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4.7
Beef Commission Act
Beef Sire Evaluation Program
Beef Sire Monitoring Program
Beef animal
Beef cattle
Beef cubes
Beef on the bone
Beef performance
Beef-on-the-bone
Beefing performance
Bone in beef
Bone-in beef
Boneless diced beef
Bullock
CBSEP
Canadian Beef Sire Evaluation Program
Canadian Beef Sire Monitoring Program
Centre
Centre-Val de Loire
Chopped beef
Cruelty-free hamburger
Cultured beef burger
Cultured beef patty
Diced beef
Diced stewing beef
Frankenburger
Frankenstein burger
Frankenstein's burger
Fresh ground beef
Ground beef
Hamburg
Hauts-de-France
In vitro beef burger
Lab-grown hamburger
Laboratory-grown beef burger
Laboratory-grown hamburger
Meat performance
Minced beef
Regular ground beef
Steer
Stem-cell beef burger
Stew beef
Stewing beef
Synthetic hamburger
Test-tube beef burger

Vertaling van "beef in france " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
stewing beef | diced beef | diced stewing beef | stew beef | beef cubes | boneless diced beef

bœuf en cubes


laboratory-grown beef burger [ laboratory-grown hamburger | lab-grown hamburger | cultured beef burger | cultured beef patty | in vitro beef burger | test-tube beef burger | stem-cell beef burger | Frankenburger | Frankenstein burger | Frankenstein's burger | cruelty-free hamburger | synthetic hamburger ]

hamburger in vitro [ hamburger éprouvette | hamburger à base de cellules souches | hamburger cultivé en laboratoire | burger in vitro | burger éprouvette | burger de cellules souches | steak haché in vitro | steak de hamburger à base de cellules souches | steak in vitro | steak cultivé en labo ]


ground beef | fresh ground beef | hamburg | minced beef | chopped beef | regular ground beef

bœuf haché




Canadian Beef Sire Evaluation Program [ CBSEP | Beef Sire Evaluation Program | Canadian Beef Sire Monitoring Program | Beef Sire Monitoring Program ]

Programme canadien d'évaluation des taureaux de boucherie


beef on the bone | beef-on-the-bone | bone in beef | bone-in beef

bœuf non désossé


Beef Commission Act [ An Act to Encourage and Promote the Development of the Beef Industry and to Establish the Nova Scotia Beef Commission ]

Beef Commission Act [ An Act to Encourage and Promote the Development of the Beef Industry and to Establish the Nova Scotia Beef Commission ]


beef performance | beefing performance | meat performance

aptitude bouchère


Centre-Val de Loire [ Centre (France) ]

Centre-Val de Loire [ région du Centre ]


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The United States have announced the lifting of the ban on imports of beef from France.

Les Etats-Unis ont annoncé la levée de l'embargo sur les importations de viande bovine en provenance de la France.


"Following similar decisions taken as regards imports from Ireland, Lithuania and the Netherlands, the Commission welcomes the United States' decision to authorise imports of beef from France.

"Après des décisions similaires prises pour l'Irlande, la Lituanie et les Pays-Bas, la Commission salue la décision des États-Unis d'autoriser les importations de viande bovine en provenance de la France.


The federations are being fined for having taken part in an agreement to set a minimum price for some categories of beef and to suspend or, at the very least, limit imports of all types of beef into France".

Ces fédérations sont sanctionnées pour avoir pris part à une entente visant la fixation d'un prix minimum pour certaines catégories de viande bovine et la suspension ou, à tout le moins, la limitation, des importations de tout type de viande bovine en France.


Thus, France was to implement EU legislation and to create the legal conditions to allow the resumption of imports of British beef to France.

La France est donc tenue de mettre en œuvre la législation européenne et de créer les conditions juridiques permettant la reprise des importations de viande bovine britannique en France.


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In France, exemption from the cost of rendering those same products might have had an impact on the price of beef and veal but, according to the French authorities, this could not have been greater than the impact of the cost, downstream, of the rendering levy.

En France, l’exonération des frais afférents à l’équarrissage de ces mêmes produits a pu avoir des répercussions sur le prix de la viande sur la filière bovine mais cette influence n’a pas pu être, d’après les autorités françaises, plus importante que la répercussion sur cette filière du coût engendré par le versement, en aval, de la taxe d’équarrissage.


Furthermore, it is clear that markets outside France will indirectly be influenced as their exports of beef to France will fall or stop (France imported, in 1999, 350,000 tons of beef, veal and bovine animals from other Member States).

De plus, il est évident que les marchés extérieurs à la France seront indirectement influencés étant donné que leurs exportations de viande bovine vers la France seront ralenties ou enrayées (en 1999, la France a importé des autres États membres 350 000 tonnes de viande de bœuf et de veau et de bovins).


1. In case of application of the exclusion provided for in Article 70 of Regulation (EC) No 1782/2003 of 29 September 2003 establishing common rules for direct support schemes under the common agricultural policy and establishing certain support schemes for farmers(44), France shall present to the Commission programmes to assist traditional activities connected with beef and veal, as well as sheep and goat production and measures to improve product quality, within the limits of the consumption needs of the French Overseas Departments.

1. En cas d'application de l'exclusion prévue à l'article 70 du règlement (CE) n° 1782/2003 du Conseil du 29 septembre 2003 établissant des règles communes pour les régimes de soutien direct dans le cadre de la politique agricole commune et établissant certains régimes de soutien en faveur des agriculteurs(44), la France présente à la Commission des programmes d'aide aux activités traditionnelles liées à la production de viande bovine, ovine et caprine et des mesures visant à améliorer la qualité des produits, dans les limites des besoins de consommation des départements français d'outre-mer.


However, this increased incidence, the knowledge that in the past cases went undetected and an incident of the marketing of beef from a herd found to include a BSE case have provoked a crisis of confidence in the safety of beef in France.

Cette incidence accrue, la conscience que, dans le passé, des animaux malades sont passés inaperçus et un cas de commercialisation de viande provenant d'un troupeau dans lequel avait été constaté un cas d'ESB, ont ébranlé, en France, la confiance dans la sécurité de la viande bovine.


The crisis has had important repercussions in other Member States with renewed question marks over the safety of beef and the introduction of a range of restrictions on imports of beef from France.

La crise a eu des répercussions importantes dans d'autres États membres et la sécurité de la viande bovine a à nouveau été mise en cause, tandis qu'était introduite une série de restrictions à l'importation touchant la viande bovine originaire de France.


1. In case of application of the exclusion provided for in Article 70 of Regulation (EC) No 1782/2003 of 29 September 2003 establishing common rules for direct support schemes under the common agricultural policy and establishing certain support schemes for farmers(44), France shall present to the Commission programmes to assist traditional activities connected with beef and veal, as well as sheep and goat production and measures to improve product quality, within the limits of the consumption needs of the French Overseas Departments.

1. En cas d'application de l'exclusion prévue à l'article 70 du règlement (CE) n° 1782/2003 du Conseil du 29 septembre 2003 établissant des règles communes pour les régimes de soutien direct dans le cadre de la politique agricole commune et établissant certains régimes de soutien en faveur des agriculteurs(44), la France présente à la Commission des programmes d'aide aux activités traditionnelles liées à la production de viande bovine, ovine et caprine et des mesures visant à améliorer la qualité des produits, dans les limites des besoins de consommation des départements français d'outre-mer.




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'beef in france' ->

Date index: 2021-07-02
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