Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Anti-caking agent
Anti-caking agent
Anti-caking compound
Anti-caking substance
Anti-immune body
Anti-immune substance
Anti-intermediary body
Anti-stick agent
Anti-sticking agent
Anti-wetting agent
Antiantibody
Anticaking agent
Anticaking agent

Vertaling van "anti-caking substance " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
anticaking agent [ anti-caking agent | anti-caking substance | anti-caking compound | anti-wetting agent ]

antimottant [ agent anti-agglomérant | agent antiagglomérant | agent antiagglutinant | agent anti-mottant ]


anticaking agent | anti-caking agent | anti-stick agent

agent antiagglomérant | agent antimottant | antiagglomérant | antimottant


anti-caking agent (1) | anticaking agent (2) | anti-sticking agent (3)

antiagglomérant (1) | antiagglomérat (2) | anti-agglomérant (3)


antiantibody [ anti-immune body | anti-intermediary body | anti-immune substance ]

anti-anticorps [ antianticorps ]


anti-caking agent

agent antimottant | antiagglomérant | anti-agglomérant | antimottant | anti-mottant


anticaking agent | anti-caking agent

agent anti-mottant | antiagglomérant | anti-agglomérant | antiagglutinant | anti-agglutinant | antimottant


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
‘anti-caking agents’ are substances which reduce the tendency of individual particles of a foodstuff to adhere to one another.

Les «anti-agglomérants» sont des substances qui, dans une denrée alimentaire, limitent l’agglutination des particules.


‘anti-caking agents’ are substances which reduce the tendency of individual particles of a foodstuff to adhere to one another;

Les «anti-agglomérants» sont des substances qui, dans une denrée alimentaire, limitent l’agglutination des particules.


8". anti-caking agents' are substances which reduce the tendency of individual particles of a foodstuff to adhere to one another;

8. Les "anti-agglomérants" sont des substances qui, dans une denrée alimentaire, limitent l'agglutination des particules;


8". anti-caking agents' are substances which reduce the tendency of individual particles of a foodstuff to adhere to one another;

8. Les "anti-agglomérants" sont des substances qui, dans une denrée alimentaire, limitent l'agglutination des particules;


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
8'. anti-caking agents' are substances which reduce the tendency of individual particles of a foodstuff to adhere to one another;

8. Les «anti-agglomérants» sont des substances qui, dans une denrée alimentaire, limitent l’agglutination des particules;


"Only products listed in Annex II, part D, sections 1.3 (enzymes), 1.4 (microorganisms), 1.5 (preservatives), 1.6 (binders, anti-caking agents and coagulants), 1.7 (antioxidant substances), 1.8 (silage additives), 2 (certain products used in animal nutrition) and 3 (processing aids in feedingstuffs) can be used in animal feeding for the purposes indicated in respect to the abovementioned categories.

"Seuls les produits énumérés à l'annexe II, partie D, sections 1.3 (enzymes), 1.4 (micro-organismes), 1.5 (agents conservateurs), 1.6 (liants, anti-agglomérants et coagulants), 1.7 (antioxydants), 1.8 (additifs pour l'ensilage), 2 (certains produits utilisés dans l'alimentation des animaux) et 3 (auxiliaires de fabrication dans les aliments des animaux) peuvent être utilisés dans l'alimentation des animaux aux fins indiquées pour les catégories précitées.


"Only products listed in Annex II, part D, sections 1.3 (enzymes), 1.4 (microorganisms), 1.5 (preservatives), 1.6 (binders, anti-caking agents and coagulants), 1.7 (antioxidant substances), 1.8 (silage additives), 2 (certain products used in animal nutrition) and 3 (processing aids in feedingstuffs) can be used in animal feeding for the purposes indicated in respect to the abovementioned categories.

"Seuls les produits énumérés à l'annexe II, partie D, sections 1.3 (enzymes), 1.4 (micro-organismes), 1.5 (agents conservateurs), 1.6 (liants, anti-agglomérants et coagulants), 1.7 (antioxydants), 1.8 (additifs pour l'ensilage), 2 (certains produits utilisés dans l'alimentation des animaux) et 3 (auxiliaires de fabrication dans les aliments des animaux) peuvent être utilisés dans l'alimentation des animaux aux fins indiquées pour les catégories précitées.


(f) 'anti-caking agents` are substances which reduce the tendency of individual particles of a foodstuff to adhere to one another;

f) «anti-agglomérants», les substances qui, dans une denrée alimentaire, limitent l'agglutination des particules;


From then onwards the Member States will be bound to apply the amendments, the object of which is to adapt the said Annexes to the latest scientific and technological knowledge. They are as follows: - the list of cases in which bentonite-montmorillonite may be mixed with other substances, without risk of interaction, has been extended; - the use of perlite as an anti-caking agent is authorized; - Annex I has been amended to allow the use of certain iron and copper compounds for denaturing skimmed milk powder for feeding to animals o ...[+++]

A partir de cette dernière date les Etats membres seront donc tenus d'appliquer les modifications qui ont pour but d'adapter les Annexes de la Directive à l'évolution des connaissances scientifiques et techniques qui sont les suivantes : - la liste des cas où la bentonite-montmorillonite peut sans risque d'interactions être mélangée à d'autres substances est complétée; - la perlite utilisée en tant qu'agent antimottant est autorisée; - l'Annexe I de la directive est adaptée pour prévoir l'utilisation de certains composés de fer et de cuivre pour la dénaturation du lait écrémé en poudre destiné à l'alimentation des animaux autres que le ...[+++]




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'anti-caking substance' ->

Date index: 2023-10-14
w