Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bone in short rib strip
Braising ribs
Chuck short ribs
Cross cut short rib roast
Cross rib roast
End cut chop
English short ribs
Loin blade chop
Rib chop
Rib end chop
Rib end pork chop
Rib-end chop
Rib-end loin chop
Short rib syndrome
Short ribs
Short-cut boneless oven-prepared rib

Vertaling van "Short ribs " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
short ribs | English short ribs | bone in short rib strip

bout de côtes


braised short ribs of beef, jardinière [ braised short ribs, jardinière ]

plat de côtes de boeuf braisées jardinière




cross rib roast [ cross cut short rib roast ]

rôti de côtes croisées [ rosbif de côtes croisées ]


Short-rib syndrome, type II

syndrome des côtes courtes-polydactylie type Majewski




short-cut boneless oven-prepared rib

rôti d'entrecôte semi-paré court


rib chop | rib-end loin chop | rib end chop | rib-end chop | rib end pork chop | end cut chop | loin blade chop

côtelette seconde | côtelette bout des côtes


A rare syndromic microphthalmia disorder with characteristics of microphthalmia with coloboma (which may involve the iris, ciliary body, choroid, retina and/or optic nerve), microcephaly, short stature and intellectual disability. Other eye abnormali

syndrome de micropthalmie colobomateuse-microcéphalie-déficience intellectuelle-petite taille liée à l'X


A rare genetic multiple congenital anomalies/dysmorphic syndrome with characteristics of cerebellar-like ataxia, photosensitivity (mainly of the face and trunk), short stature and intellectual disability. Additional features include clinodactyly, sin

syndrome d'ataxie-photosensibilité-petite taille
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
One of the packers used the example of a specific cut called " short ribs" that was in such high demand in Korea that that market took receipt of the entire North American production.

L'un des exploitants d'abattoirs a donné l'exemple d'une coupe particulière — appelée les bouts de côtes — qui était tellement en demande que toute la production nord-américaine était vendue en Corée.


Now, of course, all the short ribs are sent off to the further processing market for hamburger and other consumer products.

Maintenant, les bouts de côtes sont transformés en steak haché pour la fabrication de hamburger et d'autres produits de consommation.


If you go out to buy a short rib, it's extremely hard to buy now because that is one of the products they are taking off of us, and at a high enough level that we can't afford to buy it in our country.

Je m'excuse, ce commentaire s'adressait à M. Newman.


(2) Where, for any reason, the short loin or rib cannot be marked with a grade stamp, the grade stamp shall be marked on another primal cut of the beef carcass.

(2) Si l’estampille de classification ne peut être apposée sur la longe courte ou la côte pour quelque raison que ce soit, elle doit être apposée sur une autre coupe primaire de la carcasse de boeuf.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
9 (1) A grader, or an employee of an establishment under the direct supervision of a grader, shall, when requested by a person in authority at the establishment to grade-stamp a beef carcass, mark the beef carcass with a grade stamp, in red ink, on the short loin and rib, on both sides of the beef carcass.

9 (1) Le classificateur ou un employé de l’établissement, sous la surveillance directe du classificateur, qui, à la demande d’un responsable de l’établissement, appose l’estampille de classification sur une carcasse de boeuf doit le faire à l’encre rouge sur les deux côtés de celle-ci, sur la longe courte et la côte.


(e) "chines and/or best ends", for the purposes of subheadings 0204 22 30, 0204 42 30, 0204 50 15 and 0204 50 55: the remaining part of the carcase after the legs and short forequarters have been removed with or without the kidneys; the chines when separated from the best ends must include a minimum of five lumbar vertebrae; the best ends when separated from the chines must include a minimum of five pairs of whole or cut ribs;

e) "carré et selle", au sens des sous-positions 0204 22 30, 0204 42 30, 0204 50 15 et 0204 50 55, la partie restante de la carcasse après l'ablation de la culotte et du casque, avec ou sans rognons; la selle, séparée du carré, doit comporter un minimum de cinq vertèbres lombaires; le carré, séparé de la selle, doit comporter un minimum de cinq paires de côtes entières ou coupées;


