Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beef animal
Beef back ribs
Beef cattle
Beef cubes
Boneless diced beef
Bullock
Chopped beef
Curb rib
Diced beef
Diced stewing beef
End cut chop
Flat ribs
Fore ribs
Fresh ground beef
Ground beef
Hamburg
Kerbing rib
Loin blade chop
Minced beef
Prime rib roast beef
Protective rib
Regular ground beef
Rib chop
Rib end chop
Rib end pork chop
Rib of beef
Rib-end chop
Rib-end loin chop
Risbteak
Scuff rib
Standing prime rib roast beef
Steer
Stew beef
Stewing beef
Tick ribs
Top ribs

Traduction de «Rib beef » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
prime rib roast beef [ standing prime rib roast beef ]

côte de boeuf rôtie


braised short ribs of beef, jardinière [ braised short ribs, jardinière ]

plat de côtes de boeuf braisées jardinière






stewing beef | diced beef | diced stewing beef | stew beef | beef cubes | boneless diced beef

bœuf en cubes


ground beef | fresh ground beef | hamburg | minced beef | chopped beef | regular ground beef

bœuf haché


rib chop | rib-end loin chop | rib end chop | rib-end chop | rib end pork chop | end cut chop | loin blade chop

côtelette seconde | côtelette bout des côtes




flat ribs | fore ribs | tick ribs | top ribs

plat de côtes découvertes


curb rib | kerbing rib | protective rib | scuff rib

cordon de protection | nervure de protection
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
9 (1) A grader, or an employee of an establishment under the direct supervision of a grader, shall, when requested by a person in authority at the establishment to grade-stamp a beef carcass, mark the beef carcass with a grade stamp, in red ink, on the short loin and rib, on both sides of the beef carcass.

9 (1) Le classificateur ou un employé de l’établissement, sous la surveillance directe du classificateur, qui, à la demande d’un responsable de l’établissement, appose l’estampille de classification sur une carcasse de boeuf doit le faire à l’encre rouge sur les deux côtés de celle-ci, sur la longe courte et la côte.


(2) Where it is impossible to take an accurate fat measurement of a beef carcass, the grader shall determine the fat level through an assessment of the external fat on the beef carcass or by an examination of the fat on the right side of the beef carcass after it has been knife-ribbed.

(2) S’il est impossible de prendre une mesure précise du gras de la carcasse de boeuf, le classificateur détermine l’épaisseur de gras de la carcasse par une appréciation du gras de couverture de celle-ci ou par un examen du gras sur le côté droit de la carcasse, après que l’incision transversale a été pratiquée.


(c) in the case of fat that is removed from a beef carcass that is graded Canada A, Canada AA or Canada AAA, the fat bearing the grade stamp or roller brand is reapplied, to the satisfaction of a grader, to the rib of any other beef carcass that is graded Canada A, Canada AA or Canada AAA.

c) soit, dans le cas du gras enlevé d’une carcasse de boeuf classée dans l’une des catégories Canada A, Canada AA ou Canada AAA, remis, d’une manière que le classificateur juge acceptable, sur la côte de toute autre carcasse de boeuf des catégories Canada A, Canada AA ou Canada AAA.


30 (1) Subject to subsection (2), a grader shall determine the fat level of a beef carcass by measuring the fat on the left side between the twelfth and thirteenth ribs at the minimum point of thickness in the fourth quarter from the vertebrae along the longitudinal axis of the Longissimus muscles and perpendicularly to the outside surface of the fat.

30 (1) Sous réserve du paragraphe (2), le classificateur détermine l’épaisseur de gras d’une carcasse de boeuf en prenant une mesure du gras sur le côté gauche entre les douzième et treizième côtes au point d’épaisseur minimale dans le quatrième quartier, au niveau des vertèbres, le long de l’axe longitudinal des muscles longissimus et perpendiculairement à la surface extérieure du gras.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(6) No grader shall grade a beef carcass or a bison carcass unless the carcass has, at least 10 minutes before grading and to the satisfaction of the grader, been knife-ribbed by an employee of the establishment.

(6) Le classificateur ne peut classer une carcasse de boeuf ou une carcasse de bison que si la carcasse a subi, au moins 10 minutes avant d’être classée, une incision transversale — pratiquée par un employé de l’établissement — que le classificateur juge satisfaisante.




D'autres ont cherché : beef cattle     beef animal     beef back ribs     beef cubes     boneless diced beef     braised short ribs jardinière     bullock     chopped beef     curb rib     diced beef     diced stewing beef     end cut chop     flat ribs     fore ribs     fresh ground beef     ground beef     hamburg     kerbing rib     loin blade chop     minced beef     prime rib roast beef     protective rib     regular ground beef     rib chop     rib end chop     rib end pork chop     rib of beef     rib-end chop     rib-end loin chop     risbteak     scuff rib     standing prime rib roast beef     stew beef     stewing beef     tick ribs     top ribs     Rib beef     


datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Rib beef' ->

Date index: 2022-08-30
w