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Dairy cow
Dairy herd
Dehydrated milk
Dried milk
Dried skim milk
Freeze-dried milk
Half margarine
Half-fat margarine
Household margarine
Low-fat margarine
Milk
Milk cow
Milk margarine
Milk powder
Milking bail
Milking barn
Milking parlor
Milking parlour
Milking room
Non-fat dried milk
Non-fat dry milk
Nonfat dry milk
Powdered milk
Powdered skim milk
Reduced fat margarine
S.M.P.
Skim milk powder
Skimmed milk powder
Table margarine
Three-quarter margarine

Traduction de «Milk margarine » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous






half-fat margarine | low-fat margarine

demi-margarine | margarine pauvre en matière grasse


reduced fat margarine | three-quarter margarine

margarine allégée | trois quarts margarine


powdered milk [ dehydrated milk | dried milk | freeze-dried milk | milk powder ]

lait en poudre [ lait déshydraté | lait desséché | lait lyophilisé | poudre de lait ]


skim milk powder [ S.M.P. | skimmed milk powder | dried skim milk | powdered skim milk | non-fat dry milk | non-fat dried milk | nonfat dry milk ]

poudre de lait écrémé [ P.L.E. | lait écrémé en poudre ]


dairy cow [ dairy herd | milk cow ]

vache laitière [ cheptel laitier ]


table margarine | household margarine

margarine de table | margarine pour usage domestique


milking parlour | milking parlor | milking room | milking barn | milking bail

salle de traite | lieu de traite | local de traite
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
In order to allow a more precise identification of those commodities in the model health certificates, it is necessary to add the missing HS codes 15.17 (margarine) and 28.35 (phosphates) in the respective models of the health certificates ‘Milk-HTB’, ‘Milk-HTC’ and ‘Milk-T/S’ in Annex II to that Regulation.

Afin de permettre une identification plus précise de ces marchandises dans les modèles de certificat sanitaire, il est nécessaire d’ajouter les codes SH manquants [15.17 (margarine) et 28.35 (phosphates)] dans les modèles de certificats sanitaires «Milk-HTB», «Milk-HTC» et «Milk-T/S» à l’annexe II dudit règlement.


(1) Apple (or rhubarb) and (naming the fruit) jam; Bread; Butter; Concentrated (naming the fruit) juice except frozen concentrated orange juice; Fig marmalade with pectin; Fish roe (caviar); Ice cream mix; Ice milk mix; Icing sugar; Liqueur; Lobster paste; Margarine; (naming the flavour) Milk; (naming the flavour) Partly skimmed milk; (naming the flavour) Partly skimmed milk with added milk solids; (naming the flavour) Skim milk; (naming the flavour) Skim milk with added milk solids; (naming the fruit) Jam with pectin ...[+++]

(1) Achards (relish); beurre; catsup de tomates; confiture de (nom du fruit) avec pectine; confiture de pommes (ou de rhubarbe) et de (nom du fruit); cornichons; gelée de (nom du fruit) avec pectine; jus de (nom du fruit) concentré sauf le jus d’orange concentré congelé; lait écrémé (indication de l’arôme); lait écrémé (indication de l’arôme) additionné de solides du lait; lait (indication de l’arôme); lait partiellement écrémé (indication de l’arôme); lait partiellement écrémé (indication de l’arôme) additionné de solides du lait; liqueur; margarine; marmelade d’ananas avec pectine; marmelade de figues avec pectine; mél ...[+++]


Third, I want to come directly to your point about what advertisers try to do. Let me go to your points about butter, eggs, margarine and milk.

Troisièmement, j'aimerais aborder directement le point que vous avez soulevé à propos de ce que les publicitaires essaient de faire et particulièrement à propos de la publicité dont font l'objet des produits comme le beurre, les oeufs, la margarine et le lait.


In order to allow a more precise identification of those commodities in the model health certificates, it is necessary to add the missing HS codes 15.17 (margarine) and 28.35 (phosphates) in the respective models of the health certificates ‘Milk-HTB’, ‘Milk-HTC’ and ‘Milk-T/S’ in Annex II to that Regulation.

Afin de permettre une identification plus précise de ces marchandises dans les modèles de certificat sanitaire, il est nécessaire d’ajouter les codes SH manquants [15.17 (margarine) et 28.35 (phosphates)] dans les modèles de certificats sanitaires «Milk-HTB», «Milk-HTC» et «Milk-T/S» à l’annexe II dudit règlement.


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[2] Products covered by marketing standards: beef and veal, eggs, fresh and processed fruit and vegetables, honey, hops, milk and milk products, olive oil, pig meat, poultry, sheep meat, sugar, wine, cocoa and chocolate products, coffee extracts and chicory extracts, fruit juice, fruit jams, jellies and marmalades, etc., spirit drinks, and butter, margarine and blends.

[2] Les produits couverts par les normes de commercialisation sont les suivants: viandes de bœuf et de veau, œufs, fruits et légumes frais et transformés, miel, houblon, lait et produits laitiers, huile d’olives, viande de porc, volaille, viande ovine, sucre, vin, produits à base de chocolat et de cacao, extraits de café et de chicorée, jus de fruits, confitures, gelées et marmelades de fruits, etc., spiritueux, beurre, margarines et mélanges.


‘Milchmargarine’: for margarine containing at least 5 % whole milk, skimmed milk or other suitable milk products

«Milchmargarine»: pour une margarine contenant au moins 5 % en poids de lait entier, de lait maigre ou de produits laitiers appropriés


Since then, we have added iodine to salt, fortified milk and margarine with vitamin D, and most recently added folic acid to white flour and pasta products.

Depuis, nous avons ajouté de l'iode au sel, de la vitamine D au lait et à la margarine, et, tout récemment, de l'acide folique à la farine blanche et aux pâtes alimentaires.


Whereas the possibility of manufacturing products with various fat contents should be maintained and, in order to avoid confusing the consumer, and in view of experience gained in the milk sector, the terms 'butter' and 'margarine' should be used solely for certain categories of products with a clearly defined fat content;

considérant que, tout en assurant la liberté de fabriquer des produits ayant des teneurs en matières grasses différentes, il convient, pour éviter aussi la confusion du consommateur, et au vu de l'expérience acquise pour le lait, de limiter l'utilisation des termes « beurre » et « margarine » à certaines catégories de produits ayant un taux de matières grasses clairement défini;


The proposal is based on a broad consensus of milk producers, margarine manufacturers and consumers.

Cette proposition est le résultat d'un large consensus associant les producteurs laitiers, les margariniers et les consommateurs.


These include milk fats (butter), non-milk fats (margarine) and fats composed of plant and animal products.

Il s'agit de matières grasses laitières (beurre) et non laitières (margarine) et de matières grasses composées de produits végétaux et animaux.




D'autres ont cherché : p     dairy cow     dairy herd     dehydrated milk     dried milk     dried skim milk     freeze-dried milk     half margarine     half-fat margarine     household margarine     low-fat margarine     milk cow     milk margarine     milk powder     milking bail     milking barn     milking parlor     milking parlour     milking room     non-fat dried milk     non-fat dry milk     nonfat dry milk     powdered milk     powdered skim milk     reduced fat margarine     skim milk powder     skimmed milk powder     table margarine     three-quarter margarine     Milk margarine     


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Date index: 2024-12-04
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