0403 | Buttermilk, curdled milk and cream, yoghur
t, kephir and other fermented or acidified milk and cream, whether or not concentrated or containing added sugar or other sweetening matter or flavoured
or containing added fruit, nuts or cocoa | Manufacture in which: –all the materials of Chapter 4 used are wholly obta
ined,–all the fruit juice (except that of pineapple, lime or grapef ...[+++]ruit) of heading 2009 used is originating, and–the value of all the materials of Chapter 17 used does not exceed 30 % of the ex-works price of the product | |0403 | Babeurre, lait et crème caillés, yoghourt, képhir et aut
res laits et crèmes fermentés ou acidifiés, même concentrés ou additionnés de sucre ou d'autres édulcorants ou aromatisé
s ou additionnés de fruits ou de cacao | Fabrication dans laquelle: –toutes les matières du chapitre 4 utilisées doivent être entièrement obtenues,–tous les jus de fruits (à l'exclusion des jus d'ananas, de limes, de limettes ou de pamplemousse) du no2009 utilisés doivent être déjà originaires, et–la valeur de toutes les matières du chapitre 17 utilisées
...[+++]ne doit pas excéder 30 % du prix départ usine du produit | |