Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Cheese made from raw milk
Cheese made from sheep's milk
Cheese made from sour milk
Cheese of sheep's milk
Cheese produced from ewes' milk
Ewe's milk cheese
Made from goat's milk
Made from sheep's milk
Raw milk cheese
Sour milk cheese

Traduction de «cheese made from sour milk » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous


raw milk cheese | cheese made from raw milk

fromage au lait cru


cheese made from sheep's milk | cheese of sheep's milk | ewe's milk cheese

fromage de brebis


sour milk cheese

fromage au lait acidifié | fromage de lait caillé | fromage de lait


cheese produced from ewes' milk

fromage obtenu à partir de lait de brebis




TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Dulce de leche’ and soured-cream butter and sour milk cheese

«Dulce de leche» , beurre de crème acide et fromage au lait acidifié


Dulce de leche” soured-cream butter and sour milk cheese

“Dulce de leche” , beurre de crème acide et fromage au lait acidifié


During the manufacture of sour milk cheese, E 500 sodium carbonate is added to the pasteurised milk in order to buffer the acidity caused by the lactic acid to an appropriate pH value, thereby creating the necessary growth condition for the ripening cultures.

Lors de la fabrication du fromage au lait acidifié, du carbonate de sodium (E 500) est ajouté au lait pasteurisé afin d'amener le pH de l'acidité causée par l'acide lactique à une valeur appropriée pour créer les conditions de croissance nécessaires à l'affinage.


2.2.4 Cheeses made from milk that has undergone a lower heat treatment than pasteurisation and ripened cheeses made from milk or whey that has undergone pasteurisation or a stronger heat treatment

2.2.4 Fromages à base de lait ayant subi un traitement thermique moins fort que la pasteurisation et fromages affinés à base de lait ou de lactosérum pasteurisés ou ayant subi un traitement thermique plus fort que la pasteurisation


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Those most affected are producers of cheese made from raw milk.

Il s'agit principalement de producteurs de fromage à base de lait cru.


Those most affected are producers of cheese made from raw milk.

Il s'agit principalement de producteurs de fromage à base de lait cru.


The rapporteur points out in this connection that a problem exists in two Member States (Austria and Germany) which produce a special group of cheeses. These are so called “sour milk cheeses” (Sauermilchkäse) made not directly from milk, but from thickened fat free fresh cheese with a dry matter of about 32% and a pH of about 4.6.

Votre rapporteur fait observer à cet égard qu'un problème se pose dans deux États membres (Autriche et Allemagne) produisant une catégorie particulière de fromages, appelés fromages de lait caillé (Sauermilchkäse), qui sont fabriqués non pas directement à partir du lait, mais à partir de fromage frais maigre épaissi ayant une teneur en matière sèche de l'ordre de 32 % et un pH de 4,6 environ.


The final products are products of the group “sour milk cheeses” or traditional standards of “sour milk cheeses” like “Harzer Käse”, “Mainzer Käse”, “Handkäse”, “Bauernhandkäse”, “Korbkäse”, “Stangenkäse”, “Spitzkäse” and “Olmützer Quargel” as laid down in the German national cheese regulation.

Les produits finals appartiennent au groupe des "fromages de lait caillé" ou aux variétés traditionnelles de "fromages de lait caillé", comme le "Harzer Käse", le "Mainzer Käse, le "Handkäse", le "Bauernhandkäse", le "Korbkäse", le Stangenkäse", le "Spitzkäse" et l'"Olmützer Quargel", telles quelles sont définies dans la réglementation allemande concernant le fromage.


This thickened fresh cheese is delivered by dairies to the (small) sour milk cheese producers.

Ce fromage frais épaissi est fourni par les laiteries aux (petits) producteurs de fromages de lait caillé.


It may also provide for measures to support milk production in the sheep and goat sector, to structure that sector, alleviate difficulties in the processing and marketing of local farm cheeses made from ewe's and goat's milk, rectify the fragmentation of supply, improve the quality of milk and assist diversification.

Il peut aussi prévoir des mesures en vue de soutenir le volet laitier du secteur ovin/caprin, de structurer ce secteur, de répondre aux difficultés de transformation et de commercialisation des fromages artisanaux de chèvre et de brebis locaux, de pallier l'atomisation de l'offre, d'améliorer la qualité du lait et d'aider à la diversification.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'cheese made from sour milk' ->

Date index: 2023-04-25
w