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Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Chlorine-restricted diet
Cold meats
Corned beef
Diet poor in chlorine
Energy restricted diet
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Import export specialist in meat and meat products
Low caloric diet
Low calorie diet
Low salt diet
Low sodium diet
Low-calorie diet
Low-chlorine diet
Low-sodium diet
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat diet
Meat extract
Meat paste
Meat product
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Senior export specialist in meat and meat products
Slimming diet
Sodium restricted diet
Trainee meat and meat products distribution manager
Weight-reducing diet
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Vertaling van "Meat diet " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE




customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


low-sodium diet | low sodium diet | low salt diet | sodium restricted diet

régime pauvre en sodium | régime à teneur en sodium réduite | régime appauvri en sodium | régime pauvre en sel | régime hyposodé | régime restreint en sodium


energy restricted diet | slimming diet | weight-reducing diet

régime amaigrissant | régime hypocalorique


chlorine-restricted diet | diet poor in chlorine | low-chlorine diet

régime pauvre en chlore


low-calorie diet | low calorie diet | low caloric diet

régime hypocalorique | régime pauvre en calories
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
For example, healthier and low-meat diets could save as much as 30% to 40% of water currently used for food production.

Par exemple, opter pour une alimentation plus saine et plus pauvre en viande permettrait d'économiser jusqu'à 30 % à 40 % de l'eau actuellement utilisée pour la production de denrées alimentaires.


Although by 2050 it is projected to represent a third of total EU emissions, agriculture can reduce emissions by 42–49 % through a range of new techniques, including a healthier diet with less meat.

Si on estime que l’agriculture doit représenter un tiers des émissions totales de l’UE d’ici à 2050, le secteur pourrait néanmoins réduire ses émissions dans une proportion comprise entre 42 et 49 % à travers une série de nouvelles techniques.


Demand can be reduced by continuing the process of removal from detergents and by more efficient use in fertilisers or by moving to low-meat diets or stabilising populations.

Il est possible de réduire la demande en continuant à limiter toujours davantage l'emploi du phosphore dans les détergents et en utilisant plus efficacement le phosphore au niveau des engrais; il est également possible d'adopter un régime alimentaire plus pauvre en viande ou de s'efforcer de stabiliser les populations.


Although by 2050 it is projected to represent a third of total EU emissions, agriculture can reduce emissions by 42–49 % through a range of new techniques, including a healthier diet with less meat.

Si on estime que l’agriculture doit représenter un tiers des émissions totales de l’UE d’ici à 2050, le secteur pourrait néanmoins réduire ses émissions dans une proportion comprise entre 42 et 49 % à travers une série de nouvelles techniques.


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Although by 2050 it is projected to represent a third of total EU emissions, agriculture can reduce emissions by 42-49 % through a range of new techniques, including a healthier diet with less meat.

Si on estime que l’agriculture doit représenter un tiers des émissions totales de l’UE d’ici à 2050, le secteur pourrait néanmoins réduire ses émissions dans une proportion comprise entre 42 et 49 % à travers une série de nouvelles techniques.


It's a global problem because the increase in consumption in Asian countries, for example, or in central South America where the middle-income groups are becoming more dependent on a meat diet, you're seeing this demand for both protein meals and fat going up.

C'est un problème mondial attribuable à l'augmentation de la consommation dans les pays asiatiques, par exemple, en Amérique du Centre-Sud où la classe moyenne mange de plus en plus de viande; on observe d'ailleurs une demande accrue de protéines et de matières grasses.


That overall dietary patterns may be more relevant than specific foods in the etiology of diet-related diseases; healthy dietary patterns are characterised by high consumption of fruits and vegetables, consumption of fish and by giving preference to low-fat dairy, whole grains, lean meat and poultry and using vegetable oils as replacement of solid fats where possible, as in the Mediterranean diet or any other diets, following relevant national dietary guidelines/nutrition recommendations;

que le comportement alimentaire général peut importer davantage que certains aliments spécifiques dans l’étiologie des pathologies liées à l’alimentation; que les comportements alimentaires sains se caractérisent par une consommation élevée de fruits et de légumes, par la consommation de poisson, par la préférence donnée aux produits laitiers maigres, aux céréales complètes, à la viande et à la volaille maigres et par le remplacement des graisses solides par de l’huile végétale dans la mesure du possible, comme dans le régime méditerranéen ou tout autre régime respectant les lignes directrices en matière alimentaire ou les recommandatio ...[+++]


That overall dietary patterns may be more relevant than specific foods in the etiology of diet-related diseases; healthy dietary patterns are characterised by high consumption of fruits and vegetables, consumption of fish and by giving preference to low-fat dairy, whole grains, lean meat and poultry and using vegetable oils as replacement of solid fats where possible, as in the Mediterranean diet or any other diets, following relevant national dietary guidelines/nutrition recommendations.

que le comportement alimentaire général peut importer davantage que certains aliments spécifiques dans l’étiologie des pathologies liées à l’alimentation; que les comportements alimentaires sains se caractérisent par une consommation élevée de fruits et de légumes, par la consommation de poisson, par la préférence donnée aux produits laitiers maigres, aux céréales complètes, à la viande et à la volaille maigres et par le remplacement des graisses solides par de l’huile végétale dans la mesure du possible, comme dans le régime méditerranéen ou tout autre régime respectant les lignes directrices en matière alimentaire ou les recommandatio ...[+++]


Since the mothers’ diet is so dependent on plant, geological and climatic conditions within the production area and since those vary over the year, the levels of CLA in milk is also variable, so that it is possible to establish a positive correlation with their levels in intramuscular fat and the longissimus dorsi muscle of the kid which, in turn, influences the colour, taste and succulence of the meat.

Étant donné que le régime alimentaire de la mère dépend fortement des conditions phytoédafoclimatiques, qui varient tout au long de l’année dans l’aire de production, la concentration d’ALC dans le lait varie également, ce qui a un effet positif sur les quantités présentes dans la graisse intramusculaire du longissimus dorsi des animaux, et influence à son tour la couleur, les qualités organoleptiques et la succulence de la viande.


Although by 2050 it is projected to represent a third of total EU emissions, agriculture can reduce emissions by 42-49 % through a range of new techniques, including a healthier diet with less meat.

Si on estime que l’agriculture doit représenter un tiers des émissions totales de l’UE d’ici à 2050, le secteur pourrait néanmoins réduire ses émissions dans une proportion comprise entre 42 et 49 % à travers une série de nouvelles techniques.




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Date index: 2022-03-24
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