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Activate thickness planer machine
Adjust glass sheets
Adjusting glass sheets
Back fat
Backfat
Backfat cover
Backfat depth
Backfat thickness
Ensure glass thickness
Ensure thickness of glass
Glass sheet adjusting
Glass sheet thickness changing
Glass thickness ensuring
Maintain glass thickness
Median backfat thickness
Operate thickness planer machine
Operate thickness planer machines
Operating thickness planer machine
Ozone layer thickness
Ozone thickness
Thick non woven
Thick non-woven
Thick non-woven geotextile
Thick nonwoven geotextile
Thickness of the ozone layer

Traduction de «backfat thickness » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
median backfat thickness

épaisseur du lard dorsal le long de l'axe central




backfat depth [ backfat cover ]

épaisseur du lard dorsal


ensure glass thickness | glass thickness ensuring | ensure thickness of glass | maintain glass thickness

maintenir l’épaisseur d'un verre


activate thickness planer machine | operate thickness planer machines | operate thickness planer machine | operating thickness planer machine

faire fonctionner une machine de rabotage


thick non woven [ thick non-woven | thick non-woven geotextile | thick nonwoven geotextile ]

non-tissé épais [ géotextile non tissé épais ]


back fat | backfat

bardière | gras de dos | lard d'échine | lard dorsal | lard gras


ozone layer thickness | ozone thickness | thickness of the ozone layer

épaisseur de la couche d'ozone




adjusting glass sheets | glass sheet thickness changing | adjust glass sheets | glass sheet adjusting

ajuster des feuilles de verre
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Muscle and fat measurements, cooking time, freezing and cooking losses — findings of the recent research showed that Traditionally Farmed Gloucestershire Old Spots Pork had smaller muscle width and depth measurements and greater backfat thickness than from conventional pork.

Dimensions du muscle et du lard, temps de cuisson, pertes à la cuisson et à la congélation — les récents travaux de recherche montrent que le «Traditionally Farmed Gloucestershire Old Spots Pork» présente une largeur et une profondeur de muscle moindres ainsi qu’un lard dorsal plus épais que le porc conventionnel.


S (IS-D-05)= backfat thickness including skin (mm) at the point of measurement at 70 mm off the midline of the carcass between the second and the third last ribs (mm),

S (IS-D-05)= l’épaisseur du lard dorsal, y compris la peau (en millimètres), au point de mesure à 70 mm de la ligne médiane de la carcasse, au niveau situé entre les deuxième et troisième dernières côtes (en millimètres),


S (IS-D-15)= backfat thickness including skin (mm) at the point of measurement at 70 mm off the midline of the carcass between the second and the third last ribs (mm),

S (IS-D-15)= l’épaisseur du lard dorsal, y compris la peau (en millimètres), au point de mesure à 70 mm de la ligne médiane de la carcasse, au niveau situé entre les deuxième et troisième dernières côtes (en mm),


X1 = the thickness of backfat (including rind) in millimetres, measured at 6 cm off the midline of the carcase, at the last rib,

x1 = l'épaisseur du lard dorsal (y compris la couenne) exprimée en mm, mesurée à 6 cm latéralement de la ligne médiane de la carcasse, au niveau de la dernière côte,


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X2 = the thickness of backfat (including rind) in millimetres, measured at 6 cm off the midline of the carcase, between the third and fourth last ribs,

x2 = l'épaisseur du lard (y compris la couenne) exprimée en mm, mesurée à 6 cm latéralement de la ligne médiane de la carcasse, entre la troisième et la quatrième dernières côtes,


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