrups not containing added flavouring or colouring matter; artificial honey, whether or not mixed with natural honey; caramel: | | |

1702 | Autres sucres, y compris le lactose, le maltose, le glucose et le fructose (lévulose) chimiquement purs, à l’état solide; sirops de sucres sans addition d’aromatisants ou de colorants; succédanés du miel, même mélangés de miel naturel; sucres et mélasses caramélisés: | | |




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Hydrogenated high-maltose glucose syrup' ->

Date index: 2023-06-05
w