Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Administer preservation treatments
Advise on food preservation
Advise towards preservation of food
Apply preservation treatments
Employ preservation treatments
Fat-type pig
Hardened lard
Heavyweight pig
Implement preservation treatments
Lard hog
Lard pig
Lard stearin
Lard stearine
Lard-type pig
Larder
Natural preserve
Naturalized reserve
Nature preserve
Nature reserve
OS-type preservative
Oil-solvent preservative
Preserve
Preserve creative process documentation
Preserve documentation about creative process
Preserve documentation during creative process
Preserved lard
Recommend on food preservation
Reservation
Scientific reserve
Soil-solvent-type preservative
Suggest on food preservation
Tinned lard
Wild preserve

Vertaling van "Preserved lard " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


fat-type pig | lard hog | lard pig | larder | lard-type pig

porc gras | porc lourd


fat-type pig | heavyweight pig | lard pig | larder | lard-type pig

porc de type gras | porc lourd


advise towards preservation of food | suggest on food preservation | advise on food preservation | recommend on food preservation

donner des conseils sur la conservation de denrées alimentaires


preserve documentation during creative process | preserve documents related to the creation and production of the work | preserve creative process documentation | preserve documentation about creative process

conserver la documentation sur le processus créatif


administer preservation treatments | implement preservation treatments | apply preservation treatments | employ preservation treatments

appliquer des traitements de conservation






oil-solvent preservative | OS-type preservative | soil-solvent-type preservative

produit de préservation soluble dans l'huile


nature preserve | preserve | nature reserve | naturalized reserve | wild preserve | scientific reserve | reservation | natural preserve

réserve écologique | réserve biologique | réserve | réserve naturelle | réserve de nature | réserve de nature et d'observation de la faune | réserve de faune et de flore
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
salted meats, cured meat products, lard, preserved meats and processed offal,

de salaisons, produits de charcuterie, saindoux, conserves de viandes et abats transformés,


salted meats, cured meat products, lard, preserved meats and processed offal,

de salaisons, produits de charcuterie, saindoux, conserves de viandes et abats transformés,


From 1997 to 2000, the levy was due from all persons making retail sales of meat and other products such as salted meats, cured meat products, lard, preserved meats, processed offal and meat- and offal-based animal feed and whose turnover during the previous calendar year was at least FRF 2,5 million excluding VAT.

De 1997 à 2000, cette taxe était due par toute personne qui réalisait des ventes au détail de viandes et d’autres produits tels que salaisons, produits de charcuterie, saindoux, conserves de viandes, abats transformés ainsi que d’aliments pour animaux à base de viandes et d’abats, dont le chiffre d’affaires de l’année civile précédente était au moins égal à 2,5 millions de FRF hors TVA.


Bellies and parts thereof // // 5. Other: // // aa) Boned or boneless // // // CCT heading No // Description // // // // 15.01 // Lard, other pig fat and poultry fat, rendered or solvent extracted: // // A. Lard and other pig fat: // // II. Other // 16.01 // Sausages and the like, of meat, meat offal or animal blood: // // B. Other: // // I. Sausages, dry or for spreading, uncooked // 16.02 // Other prepared or preserved meat or meat offal: // // B. Other: // // III. Other: // // a) Containing meat or offal of domestic swine: // // ...[+++]

Poitrines et morceaux de poitrines // // 5. autres: // // aa) désossées // // // Numéro du tarif douanier commun // Désignation des produits // // // // 15.01 // Saindoux, autres graisses de porc et graisses de volailles, pressés, fondus ou extraits à l'aide de solvants: // // A. Saindoux et autres graisses de porc: // // II. autres // 16.01 // Saucisses, saucissons et similaires, de viandes, d'abats ou de sang: // // B. autres: // // I. Saucisses et saucissons, secs ou à tartiner, non cuits // 16.02 // Autres préparations et conserves de viandes ou d'abats: // // B. autres: // // III. non dénommées: // // a) contenant de la viande ou ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
WHEREAS ALTHOUGH THE ADDITION TO BUTTER OF SMALL QUANTITIES OF OTHER SUBSTANCES SUCH AS COLOURING SUBSTANCES , PRESERVING OR DEVELOPING AGENTS ( FOR EXAMPLE SESAME OIL ) MAY NOT BE SUCH AS TO CHANGE ITS TARIFF CLASSIFICATION , THE ADMIXTURE WITH MILKFATS OF OTHER FATS SUCH AS LARD , SUET OR COCONUT OIL , AS IN THE PRESENT CASE , IN QUANTITIES WHICH CANNOT BE REGARDED AS BEING VERY SMALL , RESULTS IN PRODUCTS WHICH DO NOT HAVE THE CHARACTERISTICS OF BUTTER AND MUST THEREFORE BE EXCLUDED FROM HEADING N 04.03 ;

CONSIDERANT QUE SI L'ADDITION EVENTUELLE AU BEURRE DE QUANTITES MINIMES D'AUTRES SUBSTANCES TELLES QUE DES MATIERES COLORANTES, DES AGENTS CONSERVATEURS OU REVELATEURS ( PAR EXEMPLE HUILE DE SESAME ) N'EST PAS DE NATURE A MODIFIER SON CLASSEMENT TARIFAIRE, L'ADJONCTION, COMME C'EST LE CAS, A DES MATIERES GRASSES PROVENANT DU LAIT D'AUTRES MATIERES GRASSES TELLES QUE SAINDOUX, SUIF, OU HUILE DE COCO ET DANS DES QUANTITES QUE L'ON NE PEUT CONSIDERER COMME MINIMES, A POUR EFFET DE CONSTITUER DES PRODUITS QUI N'ONT PLUS LE CARACTERE DE BEURRE ET DOIVENT, DES LORS, ETRE EXCLUS DE LA POSITION 04.03 ;


w