(c) "short-forequarters", for the purposes of subheadings 0204 22 10, 0204 42 10, 0204 50 13 and 0204 50 53: the anterior part of the carcase with or without the breast including all the bones and the shoulders, scrag and middle neck, cut at right angles to the backbone with a minimum of five and a maximum of seven pairs of whole or cut ribs;

c) "casque", au sens des sous-positions 0204 22 10, 0204 42 10, 0204 50 13 et 0204 50 53, la partie antérieure de la carcasse, avec ou sans la poitrine, comprenant tous les os ainsi que les épaules, le collier et les côtes découvertes, coupée perpendiculairement à la colonne vertébrale et comportant un minimum de cinq et un maximum de sept paires de côtes, entières ou coupées;


(d) "short-forequarters", for the purposes of subheadings 0204 22 10, 0204 42 10, 0204 50 13 and 0204 50 53: the anterior part of the half-carcase with or without the breast including all the bones and the shoulder, scrag and middle neck, cut at right-angles to the backbone with a minimum of five and a maximum of seven whole or cut ribs;

d) "demi-casque", au sens des sous-positions 0204 22 10, 0204 42 10, 0204 50 13 et 0204 50 53, la partie antérieure de la demi-carcasse avec ou sans la poitrine, comprenant tous les os ainsi que l'épaule, le collier et les côtes découvertes, coupée perpendiculairement à la colonne vertébrale et comportant un minimum de cinq côtes et un maximum de sept côtes entières ou coupées;


( D ) " SHORT FOREQUARTER " , FOR THE PURPOSES OF SUBHEADING 02.01 A IV A ) 2 AND B ) 2 : THE ANTERIOR PART OF THE HALF CARCASE WITH OR WITHOUT THE BREAST INCLUDING ALL THE BONES AND THE SHOULDER , SCRAG AND MIDDLE NECK , CUT AT RIGHT-ANGLES TO THE BACKBONE WITH A MINIMUM OF FIVE AND A MAXIMUM OF SEVEN WHOLE OR CUT RIBS ;

D ) DEMI-CASQUE, AU SENS DES SOUS-POSITIONS 02.01 A IV A ) 2 ET B ) 2, LA PARTIE ANTERIEURE DE LA DEMI-CARCASSE AVEC OU SANS POITRINE, COMPRENANT TOUS LES OS AINSI QUE L'EPAULE, LE COLLIER ET LES COTES DECOUVERTES, COUPEE PERPENDICULAIREMENT A LA COLONNE VERTEBRALE ET COMPORTANT UN MINIMUM DE CINQ COTES ET UN MAXIMUM DE SEPT COTES ENTIERES OU COUPEES;


( C ) " SHORT-FOREQUARTERS " , FOR THE PURPOSES OF SUBHEADING 02.01 A IV A ) 2 AND B ) 2 : THE ANTERIOR PART OF THE CARCASE WITH OR WITHOUT THE BREAST INCLUDING ALL THE BONES AND THE SHOULDERS , SCRAG AND MIDDLE NECK , CUT AT RIGHT-ANGLES TO THE BACKBONE WITH A MINIMUM OF FIVE AND A MAXIMUM OF SEVEN PAIRS OF WHOLE OR CUT RIBS ;

C ) CASQUE, AU SENS DES SOUS-POSITIONS 02.01 A IV A ) 2 ET B ) 2, LA PARTIE ANTERIEURE DE LA CARCASSE, AVEC OU SANS LA POITRINE, COMPRENANT TOUS LES OS AINSI QUE LES EPAULES, LE COLLIER ET LES COTES DECOUVERTES, COUPEE PERPENDICULAIREMENT A LA COLONNE VERTEBRALE ET COMPORTANT UN MINIMUM DE CINQ ET UN MAXIMUM DE SEPT PAIRES DE COTES, ENTIERES OU COUPEES;




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Short ribs' ->

Date index: 2023-09-13
w