Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Beef Carcass Grading Regulations
Breach animal carcasses
Carcase evaluation
Carcass evaluation
Divide animal carcasses
Evaluation
Evaluation method
Evaluation techniques
Hog Carcass Grading Regulations
Hot carcase weight
Hot carcass weight
Lamb and Mutton Carcasses Grading Regulations
Lean meat as percentage of carcass weight
Lean meat percentage
Lean-meat content
Lean-meat content of pig carcass
Livestock Carcass Grading Fees Order
Livestock Carcass Grading Regulations
Livestock and Poultry Carcass Grading Regulations
Measure parts of animal carcasses
Split an animal carcass
Split animal carcasses
Veal Carcass Grading Regulations
Warm carcass weight
Warm weight
Weigh a part of an animal carcass
Weigh parts of an animal carcass
Weigh parts of animal carcasses

Vertaling van "carcass evaluation " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
carcass evaluation [ carcase evaluation ]

appréciation des carcasses




Livestock and Poultry Carcass Grading Regulations [ Livestock Carcass Grading Regulations | Beef Carcass Grading Regulations | Hog Carcass Grading Regulations | Lamb and Mutton Carcasses Grading Regulations | Veal Carcass Grading Regulations ]

Règlement sur la classification des carcasses de bétail et de volaille [ Règlement sur la classification des carcasses de bétail | Règlement sur la classification des carcasses de boeuf | Règlement sur le classement des carcasses de boeuf | Règlement sur la classification des carcasses de porc | Règlement sur le classement des carcass ]


weigh a part of an animal carcass | weigh parts of an animal carcass | measure parts of animal carcasses | weigh parts of animal carcasses

peser des parties de carcasses d’animaux


divide animal carcasses | split an animal carcass | breach animal carcasses | split animal carcasses

découper des carcasses d’animaux


categorise cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of a carcass inside a cooling compartment | catalogue cut parts of carcasses inside cooling compartments | sort cut parts of carcasses inside cooling compartments

trier des parties de carcasses dans des chambres froides


evaluation method [ evaluation | Evaluation techniques(AGROVOC) | Evaluation(ECLAS) | Evaluation techniques(ECLAS) ]

méthode d'évaluation [ évaluation | mise à l'épreuve ]


Livestock Carcass Grading Fees Order [ Order prescribing fees to be paid by users of services provided by the Food Production and Inspection Branch of the Department of Agriculture and Agri-Food respecting the grading of livestock carcasses ]

Arrêté sur les prix applicables au classement des carcasses de bétail [ Arrêté fixant le prix à payer par les bénéficiaires des services fournis par la Direction générale de la production et de l'inspection des aliments du ministère de l'Agriculture et de l'Agroalimentaire relativement au classement des carcasses de bétail ]


hot carcase weight | hot carcass weight | warm carcass weight | warm weight

poids de la carcasse chaude


lean meat as percentage of carcass weight | lean meat percentage | lean-meat content | lean-meat content of pig carcass

teneur en viande maigre | teneur en viande maigre des carcasses de porc | viande maigre estimée en pourcentage du poids de la carcasse | TVM [Abbr.]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
In no case should such third-party workers perform as part of the Hazard Analysis and Critical Control Point System anti-mortem, post-mortem, carcass-by-carcass or bird-by-bird inspection, evaluation and verification tasks.

Ces employés du secteur privé ne devraient en aucun cas assurer des services d'inspection, d'évaluation et de vérification ante-mortem, post-mortem, carcasse par carcasse ou oiseau par oiseau dans le cadre de l'Analyse des risques et maîtrise de contrôles critiques.


(6) A grader shall determine the average muscling score of every lamb carcass by evaluating the muscling of each primal cut, by assigning a score ranging from a minimum of 1 to a maximum of 5 for the muscling of each primal cut, by determining the total muscling score for the primal cuts and by dividing the total muscling score by 3.

(6) Le classificateur détermine la cote musculaire moyenne de chaque carcasse d’agneau en évaluant la musculature de chaque coupe primaire afin d’y accorder une cote qui peut varier d’un minimum de 1 à un maximum de 5 pour chaque coupe et en divisant le total des cotes par trois.


