Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise on food preservation
Advise towards preservation of food
Canadian Committee on Food Preservation
Canadian Committee on Storage and Transport of Food
Cannery
Canning
Canning industry
Conserving food
Curing methods for a tobacco leaf
Curing methods for tobacco leaves
Food canning
Food care
Food preservation
Food preserving
Food-preserving industry
Method of food preservation
Preservation of food
Preserved food
Preserved product
Preserving methods for tobacco leaves
Preserving of foodstuffs
Recommend on food preservation
Suggest on food preservation
Tinned food
Tobacco leaves curing methods

Vertaling van "Method food preservation " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
advise towards preservation of food | suggest on food preservation | advise on food preservation | recommend on food preservation

donner des conseils sur la conservation de denrées alimentaires


cannery [ canning | canning industry | food-preserving industry | canning industry(UNBIS) ]

conserverie [ industrie de la conserve | mise en conserve ]


food preserving [ preserving of foodstuffs ]

conservation des aliments


conserving food | food care | food preservation | preservation of food

conservation des aliments




food canning | food preservation

conservation de produits alimentaires | conservation des aliments | mise en conserve de produits alimentaires


food preservation

conservation des denrées alimentaires [ conservation des aliments ]


Canadian Committee on Food Preservation [ Canadian Committee on Storage and Transport of Food ]

Canadian Committee on Food Preservation [ Canadian Committee on Storage and Transport of Food ]


preserved product [ preserved food | tinned food ]

produit en conserve [ conserve ]


curing methods for a tobacco leaf | tobacco leaves curing methods | curing methods for tobacco leaves | preserving methods for tobacco leaves

méthodes de séchage de feuilles de tabac
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
This method of food preservation is subject to specific conditions.

Cette méthode de conservation des aliments est soumise à des conditions spécifiques.


The concept is defined as the right and the capacity of a country or a region to democratically decide about and implement its own agricultural and food policies, priorities and strategies; the concept prioritises local production for local food needs and preserves the diversity of cultures, farmers´ knowledge and production methods.

Ce concept est défini comme le droit et la capacité d'un pays ou d'une région à arrêter et à appliquer démocratiquement ses propres politiques, priorités et stratégies agricoles et alimentaires; il accorde la priorité à la production locale destinée à subvenir aux besoins alimentaires locaux et préserve la diversité des cultures, les connaissances des agriculteurs et les méthodes de production.


Organic production is an overall system of farm management and food production that combines best environmental practices, a high level of biodiversity, the preservation of natural resources, the application of high animal welfare standards and a production method in line with the preference of certain consumers for products produced using natural substances and processes.

La production biologique est un système global de gestion agricole et de production alimentaire qui allie les meilleures pratiques environnementales, un haut degré de biodiversité, la préservation des ressources naturelles, l'application de normes élevées en matière de bien-être animal et une méthode de production respectant la préférence de certains consommateurs à l'égard de produits obtenus grâce à des substances et à des procédés naturels.


Organic production is an overall system of farm management and food production that combines best environmental practices, a high level of biodiversity, the preservation of natural resources, the application of high animal welfare standards and a production method in line with the preference of certain consumers for products produced using natural substances and processes.

La production biologique est un système global de gestion agricole et de production alimentaire qui allie les meilleures pratiques environnementales, un haut degré de biodiversité, la préservation des ressources naturelles, l'application de normes élevées en matière de bien-être animal et une méthode de production respectant la préférence de certains consommateurs à l'égard de produits obtenus grâce à des substances et à des procédés naturels.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
- Optimising innovation in the European food industry through the integration of advanced technologies into traditional food production, key process technologies to enhance the functionality of food, the development of new ingredients and products, preservation methods and technologies and organoleptic aspects in the production of foods and new food components, the development and demonstration of high-tech, eco-efficient processing and packaging, smart control applications and more efficient management of by-products, wastes and ener ...[+++]

- Optimisation de l'innovation dans le secteur alimentaire européen, grâce à l'intégration de technologies avancées dans la production alimentaire traditionnelle, de technologies de traitement essentielles pour améliorer la fonctionnalité des aliments; le développement d'ingrédients et de produits nouveaux, de méthodes et de technologies de conservation et d'aspects organoleptiques dans la production d'aliments et de nouveaux éléments alimentaires; le développement et la démonstration de méthodes de traitement et d'emballage à haute technologie et éco- ...[+++]


- Optimising innovation in the European food industry through the integration of advanced technologies into traditional food production, key process technologies to enhance the functionality of food, the development of new ingredients and products, preservation methods and technologies and organoleptic aspects in the production of foods and new food components, the development and demonstration of high-tech, eco-efficient processing and packaging, smart control applications and more efficient management of by-products, wastes and ener ...[+++]

- Optimisation de l’innovation dans le secteur alimentaire européen, grâce à l’intégration de technologies avancées dans la production alimentaire traditionnelle, de technologies de traitement essentielles pour améliorer la fonctionnalité des aliments; le développement d’ingrédients et de produits nouveaux, de méthodes et de technologies de conservation et d’aspects organoleptiques dans la production d’aliments et de nouveaux éléments alimentaires; le développement et la démonstration de méthodes de traitement et d’emballage à haute technologie et éco- ...[+++]


(29a) It is necessary to recognise the role of SMEs in maintaining the cultural diversity of food throughout the EU and to underline the need for measures to help SMEs comply with new safety and hygiene rules; these measures should at the same time be designed to safeguard typical local and traditional products often involving specific production and preservation methods.

(29 bis) Il est important de reconnaître le rôle des PME dans le maintien de la diversité culturelle alimentaire dans l'Union, de même que de veiller à ce que les mesures appropriées soient prises pour garantir leur capacité à satisfaire aux nouvelles règles en matière de sécurité et d'hygiène; ces mesures devraient, en même temps, viser à la sauvegarde des produits typiques locaux et traditionnels souvent liés à des méthodes spécifiques de production et de conservation.


At the beginning of the nineteenth century, these were the only known methods of conserving foodstuffs. At that time, the French government, concerned with the problems of supplying and transporting food for its armies in the Napoleonic wars, decided to offer a prize for the invention of a method of long-term preservation.

C'étaient là les seules méthodes de conservation d'aliments connues au début du XIXe siècle lorsque le gouvernement français, confronté aux problèmes d'approvisionnement et d'acheminement des aliments vers les armées pendant les guerres napoléoniennes, décide d'organiser un prix pour stimuler l'invention d'un système de conservation de longue durée.


This method of food preservation is subject to specific conditions.

Cette méthode de conservation des aliments est soumise à des conditions spécifiques.


Food irradiation is a physical method of processing and preserving food which is comparable to methods such as heat treatment or freezing.

L'irradiation des denrées alimentaires est une méthode physique de transformation et de conservation des denrées comparable à des méthodes telles que le traitement thermique ou la congélation.


w