Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apply colour shades
Apply colour to glass
Colour glass
Colour used in foodstuffs
Determine colour shades
Determine shade of colour
Food colorant
Foodstuff intended for particular nutritional uses
Glass colouring
Special foodstuff
Use a colour matching technique
Use color matching techniques
Use colour shades
Use glass colouring techniques
Use of temperature-indicating colours
Using a colour matching technique
Using colour matching techniques

Vertaling van "colour used in foodstuffs " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
colour used in foodstuffs | food colorant

colorant alimentaire


use a colour matching technique | using a colour matching technique | use color matching techniques | using colour matching techniques

utiliser des techniques de correspondance des couleurs


colouring matter authorised for use in foodstuffs intended for human consumption

matière colorante pouvant être employée dans les denrées destinées à l'alimentation humaine


special foodstuff (1) | foodstuff intended for particular nutritional uses (2)

aliment spécial


Agreement on Special Equipment for the Transport of Perishable Foodstuffs and on the Use of such Equipment for the International Transport of some of those Foodstuffs

Accord relatif aux engins spéciaux pour le transport des denrées périssables et à leur utilisation pour les transports internationaux de certaines de ces denrées


apply colour to glass | glass colouring | colour glass | use glass colouring techniques

colorer du verre | teinter du verre


apply colour shades | determine shade of colour | determine colour shades | use colour shades

déterminer des nuances de couleurs


Agreement on the International Carriage of Perishable Foodstuffs and on the Special Equipment to be used for such Carriage

Accord relatif aux transports internationaux de denrées périssables et aux engins spéciaux à utiliser pour ces transports


use of temperature-indicating colours

mesure thermocolorimétrique de température


Colours and markings used to denote operating ranges of aircraft instruments

Couleurs et marquage pour les plages de fonctionnement des instruments de bord
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
‘stabilisers’ are substances which make it possible to maintain the physico-chemical state of a foodstuff; stabilisers include substances which enable the maintenance of a homogenous dispersion of two or more immiscible substances in a foodstuff, substances which stabilise, retain or intensify an existing colour of a foodstuff and substances which increase the binding capacity of the food, including the formation of cross-links between proteins enabling the binding of food pieces into ...[+++]

Les «stabilisants» sont des substances qui, ajoutées à une denrée alimentaire, permettent de maintenir son état physico-chimique. Les stabilisants comprennent les substances qui permettent de maintenir la dispersion homogène de deux ou plusieurs substances non miscibles dans une denrée alimentaire, les substances qui stabilisent, conservent ou intensifient la couleur d’une denrée alimentaire, ainsi que les substances qui augmentent la capacité de liaison des denrées alimentaires, y compris la réticulation entre protéines permettant la liaison de morceaux d’aliments dans les aliments reconstitués.


When the mark is applied directly to products of animal origin, the colours used must be authorised in accordance with Community rules on the use of colouring substances in foodstuffs.

Lorsque la marque est apposée directement sur les produits d'origine animale, les couleurs utilisées doivent faire l'objet d'une autorisation, conformément aux dispositions communautaires régissant l'utilisation des colorants pour les denrées alimentaires.


The colours used for health marking must be authorised in accordance with Community rules on the use of colouring substances in foodstuffs.

Les colorants utilisés pour le marquage de salubrité doivent être autorisés conformément aux règles communautaires concernant l'utilisation des substances colorantes destinées à être employées dans les denrées alimentaires.


When the mark is applied directly to products of animal origin, the colours used must be authorised in accordance with Community rules on the use of colouring substances in foodstuffs.

Lorsque la marque est apposée directement sur les produits d'origine animale, les couleurs utilisées doivent faire l'objet d'une autorisation, conformément aux dispositions communautaires régissant l'utilisation des colorants pour les denrées alimentaires.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The colours used for health marking must be authorised in accordance with Community rules on the use of colouring substances in foodstuffs.

Les colorants utilisés pour le marquage de salubrité doivent être autorisés conformément aux règles communautaires concernant l'utilisation des substances colorantes destinées à être employées dans les denrées alimentaires.


5. The colours used for health marking must be authorised in accordance with Community rules on the use of colouring substances in foodstuffs.

5. Les colorants utilisés pour le marquage de salubrité doivent être autorisés conformément aux règles communautaires concernant l'utilisation des substances colorantes destinées à être employées dans les denrées alimentaires.


14. When the mark is applied directly to products of animal origin, the colours used must be authorised in accordance with Community rules on the use of colouring substances in foodstuffs.

14. Lorsque la marque est apposée directement sur les produits d'origine animale, les couleurs utilisées doivent faire l'objet d'une autorisation, conformément aux dispositions communautaires régissant l'utilisation des colorants pour les denrées alimentaires.


"stabilisers" are substances which make it possible to maintain the physico-chemical state of a foodstuff; stabilisers include substances which enable the maintenance of a homogenous dispersion of two or more immiscible substances in a foodstuff, substances which stabilise, retain or intensify an existing colour of a foodstuff and substances which increase the binding capacity of the food, including the formation of cross-links between proteins enabling the binding of food pieces into ...[+++]

"stabilisants", les substances qui, ajoutées à une denrée alimentaire, permettent de maintenir son état physico-chimique. Les stabilisants comprennent les substances qui permettent de maintenir la dispersion homogène de deux ou plusieurs substances non miscibles dans une denrée alimentaire, les substances qui stabilisent, conservent ou intensifient la couleur d'une denrée alimentaire ainsi que les substances qui augmentent la capacité de liaison des denrées alimentaires, y compris la réticulation entre protéines permettant la liaison de morceaux d'aliments dans les aliments reconstitués;


“(v) ‘stabilisers’ are substances which make it possible to maintain the physico-chemical state of a foodstuff; stabilisers include substances which enable the maintenance of a homogenous dispersion of two or more immiscible substances in a foodstuff, substances which stabilise, retain or intensify an existing colour of a foodstuff and substances which increase the binding capacity of the food, including the formation of cross-links between proteins enabling the binding of food pieces into ...[+++]

"(v) "stabilisants", les substances qui, ajoutées à une denrée alimentaire, permettent de maintenir son état physico-chimique; les stabilisants comprennent les substances qui permettent de maintenir la dispersion homogène de deux ou plusieurs substances non miscibles dans une denrée alimentaire, les substances qui stabilisent, conservent ou intensifient la couleur d'une denrée alimentaire ainsi que les substances qui augmentent la capacité de liaison des denrées alimentaires, y compris la réticulation entre protéines permettant la liaison de morceaux d'aliments dans les aliments reconstitués.


(f) When the health mark is applied directly to products of animal origin, the colours used shall be authorised in accordance with Community rules on the use of colouring substances in foodstuffs.

(f) Lorsque la marque de salubrité est apposée directement sur les produits d'origine animale, les couleurs utilisées font l'objet d'une autorisation, conformément aux dispositions communautaires régissant l'utilisation des colorants pour les denrées alimentaires.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'colour used in foodstuffs' ->

Date index: 2023-04-02
w