7. Points out that the Commission report does not contain a full evaluation of all the costs of animal transport, limiting itself to the impact on intra-EU trade, regional and socioeconomic implications, effects on animal welfare, scientific underpinning and control, and compliance with and enforcement of Regulation (EC) No 1/2005; therefore calls on the Commission to present a full evaluation of all the economic, environmental and social costs and benefits incurred by the transport of animals, including a comparison between the transport of animals for slaughter and the transport of carcasses ...[+++]

7. relève que le rapport de la Commission ne contient pas d’estimation complète de tous les coûts du transport d’animaux mais qu’il se limite à l’incidence sur les échanges intra-UE et aux répercussions régionales et socio-économiques, à l’effet sur le bien-être des animaux, au fondement scientifique ainsi qu’au suivi, au respect et à la mise en œuvre du règlement (CE) n° 1/2005; invite dès lors la Commission à présenter une évaluation complète de l’ensemble des coûts et des avantages économiques, environnementaux et sociaux découlant du le transport d’animaux, notamment une comparaison entre le transport d’animaux pour l’abattage et le tran ...[+++]


7. Points out that the Commission report does not contain a full evaluation of all the costs of animal transport, limiting itself to the impact on intra-EU trade, regional and socioeconomic implications, effects on animal welfare, scientific underpinning and control, and compliance with and enforcement of Regulation (EC) No 1/2005; therefore calls on the Commission to present a full evaluation of all the economic, environmental and social costs and benefits incurred by the transport of animals, including a comparison between the transport of animals for slaughter and the transport of carcasses ...[+++]

7. relève que le rapport de la Commission ne contient pas d’estimation complète de tous les coûts du transport d’animaux mais qu’il se limite à l’incidence sur les échanges intra-UE et aux répercussions régionales et socio-économiques, à l’effet sur le bien-être des animaux, au fondement scientifique ainsi qu’au suivi, au respect et à la mise en œuvre du règlement (CE) n° 1/2005; invite dès lors la Commission à présenter une évaluation complète de l’ensemble des coûts et des avantages économiques, environnementaux et sociaux découlant du le transport d’animaux, notamment une comparaison entre le transport d’animaux pour l’abattage et le tran ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
7. Points out that the Commission report does not contain a full evaluation of all the costs of animal transport, limiting itself to the impact on intra-EU trade, regional and socioeconomic implications, effects on animal welfare, scientific underpinning and control, and compliance with and enforcement of Regulation (EC) No 1/2005; therefore calls on the Commission to present a full evaluation of all the economic, environmental and social costs and benefits incurred by the transport of animals, including a comparison between the transport of animals for slaughter and the transport of carcasses ...[+++]

7. relève que le rapport de la Commission ne contient pas d’estimation complète de tous les coûts du transport d’animaux mais qu’il se limite à l’incidence sur les échanges intra-UE et aux répercussions régionales et socio-économiques, à l’effet sur le bien-être des animaux, au fondement scientifique ainsi qu’au suivi, au respect et à la mise en œuvre du règlement (CE) n° 1/2005; invite dès lors la Commission à présenter une évaluation complète de l’ensemble des coûts et des avantages économiques, environnementaux et sociaux découlant du le transport d’animaux, notamment une comparaison entre le transport d’animaux pour l’abattage et le tran ...[+++]


The carcass from which beef cuts are derived are evaluated by an evaluator employed by the national government who bases the evaluation, and a resulting classification of the carcass, on a method approved by the national government.

Les carcasses dont proviennent les découpes de viande bovine sont examinées par un évaluateur employé par les autorités nationales; celui-ci fonde son évaluation, ainsi que le classement des carcasses qui en résulte, sur une méthode approuvée par lesdites autorités.


The carcass from which beef cuts are derived are evaluated by an evaluator employed by the national government who bases the evaluation, and a resulting classification of the carcass, on a method approved by the national government.

Les carcasses dont proviennent les découpes de viande bovine sont examinées par un évaluateur employé par les autorités nationales; celui-ci fonde son évaluation, ainsi que le classement des carcasses qui en résulte, sur une méthode approuvée par lesdites autorités.


Pending that evaluation, the Council agrees that the Members States of destination may apply to exported whole carcasses and living bovines the precautionary measures (cutting up of carcasses and withdrawal of SRM) applied in France.

Dans l'attente de cette évaluation et s'agissant des carcasses exportées non découpées et des bovins vivants, le Conseil convient que les Etats membres de destination peuvent appliquer sur leur territoire les mesures de précaution (découpe des carcasses et retrait des MRS) appliquées en France.


The Canadian cattlemen developed a computer visioning system that can evaluate the amount of red meat in a carcass.

La Canadian Cattlemen Association a mis au point un système de visionnement informatique qui évalue la quantité de viande rouge dans une carcasse.


On 26 July 2011 the European Food Safety Authority (EFSA) adopted a scientific opinion on the evaluation of the safety and efficacy of lactic acid for the removal of microbial surface contamination from beef carcasses, cuts and trimmings.

Le 26 juillet 2011, l'Autorité européenne de sécurité des aliments (EFSA) a adopté un avis scientifique sur l'évaluation de l'innocuité et de l'efficacité de l'acide lactique pour l'élimination de la contamination microbienne de surface des carcasses, découpes et parures de bovins, dans lequel elle concluait que ce traitement ne présenterait pas de risque pour la sécurité à condition que la substance employée soit conforme aux spécifications de l'UE en matière d'additifs alimentaires.


w