Oils obtained fr
om the fruit of the olive tree solely by mechanical or other physical means under conditions that do not lead to alterations in the oil, which have not undergone any treatment other than washing, decantation, centrifugation or filtration, to the exclusion of oils obtained using solvents or using adjuvants having a chemical or biochemical action
(not including the enzyme activities naturally present in olives), or by re-esterificat
ion process and any mixture with oils ...[+++] of other kinds.Huiles obtenues à p
artir du fruit de l’olivier uniquement par des procédés mécaniques ou d’autres procédés physiques, dans des conditions qui
n’entraînent pas d’altération de l’huile, le fruit n’ayant subi aucun traitement autre que le lavage, la décantation, la centrifugation et la filtration, à l’exclusion des huiles obtenues à l’aide de solvants ou d’adjuvants à action chimique ou biochimique (à l'excep
tion des phénomènes enzymatiques nature ...[+++]llement présents dans l'olive), ou par des procédés de réestérification, et de tout mélange avec des huiles d’autre
nature.