Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Acetic acid fermentation
Acid formation
Acid stage
Acid-fermentation
Acid-forming stage
Butyric acid fermentation
Formic acid fermentation
Lactic acid ferment
Lactic acid fermentation
Lactic bacterium
Lactic ferment
Lactic fermentation
Lactic starter
Milk starter culture
Mixed acid fermentation
Propionic acid fermentation
Propionic fermentation
Starter
Streptococcus lactis

Vertaling van "acid-fermentation " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
acid-fermentation [ acid formation | acid stage | acid-forming stage ]

phase acide [ fermentation acide ]


mixed acid fermentation | formic acid fermentation

fermentation acide mixte


propionic fermentation | propionic acid fermentation

fermentation propionique


lactic starter [ lactic bacterium | milk starter culture | lactic acid ferment | lactic ferment | starter | Streptococcus lactis ]

levain lactique [ ferment lactique | Streptococcus lactis ]


lactic acid fermentation [ lactic fermentation ]

fermentation lactique


lactic acid fermentation | lactic fermentation

fermentation lactique








IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Citric acid fermentation solids with solubles liquid (IFN 5-06-171) is the stabilized product resulting from a fermentation conducted for the production of citric acid.

Solides de fermentation de l’acide citrique avec liquide de solubles (NIA 5-06-171) — produit stabilisé résultant de la fermentation effectuée pour la production d’acide citrique.


Citric acid fermentation presscake meal extracted (IFN 5-06-162) is the filtered, dried and ground mycelium obtained from a fermentation conducted for the production of citric acid.

Farine galette d’extrait de fermentation pour la production d’acide citrique (NIA 5-06-162) — mycélium filtré, séché et moulu obtenu de la fermentation effectuée pour la production d’acide citrique.


Citric acid fermentation presscake meal extracted (IFN 5-06-162) is the filtered, dried and ground mycelium obtained from a fermentation conducted for the production of citric acid.

Farine galette d’extrait de fermentation pour la production d’acide citrique (NIA 5-06-162) — mycélium filtré, séché et moulu obtenu de la fermentation effectuée pour la production d’acide citrique.


Citric acid fermentation solubles meal extracted (IFN 5-06-168) is the dried product resulting from drying both solid and liquid materials from a fermentation conducted for the production of citric acid.

Farine d’extraits solubles de fermentation pour la production d’acide citrique (NIA 5-06-168) — produit séché résultant de l’évaporation de matières solides et liquides suivant un procédé de fermentation servant à la production d’acide citrique.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Citric acid fermentation solubles extracted dehydrated (IFN 5-06-165) is the dried product resulting from drying the liquid after separation of suspended solids from a fermentation conducted for the production of citric acid.

Extraits solubles de fermentation pour la production d’acide citrique, déshydratés (NIA 5-06-165) — produit séché résultant de l’évaporation du liquide après séparation des solides en suspension, suivant un procédé de fermentation servant à la production d’acide citrique.


In other Member States, however, both products obtained from the dilution with water of acetic acid and vinegars obtained from the fermentation of agricultural products are marketed under the name ‘vinegar’.

Dans d'autres, en revanche, tant les produits obtenus à partir de la dilution de l'acide acétique dans l'eau que les vinaigres obtenus à partir de la fermentation de produits agricoles sont commercialisés sous la dénomination «vinaigre».


Waste from the extraction of gypsum and other evaporites can be non-inert, which means that it dissolves in water and releases substances that can impact on freshwater ecosystems: this contradicts the objectives of the Water Framework Directive Unpolluted soil will often undergo fermentation processes, some of which can produce acidic leachates.

Il se peut que les déchets provenant de l'extraction du gypse et d'autres évaporites soient non inertes. En d'autres termes, ils se dissolvent dans l'eau et dégagent des substances qui peuvent agir sur les écosystèmes d'eau douce, ce qui est contraire aux objectifs de la directive-cadre sur l'eau. Les sols non pollués subiront souvent des processus de fermentation, pouvant produire dans certains cas des lixiviats.


Co-products of the manufacture of amino acids by fermentation: all products in the group

Coproduits de la fabrication d'acides aminés obtenus par fermentation: tous les produits relevant du groupe


The use of lactic, formic, propionic and acetic acid in the production of silage shall be only permitted when weather conditions do not allow for adequate fermentation.

L'utilisation d'acides lactique, formique, propionique et acétique pour la production d'ensilage n'est autorisée que si les conditions météorologiques ne permettent pas une fermentation suffisante.


With the exception of point 3 of Annex I, it must not have any foreign tastes or odours, have begun to ferment, have an artificially changed acidity or have been heated in such a way that the natural enzymes have been either destroyed or significantly inactivated.

Il ne doit pas, sous réserve du point 3 de l'annexe I, présenter de goût étranger ou d'odeur étrangère, ni avoir commencé à fermenter, ni présenter une acidité modifiée artificiellement, ni avoir été chauffé de manière que les enzymes naturels soient détruits ou considérablement inactivés.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'acid-fermentation' ->

Date index: 2023-12-26
w