Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Ale malt
Ask to produce single malt beverages
Bitter
Bitter ale
Bitter beer
Bitter stout
Box malting
Colours of roasted malt
Compartment malting
Components of roasted malt
Consult produce single malt beverages
Consult to produce single malt beverages
Discuss to produce single malt beverages
Document malting cycle data
Malt cleaner
Malt dressing machine
Malt fever
Malt scale
Malt scale hopper
Malt screener
Malt weigher
Malt whiskey
Malt whisky
Malt worker's alveolitis
Malt-house workers' cough
Malt-worker's lung
Mill-workers' asthma
Note malting cycle data
Pale ale malt
Pale malt
Pure malt
Pure malt whisky
Record malting cycle data
Recording malting cycle data
Roasted malt colours
Saladin malting system
Slight ale
The colour of roasted malt

Vertaling van "ale malt " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


components of roasted malt | the colour of roasted malt | colours of roasted malt | roasted malt colours

couleurs du malt torréfié


document malting cycle data | note malting cycle data | record malting cycle data | recording malting cycle data

consigner les données d’un cycle de maltage


ask to produce single malt beverages | consult produce single malt beverages | consult to produce single malt beverages | discuss to produce single malt beverages

mener des consultations pour la production de boissons pur malt


bitter | bitter ale | bitter beer | bitter stout | slight ale

bière bitter | bitter | bitter ale | bière anglaise | bitter stout


box malting | compartment malting | saladin malting system

maltage en cases | maltage saladin


malt scale hopper [ malt scale | malt weigher ]

balance à malt [ bascule à malt ]


malt cleaner [ malt screener | malt dressing machine ]

dégermeuse


malt-worker's lung | malt worker's alveolitis | malt fever | malt-house workers' cough | mill-workers' asthma

poumon des travailleurs du malt | fièvre du malt | maladie des malteries | maladie des malteurs


malt whisky | malt whiskey | pure malt | pure malt whisky

whisky de malt
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Where a beer, ale, stout, porter or malt liquor contains the percentage of alcohol by volume set out in Column I of an item of the table, the qualified common name or common name set out in Column II of that item shall be used in any advertisement of and on the label of the beer, ale, stout, porter or malt liquor.

Les noms à employer pour désigner la bière, l’ale, le stout, le porter ou la liqueur de malt dans la publicité qui s’y rapporte ou sur leur étiquette sont les noms usuels, avec ou sans qualificatif, selon le cas, indiqués à la colonne II du tableau, suivant la teneur en alcool mentionnée à la colonne I.


(1) Ale; Apple (or rhubarb) and (naming the fruit) jam; Beer; Brandy; Bread; Brown bread; Butter; Cider; Cider vinegar; Concentrated (naming the fruit) juice except frozen concentrated orange juice; Fig marmalade with pectin; Fish roe (caviar); Hollands gin; Honey wine; Ice cream mix; Ice milk mix; Icing sugar; Liqueur; Lobster paste; Malt liquor; Malt vinegar; Mincemeat; (naming the flavour) Milk; (naming the flavour) Partly skimmed milk; (naming the flavour) Partly skimmed milk with added milk solids; (naming the flavour) Skim milk; (naming the flavour) Skim milk with ...[+++]

(1)Achards (relish); ale; beurre; bière; catsup de tomates; cidre; confiture de (nom du fruit) avec pectine; confiture de pommes (ou de rhubarbe) et de (nom du fruit); cornichons; eau-de-vie de vin (brandy); gelée de (nom du fruit) avec pectine; genièvre Hollands; jus de (nom du fruit) concentré sauf le jus d’orange concentré congelé; lait écrémé (indication de l’arôme); lait écrémé (indication de l’arôme) additionné de solides du lait; lait (indication de l’arôme); lait partiellement écrémé (indication de l’arôme); lait partiellement écrémé (indication de l’arôme) additionné de solides du lait; liqueur de ...[+++]


(a) shall be the product of the alcoholic fermentation by yeast of an infusion of barley or wheat malt and hops or hop extract in potable water and shall be brewed in such a manner as to possess the aroma, taste and character commonly attributed to ale, stout, porter, or malt liquor, respectively; and

a) doit être le produit de la fermentation alcoolique, au moyen de levure, d’une infusion de malt d’orge ou de malt de blé et de houblon ou d’extrait de houblon dans de l’eau potable et être brassé de manière à avoir l’arôme, le goût et les caractéristiques communément attribués à l’ale, au stout, au porter ou à la liqueur de malt, selon le cas;


Ale, Stout, Porter or Malt Liquor

L’ale, le stout, le porter ou la liqueur de malt




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'ale malt' ->

Date index: 2022-08-09
w