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Disc dry clutch
Double disc dry clutch
Double dry disc clutch
Double dry plate clutch
Double plate dry clutch
Double-disc dry clutch
Dry disc clutch
Dry disk clutch
Dry double disc clutch
Dry double plate clutch
Dry plate clutch
Dry-disc clutch
Dry-disk clutch
Drying of surface
Handle drying equipment for vehicles
Operate drying equipment for vehicles
Plate dry clutch
Saturated surface dry
Skin drying
Surface cure
Surface dry
Surface dry drying stage
Surface drying
Surface-dry
Surface-drying time
Use drying equipment for vehicles
Using drying equipment for vehicles

Vertaling van "Surface drying " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
surface dry [ surface-dry | surface dry drying stage ]

sec en surface [ stade de séchage sec en surface ]


surface cure [ surface drying | skin drying | drying of surface ]

séchage superficiel [ durcissement superficiel ]




surface-drying time

durée de séchage en surface | durée de séchage hors poussière








double disc dry clutch | double-disc dry clutch | double plate dry clutch | dry double disc clutch | dry double plate clutch | double dry disc clutch | double dry plate clutch

embrayage bidisque à sec | embrayage double disque à sec | embrayage à disque double à sec


dry disc clutch | dry-disc clutch | dry disk clutch | dry-disk clutch | dry plate clutch | disc dry clutch | plate dry clutch

embrayage à disque à sec | embrayage à disque sec


handle drying equipment for vehicles | using drying equipment for vehicles | operate drying equipment for vehicles | use drying equipment for vehicles

utiliser du matériel de séchage de véhicules
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Those additives are used in combination to form an edible gel which is then applied to the surface of the fruit and vegetables providing a protective thin-coating, acting as a physical barrier to oxygen and moisture, reducing exudation and surface drying of those fruit and vegetables.

Combinés, ces additifs forment un gel comestible qui est appliqué à la surface des fruits et légumes et constitue un film protecteur, une barrière physique à l'oxygène et à l'humidité qui réduit la transpiration et la dessiccation superficielle des fruits et légumes.


‘Product (insert name of the product) must only be used in fully automated dipping processes where all steps in the treatment and drying process are mechanised and no manual handling takes place, including when the treated articles are transported through the dip tank to the draining/drying and storage (if not already surface dry before moving to storage).

«Le produit (indiquer le nom du produit) ne doit être utilisé que dans les procédés de trempage entièrement automatisés dans lesquels toutes les étapes du traitement et du séchage sont mécanisées, sans qu'intervienne aucune manipulation manuelle, y compris lorsque les articles traités sont transportés dans le bac de trempage vers les installations d'égouttage/de séchage et de stockage (s'ils ne sont pas déjà secs en surface avant d'être déplacés vers les installations de stockage).


Those additives are used in combination to form an edible gel which is then applied to the surface of the fruit and vegetables providing a protective thin-coating, acting as a physical barrier to oxygen and moisture, reducing exudation and surface drying of those fruit and vegetables.

Combinés, ces additifs forment un gel comestible qui est appliqué à la surface des fruits et légumes et constitue un film protecteur, une barrière physique à l'oxygène et à l'humidité qui réduit la transpiration et la dessiccation superficielle des fruits et légumes.


Where appropriate, the wooden articles to be treated must be fully secured (e.g. via tension belts or clamping devices) prior to treatment and during the dipping process, and must not be manually handled until after the treated articles are surface dry’.

Le cas échéant, les articles en bois à traiter doivent être parfaitement maintenus en place (par exemple par des tendeurs ou des dispositifs de serrage) avant le traitement et pendant le trempage, et les articles une fois traités ne doivent pas être manipulés avant d'être secs en surface».


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Category 08. 3.4.2 — ‘Traditional dry cured products (Dry curing process involves dry application of curing mixture containing nitrites and/or nitrates, salt and other components to the surface of the meat followed by a period of stabilisation/maturation)’, is amended as follows:

la catégorie 08.3.4.2 «Produits traditionnels traités en salaison sèche (Le processus de salaison à sec consiste en l'application à sec d'un mélange de saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants à la surface de la viande, puis en une période de stabilisation/maturation.)» est modifiée comme suit:


Category 08. 3.4.2 — ‘Traditional dry cured products (Dry curing process involves dry application of curing mixture containing nitrites and/or nitrates, salt and other components to the surface of the meat followed by a period of stabilisation/maturation)’, is amended as follows:

la catégorie 08.3.4.2 «Produits traditionnels traités en salaison sèche (Le processus de salaison à sec consiste en l'application à sec d'un mélange de saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants à la surface de la viande, puis en une période de stabilisation/maturation.)» est modifiée comme suit:


Traditional dry cured products (Dry curing process involves dry application of curing mixture containing nitrites and/or nitrates, salt and other components to the surface of the meat followed by a period of stabilisation/maturation)’

Produits traditionnels traités en salaison sèche (Le processus de salaison à sec consiste en l'application à sec d'un mélange de saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants à la surface de la viande, puis en une période de stabilisation/maturation.)»


Traditional dry cured products (Dry curing process involves dry application of curing mixture containing nitrites and/or nitrates, salt and other components to the surface of the meat followed by a period of stabilisation/maturation)

Produits traditionnels traités en salaison sèche (Le processus de salaison à sec consiste en l'application à sec d'un mélange de saumure contenant des nitrites et/ou des nitrates, du sel et d'autres composants à la surface de la viande, puis en une période de stabilisation/maturation.)


Cleaning products: woven or non-woven fabric products intended for the wet or dry cleaning of surfaces and the drying of kitchenware.

produits d'entretien: produits en tissus tissés ou non tissés destinés au nettoyage à sec ou humide de surfaces et au séchage des articles de cuisine.


After drying at least 3 % and at the most 10 % ammonia solution must be applied and allowed to dry and the surface of the windscreen then wiped with a dry cotton rag.

Après séchage, on applique une solution d'ammoniaque à 3 % au moins et 10 % au plus, on laisse sécher et on essuie la surface du pare-brise avec un chiffon de coton sec.


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