Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Age at first calving
Age of first calving
Beef Sire Evaluation Program
Beef Sire Monitoring Program
Beef animal
Beef cattle
Beef cubes
Beef-breed calves
Boneless diced beef
Bullock
CBSEP
Calving apparatus
Calving crush
Calving crutch
Calving harness
Canadian Beef Sire Evaluation Program
Canadian Beef Sire Monitoring Program
Chopped beef
Cruelty-free hamburger
Cultured beef burger
Cultured beef patty
Diced beef
Diced stewing beef
Frankenburger
Frankenstein burger
Frankenstein's burger
Fresh ground beef
Ground beef
Hamburg
In vitro beef burger
Lab-grown hamburger
Laboratory-grown beef burger
Laboratory-grown hamburger
Minced beef
Regular ground beef
Spring calving beef cow
Steer
Stem-cell beef burger
Stew beef
Stewing beef
Synthetic hamburger
Test-tube beef burger

Vertaling van "beef calves " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


spring calving beef cow

vache de boucherie vêlant au printemps


calving crutch | calving crush | calving harness | calving apparatus

vêleuse | accoucheuse


calving crush | calving crutch | calving harness

accoucheuse | vêleuse


stewing beef | diced beef | diced stewing beef | stew beef | beef cubes | boneless diced beef

bœuf en cubes


laboratory-grown beef burger [ laboratory-grown hamburger | lab-grown hamburger | cultured beef burger | cultured beef patty | in vitro beef burger | test-tube beef burger | stem-cell beef burger | Frankenburger | Frankenstein burger | Frankenstein's burger | cruelty-free hamburger | synthetic hamburger ]

hamburger in vitro [ hamburger éprouvette | hamburger à base de cellules souches | hamburger cultivé en laboratoire | burger in vitro | burger éprouvette | burger de cellules souches | steak haché in vitro | steak de hamburger à base de cellules souches | steak in vitro | steak cultivé en labo ]


ground beef | fresh ground beef | hamburg | minced beef | chopped beef | regular ground beef

bœuf haché




Canadian Beef Sire Evaluation Program [ CBSEP | Beef Sire Evaluation Program | Canadian Beef Sire Monitoring Program | Beef Sire Monitoring Program ]

Programme canadien d'évaluation des taureaux de boucherie


age at first calving | age of first calving

âge au premier veau | âge au premier vpelage
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
A number of simplifications have been made in the beef and veal sector, such as the abolition of the marketing system and the processing premium for veal calves.

Plusieurs mesures de simplification ont été prises dans le secteur de la viande bovine, comme l'abolition du système de commercialisation et de la prime à la transformation des veaux.


4. The Board may, for the purpose of stabilizing the price of beef calves at the prescribed price, make payments pursuant to paragraph 10(1)(c) of the Agricultural Stabilization Act to any producer of beef calves who has more than five beef cows kept in his basic herd for the production of beef calves subject to the following conditions:

4. Pour stabiliser le prix des veaux de boucherie au prix prescrit, l’Office peut, aux termes de l’alinéa 10(1)c) de la Loi sur la stabilisation des prix agricoles, effectuer des paiements à l’éleveur qui possède un troupeau de base de plus de cinq vaches d’abattage, pour la production des veaux de boucherie, sous réserve des conditions suivantes :


2. For the purpose of determining the prescribed price of beef calves for the calendar year 1977, the percentage of the base price of beef calves for that year is hereby prescribed at 95 per cent.

2. Aux fins du calcul du prix prescrit des veaux de boucherie pour l’année civile 1977, le pourcentage du prix de base des veaux de boucherie pour l’année est établi à 95 pour cent.


Regulations Respecting Stabilization of the Price of Beef Calves for 1977

Règlement sur la stabilisation du prix des veaux de boucherie en 1977


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
3. The prescribed price of beef calves for the calendar year 1977 shall be the aggregate of

3. Le prix prescrit des veaux de boucherie pour l’année civile 1977 est égal au total de


His Excellency the Governor General in Council, on the recommendation of the Minister of Agriculture, pursuant to paragraphs 2.1(b), 8.2(1)(b), and 10(1)(b) and section 11 of the Agricultural Stabilization Act, is pleased hereby to make the annexed Regulations respecting Stabilization of the Price of Beef Calves for 1977.

Sur avis conforme du ministre de l’Agriculture et en vertu des alinéas 2.1b), 8.2(1)b) et 10(1)b) et de l’article 11 de la Loi sur la stabilisation des prix agricoles, il plaît à Son Excellence le Gouverneur général en conseil d’établir le Règlement sur la stabilisation du prix des veaux de boucherie en 1977, ci-après.


1. The average Union price, per head, of male calves aged between eight days and four weeks shall be the average of the prices recorded for dairy type male rearing calves and beef type male rearing calves on the representative markets of the Member States with an important share in the production and trade of those calves as referred to in Annex I, which shall be weighted by coefficients established on the basis of:

1. Le prix moyen dans l’Union, exprimé par tête, des veaux mâles de huit jours à quatre semaines est égal à la moyenne des prix relevés pour les veaux mâles d’élevage de type laitier et pour les veaux mâles d’élevage de type «viande bovine» sur les marchés représentatifs des États membres détenant une part importante de la production et du commerce des veaux visés à l’annexe I, après pondération de cette moyenne par des coefficients établis sur la base des éléments suivants:


Naturally reared pigs and mini-pigs should not be weaned before four weeks of age, lambs, kids and beef calves before six weeks of age and equines before twenty weeks of age, unless there is justification on veterinary or welfare grounds.

Sauf s'il existe une justification sur un plan vétérinaire ou sur le plan du bien-être, les porcs et les miniporcs élevés naturellement ne devraient pas être sevrés avant l'âge de 4 semaines; les agneaux, les chevreaux et les veaux de race à viande ne devraient pas être sevrés avant l'âge de 6 semaines et les équidés ne devraient pas être sevrés avant l'âge de 20 semaines.


Naturally reared pigs and mini-pigs should not be weaned before four weeks of age, lambs, kids and beef calves before six weeks of age and equines before twenty weeks of age, unless there is justification on veterinary or welfare grounds.

Sauf s'il existe une justification sur un plan vétérinaire ou sur le plan du bien-être, les porcs et les miniporcs élevés naturellement ne devraient pas être sevrés avant l'âge de 4 semaines; les agneaux, les chevreaux et les veaux de race à viande ne devraient pas être sevrés avant l'âge de 6 semaines et les équidés ne devraient pas être sevrés avant l'âge de 20 semaines.


1. In case of beef and veal payments, Member States may retain up to 100 % of the component of national ceilings referred to in Article 41 corresponding to the slaughtering premium referred to in Annex VI for calves.

1. En ce qui concerne les paiements pour la viande bovine, les États membres peuvent conserver jusqu'à 100 % de la composante des plafonds nationaux visés à l'article 41 qui correspond à la prime à l'abattage visée à l'annexe VI pour les veaux.


w