Mr. Larry Miller: My question here and what I'm trying to get at is, and I guess I'll put it
in a different way, would the dairy industry be willing.if the government, whether provincial or federal, invests in getting
you more slaughter capacity, whether it's a plant in Quebec and one in the Maritimes and the rest of the country.? What I am suggesting here is that we need to look very seriously at.so that afterward, even though the border opens, the indust
ry may have to help subsidize ...[+++] that slaughter capacity to keep it competitive, so that it doesn't go by the way.
M. Larry Miller: Ce que j'essaie de savoir, et je vais m'exprimer autrement, c'est si le secteur laitier est prêt.si le gouvernement, que ce soit au niveau provincial ou fédéral, investit dans l'accroissement de la capacité d'abattage, que ce soit dans un établissement au Québec, dans les Maritimes ou ailleurs au pays.Selon moi, nous devons examiner très sérieusement cette question.Par la suite, même si la frontière rouvre, l'industrie devra peut-être contribuer à subventionner cette capacité d'abattage pour qu'elle reste compétitive et qu'elle ne disparaisse pas.